Tezos, Polkadot, Analiza e Çmimit Dogecoin: 20 korrik

Tregu më gjithëpërfshirës i kriptovalutave vërejti ndikim të fortë bearish për 7 ditët e fundit dhe gjithashtu si rezultat, ka qenë në të vërtetë një kohë sfiduese edhe për altcoins të tregut. Tezos imagjinonte një shitje të konsiderueshme në tregun e saj dhe gjithashtu një vjeshtë në kapitalizimin e tregut. Polkadot nënkuptonte paqëndrueshmëri më të lartë të normave, megjithatë me një nxitje në marrjen e stresit, alt mund të mbështeste në grafë. Më në fund, Dogecoin akoma hap sytë duke zgjeruar sinjale bearish në kohën e shtypit.

Tezos [XTZ]

Tezos, Polkadot, Analiza e Çmimit Dogecoin: 20 korrik

XTZ dëmtoi shkallën e saj të ndihmës kritike prej 2.15 $, duke tregtuar me 2.13 $ në kohën e shtypit, një shkallë që shënoi një rënie 24-orëshe prej 9.9%. Sasia e tregtimit për Tezos u rrit me 43.43% dhe gjithashtu kapitalizimi i saj në treg ra me 9.88% gjatë së njëjtës kohëzgjatje.

Në grafikun 4-orësh të tregtimit, Indeksi mesatar i drejtimit gati i afrohej markës 40, duke treguar që modeli aktual i tregut mund të jetë në rënie dhe gjithashtu mund të krijojë një larmi tregtare. Index Forca Relative zbuloi se altcoin ishte akoma në zonën e shitur pasi ishte nënvlerësuar për shkak të një rënie të qëndrueshme dhe gjithashtu solide.

Një crossover bearish në 19 korrik, siç shihet në MACD shenjë, portretizuar stresin e përkohshëm bearish në treg.

Polkadot [PIKA]

Tezos, Polkadot, Analiza e Çmimit Dogecoin: 20 korrik

DOT gjithashtu në të vërtetë ka qenë në ulje e vlerësimit ashtu si altcoins të ndryshme. Gjatë 24 orëve të fundit, DOT derdhi 10% të vlerës së tij. Ndërsa stresi bearish ishte jashtëzakonisht i fortë në kripto-tregun më të madh, me të vërtetë nuk dukej më e mundshme që DOT me siguri të fillonte një rritje.

Sidoqoftë, nëse lartësia zhvendoset në veri, sigurisht që do të shihte rezistencë në 10.84 dollarë dhe gjithashtu në fund të fundit, në 14.00 dollarë. Nëse fitimi i stresit e gjen shpinën në treg pas kësaj, norma sigurisht që do të parashikonte një rimëkëmbje.

La Index Forca Relative paraqiti një ngritje të vogël, megjithatë, monedha ishte akoma mjaft në zonën e tepruar dhe gjithashtu të nënvlerësuar. Një stres i vogël përvetësues mund të shtypë monedhën lart dhe gjithashtu larg nga shitja e tepërt. Në komunikim me stresin përvetësues, Fluksi i Parave Chaikin mbajti në mendje një rritje të vogël të flukseve hyrëse të burimeve gjatë shkarkimeve.

La Treguesi i momentit të shtrydhjes tregoi një nisje për shtyp, një që nënkuptonte që aspekti i paqëndrueshmërisë do të ndryshonte me siguri gjatë seancave të ardhshme të tregtisë.

Dogecoin [QENI]

Lexo artikullin:  Padia SEC vs Ripple; Depozitimi i Hinman fiton gishtin e madh

Tezos, Polkadot, Analiza e Çmimit Dogecoin: 20 korrik

Shkalla e Dogecoin u ul me 7.3% gjatë 24 orëve të fundit dhe gjithashtu me rreth 20% gjatë kohëve të fundit. Ulja e bëri profesionin DOGE me 0.165 $ në kohën e shtypit. Kjo humbje në normën për DOGE ka konfirmuar në të vërtetë të dëmshme pasi blerësit dhe gjithashtu investitorët e DOGE u larguan nga tregu. Grafiku teknologjik për DOGE tregoi një ecje në stresin bearish, një kërkim për të treguar që altcoin mund të zhytet shumë më shumë përpara.

Ndryshimet e çmimeve mund të ndodhin si Treguesi i momentit të shtrydhjes mbajti në mend një lançim në shtyp i cili nënkuptonte që paqëndrueshmëria e tregut mund të rritet gjatë dy seancave të mëposhtme tregtare. Sinjali bearish u zgjerua në Oshilator tmerrshëm shenjë si shiritat e kuq të sinjalit marrin qëndrueshmëri dhe gjithashtu rriten në numër.

Shkalla e lartësisë në të vërtetë ka marrë një rënie si SAR parabolik linjat e populluara mbetën mbi mbajtësit e qirinjve duke verifikuar të vërtetën se ndikimi bearish ishte i fortë në treg.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju