Shiba Inu tani është një kriptovalutë e lartë 20 me çmimin SHIB që rritet 300% në 9 ditë

Dega e Dogecoin drejtoi metodat e mëparshme të preferuara të blockchain si Stellar dhe Polygon për të përfunduar si një detyrë kripto prej 11 miliardë dollarësh.

Shiba Inu tani është një kriptovalutë e lartë 20 me çmimin SHIB që rritet 300% në 9 ditë

Rritja e çmimit të Shiba Inu (SHIB) deri tani në tetor e shtypi shenjën SHIB që të përfundonte si prona e 20-të më e madhe elektronike sipas kapitalizimit të tregut.

Vlerësimi i rrjedhës së tregut të Shiba Inu u rrit në 11.08 miliardë dollarë më parë sot dhe gjithashtu aktualisht është mbi 10 miliardë dollarë, duke e vendosur atë në top-20 sipas vlerës së tregut për herë të parë. Si rezultat, kriptovaluta meme e ndikuar nga Dogecoin përfundoi të ishte më e mirë se punët e preferuara të blockchain si Stellar (XLM), Polygon (MATIC), dhe gjithashtu Tron (TRX).

Zhvillimi në vlerësimin e Shiba Inu filloi pas një cicërimë të lëshuar nga Elon Musk Më 4 tetor, CEO i Tesla publikoi imazhin e qenit të tij të kafshëve - një lloj Shiba Inu - me mbishkrimin "Floki Frunkpuppy" SHIB kërceu me më shumë se 40% a orë pas cicërimës.

Spekulatorët e kriptove shpesh tentojnë të rishikojnë shumë drejtpërdrejt në cicërimat e Musk. Për shembull, pronari miliarder i biznesit kontribuoi në rritjen e çmimit të Dogecoin (DOGE) më të madh më parë në 2021 me anë të Twitter.

Çmimi SHIB u rrit me pothuajse 400% në javë pasi u hap tremujorin e 4 -të të vitit 2021 në 0.00000725 dollarë. Duke vepruar kështu, shenja ritestoi lartësinë e saj pesë mujore prej 0.00003528 dollarë më 7 tetor.

Sidoqoftë, SHIB kaloi një 40%- plus rregullimin e çmimit në të njëjtën ditë kur disa investitorë zgjodhën të lehtësonin vendosjet në zonën e tyre për të ardhurat aktive. Si rezultat, kapitali i tregut të Shiba Inu ra në të njëjtën kohë, ka shumë të ngjarë të ulet deri në 8.06 miliardë dollarë të Premten.

Shitja në të gjithë tregjet Shiba Inu (kundrejt dollarit dhe gjithashtu Bitcoin) shkaktoi besimin e blerjes. Ndodhi një ngritje e kthimit, e cila e rriti çmimin e SHIB me më shumë se 45%. Në kulmin e tij të shtunën, shenja po transformonte duart për 0.00003020 dollarë, me kapakun e saj të tregut rreth 10.73 miliardë dollarë.

Lexo artikullin:  DeFi në Bitcoin: Jack Dorsey lëshon departamentin e ri Square për ta bërë atë 'shumë të lehtë'

Çfarë vjen më pas për SHIB?

Çmimi i Shiba Inu zbriti më 9 tetor me më shumë se 5% për të arritur në nivelin më të ulët brenda ditës prej 0.00002575 dollarë. Duke vepruar kështu, kriptomonedha nënkuptonte zhvillimin e një modeli të mundshëm zbritës trekëndësh, duke rekomanduar humbje të shtuara paraprakisht.

Të ngjashme: 'Shumë ow' paraprakisht? Grafika Dogecoin fraktale vë në rrezik tubimin e QTD të Shiba Inu prej 390%

Në informacion, Trekëndëshat zbritës janë në përgjithësi modele bearish që zhvillohen kur modifikohen çmimet, ndërsa ndryshojnë midis një vendndodhjeje të përcaktuar nga 2 linja prirje bashkimi: njëra bie dhe gjithashtu të ndryshme të tjera, të drejta, të tilla si ato që SHIB ka krijuar në të vërtetë në grafikun më poshtë Me

Zhvillimi i lartësive të reduktuara në majë të linjës së ndihmës në pritje tregon besimin dëmtues të blerjes midis investitorëve. Si rezultat, çmimi përfundimisht shpesh tenton të dëmtojë të listuara poshtë vijës së drejtë të trendit. Duke vepruar kështu, objektivi i tij lëviz në një shkallë në një madhësi ekuivalente me lartësinë optimale të Trekëndëshit.

Me fjalë të tjera të ndryshme, çmimi SHIB mund të shkojë nën 0.00001000 dollarë në seancat e ardhshme nëse shkalla e ndihmës e përmendur më parë ndalon së punuari.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju