Produkt Valor Uniswap i tregtuar në shkëmbim për të rritur ekspozimin e UNI

Valor Uniswap ETP, me UNI si zotërim i fshehur, lançohet në tregun e aksioneve Boerse Frankfurt Zertifikate AG.

Produkt Valor Uniswap i tregtuar në shkëmbim për të rritur ekspozimin e UNI

Valour, një kompani me bazë në Cyrih të artikujve të tregtuar në shkëmbim (ETP), prezantoi lançimin e një produkti investimi financiar të mbështetur plotësisht për të rritur ekspozimin ndaj tokenit indigjen të shkëmbimit të decentralizuar Uniswap, UNI.

Token UNI funksionon si zotërim i fshehur brenda ofertës Valor Uniswap ETP i ofruar si një produkt investimi financiar pasiv i mbështetur plotësisht. Uniswap ETP u lëshua në një treg evropian të aksioneve të quajtur Boerse Frankfurt Zertifikate AG, bashkëpronar i Bursës së Frankfurtit.

CEO e Valor, Diana Biggs, theksoi paarritshmërinë e artikujve të investimeve financiare të bazuara në blockchain në tregjet konvencionale dhe gjithashtu në tregun e aksioneve. Duke folur në lidhje me vendosjen e Valor Uniswap ETP në bërjen e investimeve financiare DeFi të ofruara duke përdorur rrjetet kryesore të investimeve financiare, ai deklaroi:

"Uniswap ETP me siguri do t'u japë financuesve mundësinë për të fituar ekspozim ndaj vendndodhjeve të teknologjisë, veçanërisht ndaj financimit të decentralizuar (DeFi).

Që nga 25 tetori, ofertat e zotërimeve nën administrim (AUM) të Valour u zgjeruan mbi 3033% në vitin 2021, duke shkuar përtej 290 milionë dollarëve nga tregtimi në tregun konvencional të aksioneve. Procedura e Uniswap kaloi 500 miliardë dollarë në sasi të plotë tregtare duke pasur parasysh nëntor 2018.

Related: Arbitrum zgjat epërsinë ndaj Optimizmit pasi blogu i Uniswap poston një sasi rekord në L2

Një kriptoPumpRegjistrimi i lajmeve nga vlerësimet e kreditit të 19 tetorit. Sasitë e shtresës së dytë të Uniswap-it rriten në kosto të larta të marrëveshjes në zinxhirin bllokues Ethereum (ETH).

Hayden Adams, krijuesi i Uniswap, përafroi që Uniswap v3 rafinonte sasitë e përditshme me vlerë 115 milionë dollarë në të gjithë rrjetet e kontratave të zgjuara të Arbitrum dhe Optimism.

Sipas një kompanie informacioni për tregun e kriptove, Nomics, Uniswap v3 nxori 80 milionë dollarë në sasi në Arbitrum dhe gjithashtu afërsisht 14 milionë dollarë në Optimism gjatë gjithë asaj kohëzgjatjeje.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju