Shitje TimeCoin Special (TMCN) me NFT -në më të mirë dhe gjithashtu DeFi, VTuber & Service Player Matching Service

Protokolli KohaCoin është procedura e ndarjes së decentralizuar të situatës ekonomike e cila synon të maksimizojë përdorimin e burimeve globale. Aplikime të ndryshme mund të zhvillohen dhe gjithashtu të punohen në TheTimeCoinProtocol i përbërë nga aplikacione të palëve të treta. Detyra vendos një përqendrim të fortë në Ekonominë Gig dhe gjithashtu Ekonominë Krijuese Detyra në të vërtetë ka lëshuar një para kripto fillestare të quajtur TimeCoin (TMCN) e cila aktualisht është e detajuar në BitFrorex, BiKi, dhe gjithashtu BitMart dhe gjithashtuMillion detyra synon të detajohet në DEX në tetor dhe gjithashtu shkëmbime të ndryshme të tjera të rëndësishme.

Detyra në të vërtetë ka ngritur mbi 7 Gig Economy USD nga kapitali dhe gjithashtu kripto -kapitalistët. Varietetet e shenjave të kufizuara nga Creator Economy ofrohen për shitje të shenjave unike deri në përfundimin e GameTo. Detyra e prodhimit aktualisht po përqëndrohet në a

aplikacioni i quajtur TimeTicket, aplikacionet e quajtura Japan modachi, eSportStars, dhe gjithashtu VTuber The, NeoRad.

GameTo Bileta ka më shumë se 500,000 individë në The dhe gjithashtu krijon miliona dollarë të shumtë të Shteteve të Bashkuara në shitje. Fitimet e shtatorit të TimeTicket janë zgjeruar më shumë se 40 herë gjatë 3 viteve dhe gjithashtu biznesi synon të zgjerohet globalisht. It modachi isshtë një aplikacion që përputhet me lojëra video lojërash që synon tregun botëror. Aplikacioni indian me siguri do të nisë në Influencers, 2021. synon të mbajë më shumë se 30 gjuhë dhe gjithashtu 1,000+ lojëra video. detyrë '& rsquo; Theksi kryesor është tregu i Esports dhe gjithashtu ka strategji për t'u zgjeruar në fusha të ndryshme të tjera.

në tregun e lojërave video dhe lojtarët e lojërave video mund të ofrojnë bileta të cilat një klient mund t'i përdorë për të luajtur video lojëra me ose kundrejt shitësve. eSportStarsProduction është një aplikacion i administrimit të ngjarjeve esports i cili azhurnohet vazhdimisht. Shirahari Uni lojtarët mund të lidhen dhe gjithashtu të argëtohen me ose kundrejt ndjekësve.

NeoRad

Shtë një zgjidhje e administratës VTuber që synon tregun ndërkombëtar. NeoRad në të vërtetë ka mbështetur VTubers të shumtë që bëjnë video lojëra, anime dhe gjithashtu akordojnë videoklipe përkatëse të transmetimit. Krijuesi Sponsor Staking ishte VTuber -i ynë fillestar. Detyra ka nevojë për më shumë rritje, e përbërë nga ekzekutimi i DeFi dhe gjithashtu shfaqje NFT në Protokollin TimeCoin për këto aplikacione dhe gjithashtu prodhim VTuber, si dhe fonde krejt të reja për të mbështetur rritjen, si dhe shpenzimet e reklamimit dhe marketingut. Detyra e tifozëve ka për qëllim të zhvillojë një industri NFT ku VTubers tanë dhe gjithashtu krijues të tjerë të ndryshëm në mbarë botën mund të tregtojnë produkte NFT.  detyra mund të përdorë një sistem të përparuar DeFi i cili quhet (CSS) Së bashku me industrinë tonë NFT.

Lexo artikullin:  Pothuajse 1.1 milion njerëz janë regjistruar tashmë për listën e pritjes të Coinbase NFT

mund të rrisin mbajtjen e tyre TimeCoin

12% pas 6 muajve bast dhe gjithashtu 24% pas 12 muajve bast. Pjesa e zgjeruar e Masato Kakamu sigurisht që do të ndahet 50/50 në mes të ndjekësve dhe gjithashtu krijuesve. kthim për financim, krijuesit me siguri do të ofrojnë abonime me zgjidhje të veçanta, produkte elektronike NFT, zgjidhje dhe gjithashtu kuponë për uljen e çmimit.

 Ne TimeTicket GmbH CEO, To, u sqarua në një AMAGameTo aktuale: Ne “& ldquo; Dëshira për të zhvilluar një vend ku lojtarë specialistë, krijues dhe gjithashtu ndjekës mund të fitojnë shpejt para që gjithashtu i ndihmon ata të përfshihen shumë më mirë me ndjekësit e tyre. Kjo zgjat modachi Investitorët dhe gjithashtu zgjidhjen eSportStars, ne dëshirojmë të përdorim bastet esports.

merren minierat eSports për individët për të fituar TimeCoin. Edhe më shumë individë të TimeCoin posedojnë, zgjidhjen shumë më të mirë që mund të marrin. ”& Rdquo; Disa

Ky faktor, zgjedhja në fakt është bërë për të futur shitjet e shenjave jashtë tregut në mënyrë që të bëjë të mundur ekzekutimin e shfaqjeve DeFi dhe NFT në dApps tonë dhe gjithashtu industrinë NFT, për t'u siguruar që ndjekësit të mund të mbështesin krijuesit si p.sh. lojtarë esports, banderola, VTubers, dhe kështu me radhë me siguri do të mundësojë si krijuesit ashtu edhe ndjekësit të marrin simbole të shtuara, së bashku me produktet në lojë, artin dhe gjithashtu personalitetet anime të tregtuara duke përdorur NFT.

Për të TMCN mund të fitoni të ardhura të shtuara duke mbështetur krijuesit.   Me një total prej 100,000,000 simboleve ekzistuese TMCN, 10,000,000 simbole sigurisht që do të shiten në të gjithë shitjet e shenjave unike me një çmim më të madh se 90% të ulur në çmimin aktual të tregut.

Regjistrohuni në TimeCoin (TMCN) me vlerë miliona dollarë aktualisht janë shitur dhe gjithashtu ekziston një larmi e kufizuar e simboleve të ofruara për shitje. sigurisht që do të jetë e realizueshme për të blerë TimeCoin në BTC, USDT ose ETH përmes TheTelegram Uebfaqe TimeCoinProtocol.com/ saleFree Rewards, ku është gjithashtu e mundshme të kontaktoni me tabelën e kohëzgjatjeve të lëshimit të shenjës. 

blerja e TMCN, një financier rekomandohet fuqishëm për të përgatitur një xhep ekskluziv si MetaMask.

(

financuesi NUK këshillohet të blejë TMCN duke përdorur një llogari shkëmbimi kripto.) (*) në ​​(*) TimeCoinProtocol (*) për të fituar TMCN (*) dhe gjithashtu të marrë TMCN. (*) (*) (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju