5 kriptovalutat më të mira për t'u parë këtë javë: BTC, SOL, AVAX, ALGO, AXS

Tregtarët po shikojnë për të parë nëse fryrja e BTC-së e zhvendosjes së zakonshme 20-ditore kthehet në trendin rritës. Ndërkohë, SOL, AVAX, ALGO dhe gjithashtu AXS po planifikojnë një hap më lart.

(* 5 *)

Bitcoin (BTC) vazhdon të përballet me një marketing solid, ndërsa demat përpiqen ta kthejnë shkallën mendore në 60,000 dollarë drejt e në ndihmë. Disa ekspertë mendojnë se Bitcoin mund të ketë një modifikim pasi fitimet e publikimit të investitorëve i përmbahen fillimit efektiv të fondeve të tregtuara në shkëmbim Bitcoin të kohëve të fundit.

Në të kaluarën, lansimi i artikullit Bitcoin Futures nga Bursa Tregtare e Çikagos më 18 dhjetor 2017, përfundoi një ecuri të qëndrueshme dhe gjithashtu vuri në dukje fillimin e një rënieje shumëvjeçare. Një aksident i krahasueshëm i një madhësie minimale u pa pas IPO-së (COIN) të Coinbase më 4 prill 2021. Kjo rekomandon që thënia e vjetër "merr raportin, trego informacionin" mund të rrezikohet të dyfishohet edhe një herë.

Megjithatë, një numër ekspertësh nuk shqetësohen nga tërheqja. Kompania e njohurive të tregut të kriptove Decentrader pohoi se "nuk ka rrethana që Bitcoin të dëmtojë nivelet më të larta të mëparshme të të gjitha kohërave dhe gjithashtu të ndalojë së punuari për të vazhduar më shumë". Ata përgatiten për vrapimin e demit të Bitcoin për të vazhduar me një qëllim objektiv të realizueshëm në 72,000 dollarë dhe më pas 88,000 dollarë.

Jo se çdo metrikë po vezullon e favorshme tani. Të dhënat nga Bybt zbulojnë se Bitcoin rritet në 400,000 Bitcoin në Binance, duke rekomanduar që investitorët mund të kontrollojnë mbylljen e vendosjeve të tyre.

A mund të nxisë Bitcoin një ringjallje solide që rrit besimin në fushën e kriptove? Le të shqyrtojmë grafikët e 5 kriptomonedhave më të mira që mund të vazhdojnë të jenë në theks në dy ditët në vijim.

BTC / USDT

Bitcoin në fakt është përballur me një mohim të fortë në zonën prej 64,854 deri në 67,000 dollarë. Kostoja mund të zbresë në standardin 20-ditor të zhvendosjes së shpejtë (58,315 dollarë), i cili është një shkallë vitale për tu pasur kujdes. Nëse kostoja bie nga kjo shkallë me qëndrueshmëri, sigurisht që do të tregojë se besimi mbetet i favorshëm dhe gjithashtu investitorët po blejnë me ulje.

Demat sigurisht që pas kësaj do të bëjnë një përpjekje edhe më shumë për të rritur koston mbi zonën e mbingarkuar. Nëse ata mund ta tërheqin atë, grupi BTC/USDT mund të rifillojë trendin e tij në rritje. Seti mundet që pas atij tubimi të arrijë qëllimin e tij në 84,533.12 dollarë.

Standardet e larta të zhvendosjes dhe gjithashtu indeksi i qëndrueshmërisë së anëtarëve të familjes (RSI) në zonën e favorshme sugjerojnë që klientët të kenë dorën e parë.

Në kundërshtim me këtë supozim, nëse kostoja refuzohet dhe gjithashtu dëmet e listuara më poshtë EMA 20-ditore, sigurisht që do të rekomandojë që thyerja mbi 64,854 dollarë mund të ketë qenë një kapje demi. Kompleti mund të vazhdojë më pas rrëshqitjen e tij në standardin e zhvendosjes së lehtë 50-ditore (50,927 dollarë).

Kompleti po riparohet brenda një rrjeti që po zbret. Ndihma e shpejtë shkon në 58,739.17 dollarë dhe gjithashtu nëse kjo shkallë prishet, të dy mund të zbresin në linjën e asistencës së rrjetit. Kjo është një shkallë vitale që demat të ruhen pasi një pushim i listuar më poshtë mund të përshkallëzojë marketingun.

20-EMA në fakt e ka mohuar dhe gjithashtu RSI në fakt është zhytur drejt e në rajonin e kundërt, duke treguar se arinjtë kanë dorën e parë. Kjo pamje e pafavorshme me siguri do të revokohet nëse kostoja thyhet mbi rrjetin dhe gjithashtu standardet e zhvendosjes. Një hap i tillë sigurisht që do të rrisë mundësinë e një ritestimi të zonës së mbingarkuar.

SOL / USDT

Fitil i gjatë në mbajtësen e qirinjve të Solanës (SOL) më 22 tetor rekomandon që arinjtë të mbrojnë me guxim rezistencën e mbivarjes me 216 dollarë. Altcoin krijoi një model të mbajtësit të qirinjve brenda ditës më 23 tetor, duke treguar pavendosmëri mes demave dhe gjithashtu arinjve.

Kjo paparashikueshmëri u vendos në pengesë sot dhe gjithashtu kostoja mund të zbresë në shkallën e shpërthimit në 177.79 dollarë. Nëse kostoja zvogëlohet nga kjo shkallë, sigurisht që do të rekomandojë që besimi të mbetet i favorshëm dhe gjithashtu investitorët po blejnë me ulje.

Lexo artikullin:  Stablecoins USDC dhe BUSD po hanë në pjesën e tregut të lidhjes (USDT)

Sidoqoftë, demat me siguri do të përpiqen të ngrenë koston mbi 216 dollarë. Nëse funksionojnë mirë, grupi SOL/USDT mund të rritet në 239.83 dollarë. EMA pjesërisht në rritje 20-ditore (168 dollarë) dhe gjithashtu RSI në rajonin e favorshëm sugjerojnë përfitime për klientët.

Kjo pamje e favorshme me siguri do të mohohet nëse të ardhurat e kostos zvogëlohen dhe gjithashtu prishen të listuara nën EMA 20-ditore. Kjo mund të tërheqë koston në vijën e trendit të trekëndëshit.

Arinjtë në fakt kanë tërhequr koston e renditur më poshtë 20-EMA në grafikun 4-orësh. Nëse shitësit mbajnë koston e shënuar nën 20-EMA, sigurisht që do të rekomandojë që energjia e favorshme në fakt është komprometuar. Pas kësaj, grupi mund të shkojë në 177.79 dollarë, ku mund të ndodhë blerja.

Treguesi i parë i qëndrueshmërisë sigurisht që do të jetë një pushim dhe gjithashtu mbyllja mbi vijën e uljes. Një hap i tillë me siguri do të rekomandojë që investitorët të blejnë me ulje. Kjo mund ta çojë koston në 205.78 dollarë dhe gjithashtu nëse kjo rezistencë kalon, të dyja mund të arrijnë në nivelin më të lartë të të gjitha kohërave.

AVAX / USDT

Orteku (AVAX) u dëmtua dhe gjithashtu u mbyll gjatë rrjetit të ardhshëm në tetor 21, duke rekomanduar që përmirësimi mund të jetë më shumë se. Demat me siguri aktualisht do të përpiqen të kthehen në trendin në rritje.

Fitili i gjatë në mbajtësin e qirinjve TheOct 22 dhe 23 rekomandon që nevoja të mbarojë në shkallë më të madhe. Seti AVAX/USDT mund të ulet në standardet e zhvendosjes.

Një rikthim i fortë i kësaj ndihme sigurisht që do të rekomandojë që investitorët të vazhdojnë të fitojnë me ulje. Demat sigurisht që pas kësaj do të bëjnë një përpjekje edhe më shumë për t'u kthyer në lëvizjen lart duke shtypur koston mbi 69.18 dollarë. Nëse ata bëjnë mirë, të dy mund të rriten në 73.41 dollarë dhe pas kësaj ritestojnë nivelin më të lartë të të gjitha kohërave në 79.80 dollarë.

Në kundërshtim me këtë supozim, nëse kostot prishen të renditura më poshtë standardet e zhvendosjes, të dyja mund të zbresin në ndihmën solide në 51.04 dollarë. Nëse kjo shkallë hap rrugën, lënia e mëposhtme mund të jetë linja e asistencës së rrjetit.

Demat e shtynë koston mbi vijën e uljes së trekëndëshit të zbritjes, duke anuluar marrëveshjen e ngritjes. Sidoqoftë, shërimi ishte i përkohshëm pasi arinjtë në fakt kanë tërhequr koston e renditur më poshtë 20-EMA. Kjo rekomandon koston e gradave më të mëdha.

Kompleti aktualisht mund të zbresë në 50-SMA. Nëse kjo ndihmë shkelet, arinjtë me siguri do të përpiqen të tërheqin koston drejt në trekëndësh. Nëse kjo ndodh, sigurisht që do të rekomandojë që shpërthimi mbi trekëndëshin ishte një kapje demash.

Përkundrazi, nëse kostoja rritet nga shkalla e tanishme ose kthehet jashtë kufirit, sigurisht që do të sugjerojë që demat po mblidhen në rënie. Pas kësaj, klientët sigurisht që do të përpiqen të çojnë koston mbi 69.18 dollarë. Një pushim dhe gjithashtu mbyllje mbi këtë rezistencë sigurisht që do të tregojë se demat janë në krye. Seti mund të fillojë më pas udhëtimin e tij drejt nivelit më të lartë të të gjitha kohërave.

Related: Shiba Inu rritet mbi 45% në 2 ditë për të arritur nivelin më të lartë të të gjitha kohërave

ALGO / USDT

Algorand (ALGO) në të vërtetë ka qenë duke tregtuar brenda një trekëndëshi të balancuar për dy ditët e mëparshme. Kostoja është mohuar në fakt nga linja e rezistencës së trekëndëshit sot, duke treguar se arinjtë hezitojnë të lejojnë demat të kenë metodën e tyre.

Nëse kostoja bie poshtë standardeve të zhvendosjes, grupi ALGO/USDT mund të zbresë në linjën e asistencës së trekëndëshit. Kjo është një shkallë vitale që demat të ruhen pasi që nëse prishen, arinjtë me siguri do të përpiqen të tërheqin koston në 1.51 dollarë dhe pas kësaj në 1.20 dollarë.

Lexo artikullin:  Parashikimi i çmimit XRP: Ripple rrotullohet në pistë duke u përgatitur për ngritjen përfundimtare deri në $ 1

Përndryshe, nëse kostoja shfaqet nga niveli aktual ose linja e ndihmës dhe gjithashtu thyhet mbi trekëndëshin, sigurisht që do të rekomandojë që demat të mbajnë nën kontroll. Kompleti mund të rritet pas atij çmimi në 2.22 dollarë dhe gjithashtu më vonë të ritestojë nivelin më të lartë të të gjitha kohërave në 2.55 dollarë.

Kostoja është duke u shtypur brenda trekëndëshit, duke treguar se të dy mund të përgatiten për një zhvendosje solide drejtimi. Standardet kryqëzuese të zhvendosjes dhe gjithashtu RSI pranë kërthizës nuk parashikojnë një përfitim të qartë as për dema, as për arinjtë.

Një pushim mbi trekëndëshin me siguri do të rekomandojë që demat të kenë marrë në të vërtetë në marketing nga arinjtë të cilët mund të krijojnë të dyja për rifillimin e lëvizjes lart. Anasjelltas, një ndërprerje e shënuar poshtë trekëndëshit sigurisht që do të rekomandojë që furnizimi të shkojë përtej nevojës, i cili mund të fillojë një përmirësim shumë më të thellë.

AXS/ USDT

Axie Infinity (AXS) në fakt ka krijuar një model trekëndor të ekuilibruar, i cili sugjeron pavendosmëri mes demave dhe gjithashtu arinjve. Është e vështirë të parashikohen udhëzimet e shpërthimit, megjithatë, zakonisht, trekëndëshi funksionon si një model zgjatues.

Nëse kostoja tërhiqet nga linja e ndihmës, demat me siguri do të bëjnë një përpjekje edhe më shumë për të shtypur AXS/ USDT të vendosur mbi trekëndëshin. Nëse ata bëjnë mirë, kjo me siguri do të tregojë një rifillim të trendit në rritje. Seti mund të riprovojë atë më të lartën e të gjitha kohërave në 155.27 dollarë.

Energjia e favorshme mund të merret nëse klientët e zgjidhin këtë vështirësi të tepërt. Pas kësaj, grupi mund të rritet drejt objektivit të modelit në 186.05 dollarë.

Anasjelltas, një pushim dhe gjithashtu i mbyllur i listuar më poshtë në trekëndëshin me siguri do të jetë treguesi i parë i një përmirësimi shumë më të thellë. Seti fillimisht mund të zbresë në 103.22 dollarë dhe pas kësaj në shkallën e shpërthimit në 94.67 dollarë.

Standardet e zhvendosjes në të vërtetë janë shtrirë në grafikun 4-orësh dhe gjithashtu RSI në të vërtetë ka qenë duke u lëkundur në mes të 40 dhe gjithashtu 62. Kjo rekomandon një gjendje stabiliteti ku investitorët po blejnë me ulje në 115 dollarë dhe gjithashtu marketojnë afër 140 dollarë.

Një pushim dhe gjithashtu i mbyllur i listuar më poshtë 115 dollarë mund të tregojë se paparashikueshmëria në fakt është zgjidhur si pengesë. Kjo mund të zvogëlojë koston në objektivin e modelit në 90 dollarë. Përkundrazi, një pushim mbi 140 dollarë me siguri do të tregojë se demat janë kthyer në video lojë. Seti mund të rritet në 155.27 dollarë dhe pas kësaj në objektivin model në 165 dollarë.

Pamjet dhe pikëpamjet e zbuluara më poshtë janë vetëm ato të shkrimtarit dhe gjithashtu nuk pasqyrojnë gjithmonë pamjet e Crypto PumpLajme. Çdo investim financiar dhe gjithashtu zhvendosje tregtare përfshin rrezik, ju duhet të kryeni studimin tuaj kërkimor kur zgjidhni.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju