Industria e sofistikuar e NFT si dhe galeria sigurojnë pasuri të patundshme elektronike për zhvilluesit, si dhe agjencitë e mbledhjes

Stili si dhe përsosja janë pjesët kryesore për këtë industri krejt të re NFT, e cila dëshiron të garantojë që arti elektronik mund të përkujtohet si dhe të vlerësohet për shumë vite përpara.

Tregu dhe galeria e sofistikuar e NFT ofron pasuri të patundshme dixhitale për krijuesit dhe koleksionistët

Një industri krejt e re e NFT si dhe galeria siguron një model të lëmuar - furnizim, përsosje si dhe një komponent social që u mundëson individëve të lidhen me dashurinë e tyre të përbashkët për zotërimet elektronike.

Mus ée siguron një sistem për zhvilluesit e arteve kripto, si dhe agjencitë e mbledhjes me 10,000 histori, si dhe secili është një NFT që pasqyron zotërimin e plotë, si dhe kontrollin e asaj prone elektronike të pasurive të patundshme. Këto histori mund të blihen, si dhe të përdoren për të vendosur vepra arti kripto, si dhe antike, të cilat më pas mund të blihen nga vizitorët e faqeve të Mus ée.

Faqja kryesore e punës mirëpret individët me një vështrim të shpejtë duke marrë parasysh secilën nga historitë e banuara - duke siguruar lirinë për t'u angazhuar me përmbajtje në internet që jehon me ta. Historitë boshe shfaqen gjithashtu si dhe mund të blihen me një rrahje zemre.

E gjithë kjo pasqyron një risi aq të nevojshme gjithashtu, duke vërejtur një ndryshim kolektiv larg galerive me tulla dhe llaç. Ndërsa vendndodhja ishte sa më shpejt që një pengesë që i linte njohësit të kishin aftësinë për të parë punë arti nga muzikantët e tyre të preferuar, Mus ée siguron që zhvillimet e gjalla kurrë nuk janë më të mëdha se një klikim larg.

Një treg si dhe galeri

Nga programi, Musée nuk ofron thjesht një atmosferë ku NFT mund të vlerësohen. Përmes sistemit të tij, NFT-të që dalin në ekran mund të ofrohen gjithashtu - duke u ofruar muzikantëve rrjedha të mahnitshme të fitimeve të reja, si dhe duke u siguruar që ata të kompensohen në mënyrë efektive për punën e tyre, si dhe imagjinatën krijuese.

Faqja në internet është akoma në rritje, megjithatë individët sigurisht do të kenë aftësinë për të vlerësuar artin kripto si dhe NFT-të e mbledhshme që janë blerë në të vërtetë kohët e fundit, si dhe të zbulojnë tabela udhëheqëse që shfaqin zhvilluesit kryesorë si dhe agjencitë e mbledhjes. Për ata që synojnë të kapin art elektronik sa më shpejt që të ndodhë shitja, listat më të fundit sigurisht që do të shfaqen gjithashtu.

Lexo artikullin:  Të ardhurat e minatorëve të Bitcoin (BTC) Shikoni një kërcim prej 16% nga qershori

Marrja në pyetje nuk mund të jetë më pak komplekse. E vetmja gjë që një klient i ri duhet të bëjë është të marrë një libër xhepi të kripto siç është MetaMask, duke e udhëhequr atë me Ether, si dhe ta bashkëngjitni atë në sistemin Mus ée.

Vlera sentimentale

Sipas grupit që qëndron pas Musée, është jashtëzakonisht shumë e lehtë të përqendrohesh në shumat e jashtëzakonshme të parave që janë investuar në NFT, duke marrë parasysh që 2021 filloi. Sidoqoftë, duke e bërë këtë nuk mund të merret parasysh një gjë tjetër që është po aq thelbësore: Vlera emocionale që mund të vendoset në këto simbole.

Musée dëshiron të prodhojë një sistem me përbërje që me të vërtetë do të mahnisë një treg të synuar, duke ndihmuar për të garantuar që industria NFT mund të mbetet për t'u zgjeruar si dhe të ketë sukses në një periudhë afatgjatë - duke sjellë realitet elektronik për zhvilluesit e arteve kripto si dhe agjencitë e mbledhjes. Duke pasur parasysh saktësisht se si kjo industri është ende në fillimet e saj ekstreme, ata mendojnë se zona dëshiron për zhvillim - si dhe kërkohen shkallë më të larta të përparimit.

Sistemi është ngritur për t'u prezantuar në 20 korrik, duke udhëhequr rrugën për industrinë e plotë të NFT për të bërë fillimin e saj muajin tjetër. Nga poshtë, një sistem shoqëror sigurisht do të fillojë deri në fund të vitit. Parcelat vlerësohen me 0.1 ETH secila.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju