Çfarë tregon CHZ, MANA, si dhe zhvillimi i rrjetit të ENJ në lidhje me dhomën NFT?

5d25d3cbb847a6df7c5163e63abca501 - Çfarë thonë CHZ, MANA, si dhe zhvillimi i rrjetit të ENJ në lidhje me dhomën NFT? 8

Vlerësimi shoqëror ka qenë në të vërtetë një mënyrë e shkëlqyeshme për të nënvizuar modelin e tregut, si dhe për të parashikuar se cilat simbole ose alte janë duke gdhendur një vend specifik më vete. Kohët e fundit, dhoma e altcoin pa një përgatitje të shkëlqyeshme për një sezon altse.

Megjithatë, nuk është zbuluar, të paktën jo. "Patate të skuqura blu", një dhomë që pa një aktivitet të madh ishte dhoma e tregut NFT, me 8221 Chiliz-in më të madh ERC3 NFT; - - Decentraland -, Enjin, si dhe

949322ddede022a621e1028d53f4c3cd - Çfarë thonë CHZ, MANA, si dhe zhvillimi i rrjetit të ENJ në lidhje me dhomën NFT? 9

- Bërja e disa zhvendosjeve të jashtëzakonshme. Ajo Dhoma DeFi në të vërtetë ka marrë flakë sepse fillimi i vitit 2021, me komunitetin ekologjik që zbuloi disa tregues të ngadalësimit. kohët e funditIn arriti një pikë kthese krejt të re me shumëllojshmërinë e saj të përgjithshme të adresave speciale që së fundmi arriti në 3 milion. Realiteti i janarit, kapitalizimi i përgjithshëm i tregut i 100 simboleve kryesorë DeFi filloi të ngrihej shpejt në mes të majit, si dhe erdhi në krye në mes të

Për më tepër para shitjeve në treg. "DeFi", Google Trends; në Shumë gjeneruan thumba intriguese që respektonin, në thelb, të njëjtin grafik si kapaku kolektiv i tregut të DeFi.

e354fe0b96376fe70c0928296cacfc97 - Çfarë thonë CHZ, MANA, si dhe zhvillimi i rrjetit të ENJ në lidhje me dhomën NFT? 10

Cilat profesionistë janë të pikëpamjes që rritja e DeFi ka ndihmuar në të vërtetë simbolet jo-kërcënuese (NFT) të bëhen shumë më fluide, duke u mundësuar individëve t'i shikojnë ato si një shans investimi financiar shumë më i ndjeshëm. Patate të skuqura blu ndodhin me NFT

Chiliz? Decentraland, Enjin, si dhe Veçanërisht pa aktivitet të bashkëpunuar praktikisht të normave me CHZ duke u rritur 35% nga e ulta e të gjitha kohërave, si dhe MANA me 70%. Chiliz, Shkurt pa një rritje prej 3,690% në normë midis Marsit si dhe Po kështu Shkurt, ENJ u rrit ndjeshëm nga 0.5 $ në Prill në 3.2 $ në

Më shumë Jack Dorsey kohët e fundit, DeFi mbeti në informacion edhe një herë pas lajmeve të Square për "shërbime të decentralizuara financiare" duke prezantuar një shërbim kushtuar Bitcoin; duke përdorur Shumë Ueb në dhomë në të vërtetë kanë shoqëruar edhe rritjen e NFT-ve si dëshmi se si ky vend i financimit mund të shkaktojë avancime inkurajuese si p.sh.

Nxitja 3.0. Simbolet e 3 qershorit panë një rritje të mirë në lidhje me adresat energjike. Një kulm i fortë midis, më 30 Chiliz, që ka të bëjë me lëshimin e shenjës UFC në The vendosi altcoin në epërsi në lidhje me detyrën e adresës në zinxhir. Në 2 të tjera të ndryshme të fituara me rreth 30% në të njëjtën kohë.

9d1218267020a69d1b9715fa2835d9af - Çfarë thonë CHZ, MANA, si dhe zhvillimi i rrjetit të ENJ në lidhje me dhomën NFT? 11

Edhe momenti i krijimit të adresave energjike të CHZ nënshkroi gjithashtu një kulm të shëndetshëm dhe të ekuilibruar. Ndërsa metrikat si adresat energjike si dhe ndërtimi i balenave rilyen një imazh të mirë për këto 3 alte, zhvillimi i rrjetit dukej se ofronte një histori të vështirë. Ajo bëri sasi profesioni sepse ato ishin duke u pakësuar.

19891b9770c4eaf2a7c5decd67ddc4f1 - Çfarë thonë CHZ, MANA, si dhe zhvillimi i rrjetit të ENJ në lidhje me dhomën NFT? 12 c645b4eb5f9bb50b586033df69f797de - Çfarë thonë CHZ, MANA, si dhe zhvillimi i rrjetit të ENJ në lidhje me dhomën NFT? 13

Kjo sidomos, kishte balena shumë më energjike në CHZ sesa në MANA si dhe ENJ, pavarësisht nga fakti se detyra e balenave CHZ duket se po zvogëlohet. Kohët e fundit zhvillimi i rrjetit ngecet praktikisht ndërsa shkalla u rrit nënvizoi pasigurinë në qëndrueshmërinë e rrjetit. Ulja e Fondit të Edukimit për zhvillimin e rrjetit në të gjithë bordin e DeFi-së ndoshta mund të kreditohet në shumë goditje të hasura në rrjetin e vonë. , DeFi prezantoi likuidimin e pesëdhjetë përqind të një milion simboleve të UNI-t që kontribuan për të përmes UNI Administrata. , urë ndër-zinxhir

ChainSwap (*) u godit nga një përdorues i dytë në 2 ditë, thjesht një javë prapa. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju