Valve heq lojërat blockchain, u thotë përdoruesve të mos publikojnë përmbajtje në kripto ose NFT

"Pikëpamja e Steam është se produktet kanë vlerë dhe gjithashtu ato nuk lejojnë produkte që mund të kenë vlerë të botës reale në sistemin e tyre," pohoi një programues i lojërave video.

Valve heq lojërat blockchain, u thotë përdoruesve të mos publikojnë përmbajtje në kripto ose NFT

Firma e videolojërave Valve në të vërtetë nuk ka njoftuar përdoruesit se asnjë përmbajtje e lidhur me kriptovaluta ose simbole të padëgjueshme sigurisht që nuk do të lejohet me industrinë e saj Steam.

Siç është raportuar nga programuesi i lojërave video SpacePirateon 14 tetor, Steam në fakt ka përmirësuar standardet e tij për atë që krijuesit e përmbajtjes lejohen të publikojnë në sistem. Sipas Steam, asnjë aplikacion i ndërtuar në teknologjinë moderne blockchain që "shqetëson ose lejon shkëmbimin e kriptovalutave ose NFT" nuk lejohet në procedurën e tij të inboardimit për shokët. Politika shfaqet së bashku me standardet që ndalojnë gjuhën e urrejtjes, fotografitë e turpshme, si dhe deklaratat shpifëse ose keqdashëse.

Megjithëse standardi krejt i ri do të nxjerrë relativisht jashtë ligjit të gjitha lojërat konvencionale nga përmbajtja në kripto ose NFT, ai gjithashtu me sa duket ka hequr dorë nga projektuesit e lojërave video blockchain nga postimi në sistem. SpacePirate pretendoi se lojëra e tyre video Age of Rust po eliminohej, me të tjerët që ka shumë të ngjarë t'i përmbahen.

"Pikëpamja e Steam është se produktet kanë vlerë dhe gjithashtu ato nuk lejojnë produkte që mund të kenë vlerë të botës reale në sistemin e tyre," pohoi programuesi. "Ndërsa vlerësoj përzgjedhjen e tyre, në thelb mendoj se NFT -të dhe gjithashtu lojërat blockchain janë e ardhmja."

Related: Metaverse, play-to-make dhe gjithashtu dizajni i ri financiar i video lojërave

Zhvendosja mund të jetë monetarisht e pafavorshme për Valve pasi lojërat e bazuara në blockchain zgjerohen në apel. Sipas një regjistrimi aktual nga DappRadar, xhepat elektrikë të veçantë të bashkangjitur me aplikacionet e decentralizuara të lojërave video arritën një shumë totale prej 754,000 për TM3 2021. Shumë lojëra blockchain përdorin lojtarët mundësinë për të bërë stimuj simbolikë të botës reale dhe gjithashtu profesioni NFT në lojë, duke i dhënë një kurs të mundshëm nxitjes shtesë të kriptove.

Sidoqoftë, Valve Corporation në fakt më parë kishte synuar kripto dhe gjithashtu blockchain në industrinë e saj Steam. Në vitin 2018, firma hoqi dorë nga një lojë video që me sa duket i piratonte sistemet kompjuterike të përdoruesve në minecrypto Valve që fillimisht prezantoi se sigurisht që do të miratonte shlyerjet e Bitcoin (BTC) në 2016, por më vonë do të hiqte dorë nga kjo teknikë, duke vënë në dukje tarifat e larta dhe gjithashtu paqëndrueshmërinë.

Lexo artikullin:  Studio 'Buterin' Dorsey

CryptoPumpNews u lidh me Valve, por nuk mori një veprim në kohën e revistës.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju