Komisioni i Etikës në Teksas kërkon rregull pro-kripto për kontributet politike

Nëse autorizohen, donacionet dhe kontributet e kriptomonedhës do të duhet të raportohen si kontribute në natyrë ose si investime, jo si Forex.

Komisioni i Etikës në Teksas kërkon rregull pro-kripto për kontributet politike

Propozimi iu dorëzua Sekretarit të Shtetit të Teksasit, i cili kërkoi të trajtonte dhe të bënte të qarta nevojat e raportimit të kontributeve politike të bëra me kriptomonedha. Sipas paraqitjes:

"Rregulli i ri i lejon kandidatët, zotëruesit e zyrave dhe komitetet politike të pranojnë kriptovaluta. Nuk bën dallim midis formave të kriptomonedhës, si Bitcoin ”.

Nëse autorizohen, donacionet dhe kontributet e kriptomonedhave do të duhet të raportohen si kontribute në natyrë ose si investime, jo forex. Sipas Komisionit, ky transferim "pasqyron mënyrën më të mirë që Komisioni Federal i Zgjedhjeve (FEC), Shërbimi i të Ardhurave të Brendshme (IRS) dhe Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim (SEC) merren me kontributet e kriptomonedhës."

Propozimi sqaron se fushatat politike dhe qeveritare nuk do të mund të lejohen të shpenzojnë kriptomonedha menjëherë dhe do të kërkonin likuidimin e kriptomonedhave më herët sesa shpenzimi i të ardhurave. Megjithatë, Komisioni foli për:

"Rregulli nuk do të kërkojë nga arkëtarët që të likuidojnë zotërimet e tyre të kriptomonedhës brenda çdo afati të qartë kohor."

Përveç kësaj, propozimi planifikon të kundërshtojë paqëndrueshmërinë e tepërt të kriptomonedhave duke i drejtuar skedarët që të raportojnë vlerën e çdo kriptomonedhe të pranuar, sepse tregu i ndershëm vlen në kohën e marrjes.

Ligjshmëria e çdo kontributi të kriptos do të vendoset nga një pohim se kontribuesi nuk duhet të jetë një ndërkombëtar mbarëkombëtar. Sipas paraqitjes, rregulli krejt i ri propozohet nën Kodin e Qeverisë së Teksasit 571.062, i cili autorizon Komisionin të ndërmarrë udhëzime për të menaxhuar Titullin 15 të Kodit Zgjedhor.

Related: Kriptovalutat tani pranohen nën rregullimin e biznesit në Teksas

Shteti i Teksasit kohët e fundit autorizoi dy pagesa në shtëpi që promovojnë adoptimin e blockchain të kriptomonedhës.

Sipas një kriptoPumpRaporti i lajmeve, Faturat e Shtëpisë së Teksasit 1576 dhe 4474 janë nënshkruar në rregullore nga Guvernatori Greg Abbott që mundëson krijimin e një grupi pune blockchain dhe ndryshon Kodin Uniform Tregtar të shtetit për të njohur kriptovalutat nën rregullimin e biznesit.

Lexo artikullin:  Analistët parashikojnë se Valkyrie do të nisë Bitcoin Futures ETF këtë javë

Komisioni i Etikës në Teksas propozoi një rregull krejt të ri që lejon zyrtarët dhe politikanët e autoriteteve të pranojnë vetëm kontributet e Bitcoin (BTC) dhe kriptomonedhës. 

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju