Tregtarët lidhin rrugën e Ethereum në ATH të ri për miratimin eventual të Bitcoin ETF

Kostoja e ETH po tërheq fitimet aktuale të BTC, megjithatë informacioni sinjalizon se tregtarët janë pozitivë në altcoin duke u shfaqur $ 4,000 në të përkohshme.

Tregtarët lidhin rrugën e Ethereum në ATH të ri për miratimin eventual të Bitcoin ETF

Kostoja e eterit (ETH) po vonon aktivitetin e kostos së Bitcoin (BTC) me 13% në tetor, megjithatë a është kjo e përshtatshme? Deri më sot, altcoin në të vërtetë ka tejkaluar BTC me 274% në 2021. Megjithatë, tregtarët kanë një tendencë për të qenë dritëshkurtër, si dhe disa me siguri do të shqyrtojnë nëse rrjeti Ethereum mund të lëvizë në mënyrë efektive në dëshminë e njohjes së rrezikut (PoS) si si dhe së fundmi të rregullojë shqetësimin për kostot e larta të gazit.

Për më tepër, ngritja e konkurrentëve nga rrjetet e zgjuara të marrëveshjeve si Solana (SOL) si dhe Avalanche (AVAX) në fakt kanë qenë duke i stresuar kapitalistët:

Sipas CryptoPumpNews, supozimi aktual mbi miratimin e mundshëm të një fondi të tregtuar me Bitcoin (ETF) ngriti urinë e tregtarëve për BTC. Komisioni Amerikan i Letrave me Vlerë si dhe Komisioni i Shkëmbimit (SEC) pritet të prezantojë zgjedhjen e tij në disa kërkesa të ETF gjatë numrit të mëposhtëm të javëve. Sidoqoftë, mbetet një mundësi që autoriteti rregullator me siguri do ta anulojë këto ditë.

Tregtarët profesionistë nuk janë të befasuar nga prishja e kostos aktuale

Për të identifikuar nëse tregtarët specialistë janë të prirur për të prishur, duhet të filloni duke vlerësuar kostot e së ardhmes - të quajtur më tej çmimi bazë. Ky tregues përcakton hapësirën e kostos midis kostove të marrëveshjes së së ardhmes, si dhe tregun e zonës normale.

E ardhmja tremujore e Eterit janë mjetet e rekomanduara të balenave, si dhe tavolinat e punës të arbitrazhit. Këto nënprodukte mund të duken të vështira për tregtarët me pakicë për shkak të ditës së tyre të negociatave, si dhe dallimit të kostos nga tregjet e zonës, megjithatë përfitimi i tyre më i konsiderueshëm është mungesa e një çmimi të ndryshëm financimi.

Lexo artikullin:  Ligjvënësi amerikan propozon një port të sigurt për shenjat dixhitale në faturën e re

Futures tremujore në përgjithësi mbrojnë një kosto vjetore prej 5% deri 15% në përputhje me normën kryesore të stabilcoin. Duke ndaluar negociatat, shitësit kërkojnë një kosto më të madhe, si dhe kjo krijon dallimin e kostos.

Siç u përshkrua më lart, dështimi i Eterit për të dëmtuar rezistencën prej 3,600 dollarë në të vërtetë nuk ka shkaktuar një ndryshim në besimin e tregtarëve profesionistë pasi çmimi bazë qëndron në një 13%të shëndetshëm dhe të balancuar. Kjo tregon se aktualisht nuk ka ndonjë opinion ekstrem pozitiv.

Tregtarët me pakicë në fakt kanë qenë neutralë për 5 javët e mëparshme

Tregtarët me pakicë kanë një tendencë për të zgjedhur marrëveshje të vazhdueshme (shkëmbime të përmbysura), ku një kosto faturohet çdo 8 orë për të ekuilibruar për të përfituar nga nevoja. Për të kuptuar nëse ka ndodhur një marketing paniku, duhet të shqyrtoni çmimin e fitimit të tregjeve të së ardhmes.

Në tregjet neutrale, çmimi i financimit shpesh tenton të ndryshojë nga 0% në 0.03% në rreshtin e argjendtë. Kjo tarifë është e barabartë me 0.6% çdo javë, si dhe sugjeron që ata që e paguajnë atë janë të gjatë.

Që nga 7 Shtatori, në të vërtetë nuk ka pasur asnjë lloj shenje të përfitimit të lartë të nevojave nga demat ose arinjtë. Kjo rrethanë e balancuar tregon mungesën e urisë së tregtarëve me pakicë për të përfituar nga mjedise të gjata, megjithatë në të njëjtën kohë zbulon pak marketing paniku ose shqetësime ekstreme.

Tregjet e derivateve zbulojnë se kapitalistët eter nuk janë të shqetësuar me performancën e dobët aktuale kundrejt Bitcoin, Për më tepër, mungesa e përfitimit ekstrem të gjatë pasi një fitim prej 274% nga viti në ditë duhet të përshkruhet në mënyrë të favorshme.

Duke lënë pak hapësirë ​​për bullishness pa rrezikuar kornizën e tregut të nënprodukteve, tregtarët e Etherit duket se janë planifikuar për një tubim në nivelin më të lartë të tij të të gjitha kohërave, veçanërisht nëse një ETF Bitcoin pranohet.

Pamjet, si dhe pikëpamjet e zbuluara më poshtë janë tërësisht ato të shkrimtarit, si dhe nuk pasqyrojnë gjithmonë pamjet e CryptoPumpLajme. Çdo investim financiar si dhe zhvendosja e tregtisë përfshin kërcënim. Ju duhet të kryeni studimin tuaj kërkimor kur vendosni.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju