Standard Chartered led sipërmarrje kripto kujdestarie Zodia Custody merr miratimin e FCA

Zodia Custody, një ofrues i zgjidhjeve për mbajtjen e pasurive të kriptove të shkallës institucionale ka njoftuar se ka marrë miratimin e Autoritetit të Sjelljes Financiare (FCA), dmth, platforma tani mund të ofrojë shërbime tregtare si një biznes i pasurive kripto.

Zodia Custody është një produkt nga Standard Chartered's SC Ventures, dhe Northern Trust, një ofrues kryesor i servisimit të aseteve. Ai u shërben kërkesave të shërbimeve të ruajtjes së kripto-aseteve për investitorët institucionalë që kërkojnë rezerva të kujdestarit me standarde të larta të shërbimeve tradicionale të kujdestarisë, duke ruajtur ndërkohë fleksibilitetin e kërkuar për t'u përshtatur me zhvillimin e tregut të kripto-aseteve.

Zodia është një nga nëntë bizneset e kripto-aseteve që janë aprovuar nga FCA për të ofruar shërbime tregtare nën udhëzimet rregullatore të Rregulloreve të Pastrimit të Parave, Financimit të Terrorizmit dhe Transferimit të Fondeve në Mbretërinë e Bashkuar 2017. Shërbimet e aktiveve Crypto u shtuan më lart në janar 2020 dhe e bën të detyrueshme që të gjitha firmat që ofrojnë shërbime kripto-asetesh në MB të regjistrohen në FCA.

Rritja e arritshmërisë

Kujdestaria Zodia synon të rrisë aksesueshmërinë e tregut të kripto-aseteve për një audiencë më të gjerë institucionale, duke përafruar shërbimet e kripto-aseteve me tregun tradicional të aseteve. Kërkesa për shërbimet e mbajtjes së aktiveve kripto është rritur që nga viti 2020, me rritjen e shpejtë të numrit të pronarëve të pasurive institucionale, zyrave të familjes dhe menaxherëve të aseteve në të gjithë botën duke investuar në sferën e aktiveve kripto në zhvillim.

“Ne besojmë se pasuritë e kriptos si një klasë e aseteve janë këtu për të qëndruar. Ne vendosëm Zodia Custody me qëllimin e qartë për t'i shërbyer investitorëve institucionalë që dëshirojnë të investojnë në aktive kripto në një mënyrë të qëndrueshme, të sigurt dhe të përgjegjshme. Aspirata jonë është të heqim standardet, të rritim ekosistemin dhe të ndihmojmë një industri të sapolindur, duke u bërë më e pranueshme nga investitorët institucionalë dhe në fund të fundit nga shoqëria në përgjithësi. ”, Tha Alex Manson i SC Ventures.

Transfertat e fondeve ndërkufitare

Zodia Custody aktualisht po ofron shërbime të kujdestarisë për dy pasuritë e kripto, Bitcoin dhe Ethereum, megjithatë, kompania po punon drejt zgjerimit të portofolit të tyre. Standard Chartered, kompania mëmë e Zodia, ka investuar në siguruesin kryesor të teknologjisë Metaco dhe po bashkëpunon gjithashtu me Bankën e Tailandës dhe Autoritetin Monetar të Hong Kongut për të zgjeruar ndërveprimin e librit të shpërndarë për transferimet e fondeve ndërkufitare.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju