Mbikëqyrësi Mbikëqyrës i Mbretërisë së Bashkuar FCA njofton fushatën e marketingut prej 11 M M për të paralajmëruar përdoruesit e rreziqeve të kriptos

Mbikëqyrësi i Mbretërisë së Bashkuar, Autoriteti i Sjelljes Financiare (FCA) ka njoftuar fillimin e fushatës së tij të ardhshme të marketingut dixhital me vlerë 11 milion £ për të njoftuar investitorët e rinj në komunitetin e kriptove për rreziqet në tregun e kriptove.

Nikhil Rathi, shefi ekzekutiv mbajti një fjalim në 'Webinar për rolin dhe planin tonë të biznesit të FCA' Ai shprehu shqetësimet e FCA në lidhje me çështjen e një numri në rritje të investitorëve të rinj në tregun e paqëndrueshëm të kriptovalutave. Rathi deklaroi se me rritjen e përdorimit të teknologjisë për të promovuar investimet, gjithashtu do të vendoset një grup i shtuar rregullorësh dhe masash. 

“Kur teknologjia përdoret për të promovuar investime të reja tek konsumatorët, është thelbësore që të ekzistojnë kontrollet e duhura. Ne kemi parë një shpërthim në mesin e të rinjve që spekulojnë kriptovaluta ose investime të tjera me rrezik të lartë. Në vitin e kaluar, ne botuam kërkime që zbuluan se gati 2.5 milion njerëz në Mbretërinë e Bashkuar kishin blerë aktive kripto. ", Tha Rathi sipas Projekt-fjalimit.

Investitorët e rinj kripto nuk mendojnë 'në mënyrë racionale' para se të investojnë

Investitorët e rinj kritikohen për shikimin e investimeve dixhitale të rrezikshme si formim dhe argëtim të komunitetit. Rathi gjithashtu i është referuar episodit të GameStop për të provuar idenë e tij se investitorët e rinj ndikohen nga marketingu i famshëm në mediat sociale dhe nuk mendojnë 'në mënyrë racionale' para se të bëjnë një investim.

Në mënyrë të veçantë, për të arritur këtë grup investitorësh, FCA po fillon një fushatë të marketingut dixhital prej 11 milion £, që do të synojë të paralajmërojë tregtarët e rinj për natyrën e kriptos me rrezik të lartë. Ndarja e kriptos nga FCA ka qenë e qartë, ata kanë alarmuar vazhdimisht investitorët e kriptos për humbjet e mundshme.

“Analiza e këtij viti zbuloi se ata që kishin një veprim të tillë për të investuar ishin më të rinj dhe, proporcionalisht, më shumë të ngjarë nga një pakicë etnike. Ka edhe prova që, ashtu si me episodin GameStop, më shumë njerëz i shohin investimet si argëtim - duke u sjellë më pak racionale dhe më emocionale, të nxitura nga ndikuesit anonimë dhe të papërgjegjshëm të mediave sociale.

Kjo është një kategori e konsumatorëve me të cilën nuk jemi mësuar të angazhohemi - 18 deri në 30 vjeç më shumë të ngjarë të tërhiqen nga mediat sociale. Kjo është arsyeja pse ne jemi duke krijuar një fushatë të marketingut dixhital prej 11 milion £ për t'i paralajmëruar ata për rreziqet. ", Shtoi Rathi.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju