SuperRare ka më pak blerës, por ata blejnë NFT më të shtrenjta, tregojnë të dhënat

Pavarësisht arritjes së një sasie më të madhe të shitjeve të përgjithshme këtë muaj, SuperRare ka pesëdhjetë për qind pasi agjencitë e shumta të grumbullimit energjik që hyjnë në industri këtë muaj, krahasohen me marsin

SuperRare ka më pak blerës, por ata blejnë NFT më të shtrenjta, tregojnë të dhënat

Industria NFT SuperRare ka krijuar një dokument të ri të rregullt mujor prej 31.4 milionë dollarësh për sasinë e përgjithshme të shitjeve me një javë për të kursyer deri në përfundimin e tetorit, sipas Dune Analytics

SuperRare është një industri NFT me një botim të vetëm të Ethereum (ETH), ku agjencitë e grumbullimit mund të blejnë një veprim të posedimit të bllokut për gjëra elektronike si meme, videoklipe ose vepra arti.

Dokumenti i rregullt i shitjeve mujore ishte më parë 29.5 milionë dollarë në mars, me 929 agjenci grumbulluese energjike që blenë 3,179 vepra arti. Norma e zakonshme e punës së artit varionte midis 3.0 dhe 5.5 Ether, ose rreth 12,600 dollarë deri në 23,000 dollarë.

Pavarësisht arritjes së një sasie më të madhe të shitjeve të përgjithshme këtë muaj, SuperRare ka pesëdhjetë për qind pasi agjencitë e shumta të grumbullimit energjik që hyjnë në industri këtë muaj, krahasohen me marsin

Këtë muaj, ka pasur në të vërtetë 372 agjenci grumbullimi energjike, duke blerë 726 gjëra me vlerë që variojnë midis 9.5 dhe 12.2 Ether, ose rreth 40,000 deri në 51,000 dollarë.

Me pak fjalë, më pak agjenci grumbullimi po marrin më pak artikuj nga SuperRare Megjithatë, ato që shpesh kanë tendencë të investojnë më shumë para në gjëra të shtrenjta.

Lexo më shumë: Blerësit paguajnë 7 milion dollarë për mbledhjen e pazbuluar NFT

Për shembull, Starry Night Capital, një fond grumbullimi prej 100 milionë dollarësh NFT, në mënyrë të vetmuar, përbënte pothuajse pesëdhjetë për qind të sasisë së përgjithshme të tregtimit të SuperRare në tetor.

Snoop Dogg bleu gjithashtu një artikull XCOPY në fund të shtatorit për një rekord 1300 ETH, ose 3.9 milionë dollarë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju