ShapeShift shpreson të krijojë NFT 'më të rralla dhe më historike' me 80% të furnizimit me kartë tregtare

Sipas shkëmbimit, ai synon të mbajë 16 karta nga video lojërat me bazë në blockchain Spells of Genesis që do të ofrohen para vitit 2022 dhe do të ofrojë 16-ën e qëndrimit në DAO të saj.

ShapeShift shpreson të krijojë NFT 'më të rralla dhe më historike' me 80% të furnizimit me kartë tregtare

Shkëmbimi i kriptomonedhës jo-kujdestare ShapeShift në të vërtetë ka hedhur mijëra "karta" të koleksionueshme me temë nga video lojëra celulare me bazë blockchain Spells ofGenesis. Grupi pretendoi se kartat e mbetura në pronësinë e tij me siguri do të pozicionohen nën kontrollin e vetes së tij të re të decentralizuar. -kompani qeveritare, ose DAO, dhe u hap në këste minimale gjatë 2 viteve të ardhshme.

Sipas informacionit në zinxhir, festimet e përbëra nga ShapeShift në të vërtetë kanë hedhur një minimum prej 817 kartash elektronike të titulluar "ShapeShift the Wanderer"-prodhuar fillimisht në qershor 2015. Ky informacion përputhej me deklaratën e 12 tetorit që shkëmbimi kishte për qëllim të dëmtonte 649 karta për t'i bërë ato që rrjedhin "ndër kartat më të pazakonta [Spells of Genesis] përreth dhe ndër NFT -të më të hershme përreth." Festimet e tjera shfaqen se kanë hedhur në fakt edhe 168 karta shtesë në të kaluarën, duke lënë shumë më pak se 200 karta të shpërndara në zinxhir.

"Këto janë disa nga NFT-të më të hershme (rreth 2015) që u prodhuan nga Spells of Genesis dhe iu dhanë ShapeShift si komponent i bashkëpunimit tonë duke ruajtur përparimin e tyre të hershëm të lojërave video me bazë blockchain," pohoi ShapeShift:

"Këto mund të përfundojnë duke qenë disa nga NFT -të më të rralla dhe më historike ndonjëherë më parë."

Në përgjithësi, aktualisht shfaqen 183 versione të thjeshta të posedimit, të quajtura në të njëjtën mënyrë SHAPESHIFTCD. Shumë nga këto po ashtu mendohet të jenë derdhur, me larminë e vërtetë të kartave të qëndrimit të paidentifikuara.

Sipas shkëmbimit, ai synon të kalojë 32 karta nga blockchain Counterparty në blockchain Ethereum duke përdorur urën Emblem Vault-një zgjidhje e cila u mundëson individëve kripto të mbulojnë simbolet e Counterparty si prona ERC-721 dhe t'i tregtojnë ato në të dyja PolygoEthereum përmes sistemeve siç është OpenSea.

Lexo artikullin:  Binance NFT për të tokenizuar veprat artistike të Leonardo-da-Vinci & Van Gogh

ShapeShift specifikoi se ata me siguri do të mbajnë 16 karta për të ofruar para vitit 2022, para se të jepnin 16 të fundit në thesarin e saj DAO. DAO me siguri do t'i hapë këto karta të mbetura në faza gjatë 2 viteve të ardhshme, megjithëse pronarët e shenjave FOX me siguri do të kërkojnë të votojnë nëse do të ofrojnë NFT -të, ose HODL.

"Nëse DAO ofron këto NFT për ETH, i mban ato për një afat të gjatë, ose një përzierje e tyre, ata me siguri do të përfundojnë të jenë një zotërim i rëndësishëm dhe jetik në thesarin ShapeShift DAO," pohoi shkëmbimi. "Ekziston një mundësi që NFT-të të mos përfundojnë duke qenë të dobishme dhe të përfundojnë si një posedim jo i dobishëm, megjithatë edhe për shkak se situata nuk i bëhet dëm DAO-së."

Related: Përralla nga viti 2050: Një eksplorim i një globi NFT -të e përmirësuara

Hapi duket të jetë një përpjekje për të nxitur pasionin e shtuar në kartat e koleksionit të kriptove, të cilat i paraprijnë CryptoPunks dhe të gjitha ofertave të tjera të ndryshme të rëndësishme NFT që u shfaqën në lulëzimin aktual të NFT. Sipas Shaban Shaame, një drejtues blockchain dhe CEO i firmës së aplikacionit softuerik EverdreamSoft, kartat Spells of Genesis nuk janë "veçanërisht shumë të lehta për t'u blerë", me kusht që zona e tyre të jetë në blockchain Counterparty. Sidoqoftë, ura Emblem Vault në fakt i ka furnizuar individët me një mjet për të tregtuar simbolet në Ethereum, duke çuar në një mani krejt të re në detyrën e tregtimit për pronat kur janë harruar.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju