Uniswap përdor ish -zëdhënësin e fushatës Obama për të trajtuar komunikimet

Eksperti i Uashingtonit sigurisht që do të ndihmojë biznesin të shfletojë përmes ujërave qeverisëse të stuhishme.

Uniswap përdor ish -zëdhënësin e fushatës Obama për të trajtuar komunikimet

Shkëmbimi i decentralizuar Uniswap në fakt ka bërë disa punësime magjepsëse, më i azhurnuari është një specialist ndërveprimi me lidhje të ngushta me ngjarjen demokratike amerikane.

Ish zëdhënësi i moshuar për Barack Obama, Hari Sevugan, në të vërtetë është regjistruar me grupin Uniswap Labs sipas pronarit të procedurës Hayden Adams që e ftoi në bordin e 14 tetorit.

Punësimi mund të bëhet pjesë e nismës së vazhdueshme të grupit për t'u bërë gati për kushtet e motit me shi paraprakisht në Shtetet e Bashkuara.

Eksperti i Uashingtonit ishte i njohur për funksionin e tij në fushatën e ish-Presidentit Barack Obama 2008 Sevugan sigurisht që do të kujdeset për ngjarjet mediatike për Uniswap gjithashtu për të ndihmuar kompaninë me marrëdhëniet me klientët e rinj dhe gjithashtu ekzistues.

Sevugan përmendi se "nuk shqetësohet më" që blockchain dhe kripto sigurisht që do të bëhen pjesë e së ardhmes, para se të përfshijnë:

"Unë jam shkarkuar për t'u regjistruar me grupin fantastik në Uniswap për shkak të faktit se ata janë të përkushtuar për t'u kujdesur për të që të integrohemi në një mënyrë në të cilën arrihet aftësia e kriptove për t'i siguruar edhe më shumë individëve posedimin e ekonomisë së tyre të ardhmen dhe vlerën që ata zhvillojnë. "

Punësimi vjen me një kohë kur Uniswap dhe i gjithë tregu i financimit të decentralizuar janë duke u analizuar nga autoritetet rregullatore ekonomike amerikane dhe gjithashtu hartuesit e politikave.

Në fillim të shtatorit, Crypto PumpLajmet raportuan se Komisioni i Letrave me Vlerë dhe Këmbimi në fakt kishin futur një ekzaminim direkt në Uniswap Labs, kompania që qëndron prapa shkëmbimit më të spikatur të decentralizuar në botë. U raportua pasi avokatët e zbatimit po kërkonin edhe më shumë informacion në lidhje me reklamat e Uniswap dhe gjithashtu zgjidhjet kapitaliste.

Related: Udhëzuesi DeFi nuk duhet të eliminojë vlerat e decentralizimit

Në qershor, zona Uniswap miratoi mbështetjen e një Fondi Arsimor DeFi të diskutueshëm të mbështetur nga simbolet e thesarit të UNI të alokuara për lobim dhe gjithashtu fushata udhëzuese për të mbështetur tregun DeFi dhe gjithashtu për ta siguruar atë nga rregullimi i tepërt.

Lexo artikullin:  Marvel dhe DC bar artistë të librave komikë nga shitja e NFT -ve superhero

Funksioni i Sevugan ka shumë të ngjarë ta shohë atë të lidhur me komunikimin me ligjvënësit në një iniciativë për të rritur njohjen për procedurën dhe gjithashtu mjedisin DeFi.

"Crypto nuk është transparente dhe gjithashtu sfiduese për shumë përtej tij. Unë dëshiroj të ndihmoj edhe më shumë individë që lidhen me të duke e bërë atë shumë më të kuptueshëm dhe gjithashtu të arsyeshëm, "tha ai.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju