Kjo sigurisht do të siguronte verifikimin e kësaj zhvendosje të normës hyrëse për Polkadot

Tregu ndërkombëtar i kriptovalutave në të vërtetë nuk është bërë mirë edhe në korrik deri më tani. Muaji filloi me një javë të favorshme, megjithatë kostot filluan të ulen progresivisht si rezultat i mungesës së stresit të vazhdueshëm të blerjes. Ndërsa disa alts kanë pasur në të vërtetë aftësinë për t'u marrë me stresin e marketingut në ngjitje, e njëjta gjë nuk mund të thuhet për Polkadot.

Prona elektronike pa një rënie prej 25% në vlerë vetëm gjatë 10 ditëve të fundit, megjithatë humbjet u mbajtën në kontroll në një vijë mbrojtëse prej $ 11.6. Në momentin e krijimit, DOT mbajti zonën e 9-të në pozicionet e kriptos me një kapak tregu prej 12.4 miliardë dollarësh.

Grafik 12 orë Polkadot

Kishte disa lëvizje të favorshme nga grafiku i DOT. Ndërsa kostot ruajtën një rrjet të drejtë, si dhe tregtuan kryesisht ndërmjet 14-17 $ për shkak të fundit të qershorit, një mosfunksionim shkaktoi një vjeshtë konstante prej 16% në drejtim të një marke ndihme prej $ 11.7. Në të vërtetë, vjeshta e saj në shkallën e lartpërmendur qëndroi për një ulje 6-mujore për pronën elektronike.

Nga ana pozitive, zhvillimi i një mbajtësi qirinjsh Doji tregoi një kthesë në të ardhmen që pa DOT të regjistronte një lëvizje të favorshme gjatë numrit të mëparshëm të ditëve. Përqendrimi aktualisht ndryshoi në vijën kryesore të trendit të kanalit DOT - një zonë që shoqëroi nivelin më të ulët të 22 qershorit të 13 qershorit. Një mbyllje efektive e këtij faktori ka të ngjarë të shtypë DOT përsëri në drejtim të 13.8-14 $ e cila aktualisht ishte kthyer në rezistencë. Një hap i tillë sigurisht do të nënvizonte fitimet e një shtesë prej 9% nga shkalla e gazetarisë.

arsyetim

Indeksi i Fuqisë relative zbuloi probleme të shitjes së tepërt në treg të cilat aktivizuan një kthesë në kosto. Një rritje e vazhdueshme në drejtim të gjysmës së linjës sigurisht që do të sugjeronte rritjen e stresit të blerjes, si dhe një model përmirësues. Vëllimi On Balance gjithashtu pa një ngritje të vogël si dhe të vërtetuar me aktivitetin e normës së DOT. Një veprim mbi linjën kryesore të trendit sigurisht që do të rrisë mundësitë e një rritjeje të vazhdueshme në ditët në vijim. Më në fund, MACD iu afrua një kryqëzimi të favorshëm, ndërsa tabela e saj e byrekëve mbajti në mendje rënien e energjisë bearish.

Lexo artikullin:  Balenat Ethereum po shtyjnë çmimin e NFT -ve të CryptoPunk në Hënë

përfundim

Rinovimi i favorshëm i DOT me ndihmën prej 11.7 $ mbajti një parashikim pozitiv në treg si dhe u mbështet në një rritje të gjerë gjatë ditëve të ardhshme. Një rritje mbi nivelin e ulët të 22 qershorit prej 13 $ sigurisht do të siguronte verifikimin e një rezultati pozitiv, si dhe pasi të ndodhë, investitorët mund të vendosin të zgjasin DOT në mënyrë që të maksimizojnë ecjen e parashikuar.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju