Valkyrie Bitcoin ETF i së ardhmes do të nisë në Nasdaq më 22 tetor

ETF-ja e së ardhmes Bitcoin e Valkyrie me siguri do të shkojë në kohë reale në Nasdaq thjesht disa ditë pasi ProShares debutoi një artikull të krahasueshëm në NYSE.

Valkyrie Bitcoin ETF i së ardhmes do të nisë në Nasdaq më 22 tetor

Fondi i tregtueshëm me këmbim (ETF) i bazuar në të ardhmen i Bitcoin (BTC) i Valkyrie është i pozicionuar për të qenë në përputhje me fillimin e ETF të Bitcoin të ProShares ( *22 *) të Premten.

Valkyrie Bitcoin ( *22 *) ETF është përfundimisht efikase dhe gjithashtu është themeluar për të filluar tregtimin në Nasdaq nën tik -tak BTF të Premten, Valkyrie e vlefshme në CryptoPumpLajmet të enjten

Nisja vjen pas letrave me vlerë të Shteteve të Bashkuara dhe gjithashtu Komisioni i Shkëmbimit i dha një njoftim të performancës VTV të Valkyrie Bitcoin ( *22 *) të enjten.

Sipas Leah Wald, CEO i Valkyrie Funds, lançimi i ardhshëm i ETF të Bitcoin të Valkyrie shënon një pikë referimi thelbësore në lidhjen midis tregut të kriptomonedhës dhe autoriteteve rregullatore amerikane.

"Ky lansim është thelbësor pasi është më shumë pohim se autoritetet rregullatore amerikane dëshirojnë të bashkohen me tregun për të menaxhuar pronat kripto në vend që t'i nxjerrin jashtë ligjit," tha ajo.

"Shumë më shumë artikuj që dalin në treg, njohja edhe më shumë që ato sjellin dhe gjithashtu, me çdo fat, edhe më shumë nxitës. Ka natyrisht dosje të ndryshme të ndryshme për artikuj të krahasueshëm, dhe gjithashtu sigurisht që do të kishte kuptim të mirë që ata të dilnin në treg, "përfshiu Wald.

Related: JPMorgan thekson rritjen e kostos së çështjeve të jetesës, jo ETF -të, duke nxitur uljen e kostos së Bitcoin

Siç ishte raportuar më parë, ETF e Bitcoin ( *22 *) e ProShares ishte ETF fillestare e bazuar në të ardhmen e Bitcoin që do të niste në Shtetet e Bashkuara, duke filluar tregtimin në Bursën e Nju Jorkut të martën Më parë në Tetor, SEC gjithashtu pranoi një Bitcoin- artikulli i lidhur ETF nga Volt Equity që u ofron financuesve një mjet investimi në firma me ekspozim të konsiderueshëm të drejtpërdrejtë ndaj Bitcoin.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju