Çfarë tjetër po lëviz me rritjen e çmimit të Bitcoin drejt një ATH të re?

ALCX dhe SLP po sinjalizojnë sinjale fundore ndërsa BTC po rritet gradualisht drejt 60,000 dollarëve.

Çfarë tjetër po lëviz me rritjen e çmimit të Bitcoin drejt një ATH të re?

Bitcoin (BTC) është i ngrohtë dhe gjithashtu qartë në duart e demave. Po, në një moment një ETF po vjen dhe gjithashtu më pas një $ 100,000, pa $ 120,000, prish atë, çmimi 150,000 $ BTC sigurisht që do të hyjë në tabelë.

Blah blah blah.

Çdokush që hyn në kripto Twitter ka shumë të ngjarë të goditet me të gjitha këto plehra të favorshme drejtpërdrejt nga zhytja, e cila është e mrekullueshme, ne të gjithë jemi të kënaqur që Bitcoin po arrin. Unë kam qenë pronar duke pasur parasysh atë shumë herët 2016 kështu që sigurisht që jam i kënaqur. Por, a nuk ka edhe më shumë për kripto sesa thjesht Bitcoin? A nuk ka prona të ndryshme që lëvizin?

A nuk do të ishte mirë të bëheshit të vetëdijshëm për to para se ato të zhvilloheshin 150% alegorike dhe pas kësaj investitori juaj i preferuar anon në Twitter me një Rolex dhe gjithashtu një Audi ju sugjeron se cilat diploma asistence për të blerë në tërheqjen e mëposhtme?

Le të hedhim një vështrim në disa nga pronat e ndryshme të ndryshme që mund të jenë në buzë të një hapi. Nga programi, kjo nuk është sugjerim ekonomik. DYOR. Vetëm për shkak të faktit se ne e kemi mbuluar atë nuk do të thotë që në fakt ka shumë të ngjarë të bëjë diçka, kështu që mos na trolloni nëse normat mbeten të nivelit ose nëse derdhni para.

SLP/USDT

Axie Infinity në fakt ka ndezur një rrugë gjatë gjithë vitit dhe gjithashtu nga shfaqja e pikave industria e lojërave kompjuterike blockchain për të luajtur për të fituar është pozicionuar për më shumë zhvillim dhe gjithashtu metrikat e Axies, së bashku me shenjën e saj AXS, duken të mrekullueshme.

Sistemi kohët e fundit paraqiti bastet AXS dhe gjithashtu para kësaj grupi dha një dalje përfundimisht të madhe mbi individët shumë të hershëm.

Mjerisht për disa, me rritjen e AXS, SLP, (paratë në lojëra video të përdorura për të paguar individë dhe për të blerë produkte brenda lojërave video) në fakt kanë rënë. Unë nënkuptoj, në fakt poshtë. Deri në shkallën që investitorët e dukshëm dhe gjithashtu mjaft anon në kripto-Twitter aktualisht po thërrasin një bazë.

Grafiku i përditshëm zbulon se tregtimi SLP praktikisht në fund të majit u zvogëlua në 0.06 dollarë dhe gjithashtu për investitorë të shumtë, kuadri i tregut rekomandon që prona në fakt ka arritur në një bazë. Javën e kaluar, çmimi provoi një shërim deri në 0.10 dollarë, por pas kësaj ai nuk arriti të mbante energjinë dhe gjithashtu në një moment ra përsëri në grupin ekzistues.

Një pikë që tërhoqi fokusin tim është rritja e sasisë së tregtimit, e cila është një tregues i realizueshëm i ndërtimit.

Pronarët e çantave janë të bindur se Axie Infinity në një moment do të ripërcaktojë përdorimin e SLP ose do të shtypë koston e tij të jetesës në rritje në mënyrë që të rrisë energjinë e saj dhe gjithashtu të nxisë nevojën, por tani për tani nuk ka premtime.

Entuziastët e vlerësimit teknik me siguri do të shpjegojnë se SLP aktualisht përmbush rezistencën në lëvizjen tipike 50-ditore të cilën altcoin në fakt e ka bërë lëvizjen 20-ditore tipike për ta mbajtur. Mund të shihet gjithashtu një bashkim 'përfundimtar' midis 20-MA dhe gjithashtu 50-MA nëse blerësit mbeten për të ofruar çmimin më të madh. Këta investitorë sigurisht që do të shpjegonin gjithashtu se MACD dhe RSI në kohëzgjatjen e përditshme çdo paraqitje inkurajuese.

Lexo artikullin:  Phantom ngre 9 milion dollarë për të prezantuar buxhetin kriptor me shumë zinxhirë

Në këtë fazë, ajo tregon se SLP po përpiqet të dalë nga rënia e saj akoma nga pikëpamja e rrezikut ndaj shpërblimit, hapja e një vendndodhjeje akoma siguron rrezik duke pasur parasysh që lëkundja e reduktuar është më e madhe se 20% larg çmimit ekzistues

Investitorët që shmangin rrezikun mund të mendojnë për të pritur më shumë verifikim të një kthesë të modës. Diçka si një mbyllje ditore mbi 50-MA dhe gjithashtu disa mbajtës më të mëdhenj të qirinjve mbi shkallën 0.10 dollarë mund të nënkuptojnë që AXS po merr energji.

ALCX/USD

Alchemix është një shtesë "duket sikur mund të ketë arritur" altcoin dhe gjithashtu përparimet aktuale në kufi me detyrën mund të jenë një tregues i përforcimit të bazave. Në përfundim të tetorit, detyra u zgjodh nga pronarët e Tokemak (TOKE) për të qenë ndër pronat e përfshira në pishinat e likuiditetit të sistemit të quajtur "aktivizues".

Tokemak deklaron se është "një procedurë që bën të mundur likuiditetin e qëndrueshëm të DeFi" dhe gjithashtu ata ngritën çështjen ekzistuese që DeFi ka duke deklaruar:

“Protokollet kanë një kohë sfiduese duke bashkëpunuar individë për të bashkuar likuiditetin në të gjitha shkëmbimet. Ata mund të stimulojnë individët me mënyra të larta inflacioniste APY (miniera likuiditeti), megjithatë kjo është joefektive dhe gjithashtu tepër e kushtueshme. "

Reaktorët janë pishina me likuiditet të njëanshëm, ku vendet e punës dhe gjithashtu individët vendosin simbolet e tyre dhe gjithashtu pronarët e TOKE zgjedhin se ku drejtohet likuiditeti. Qëllimi është që "të lejohen metoda për të mbajtur kontrollin se ku shkon likuiditeti, në vend që të ketë nevojë për të stimuluar shkarkimin e individëve" dhe gjithashtu këto mënyra të njëanshme bastesh LP rrezikojnë një posedim dhe gjithashtu mbikëqyrësit e likuiditetit rrezikojnë TOKE dhe gjithashtu palët marrin stimuj TOKE.

Si është e përshtatshme kjo për ALCX?

Epo, TOKE në fakt ka bërë jashtëzakonisht mirë duke pasur parasysh që IDO -ja e saj dhe pishinat e likuiditetit në fakt kanë qenë mjaft të preferuara dhe gjithashtu të sigurta. Ka një normë të lartë interesi dhe gjithashtu nevojë për TOKE, dhe gjithashtu realiteti që ALCX u zgjodh nga 42 punë të ndryshme të tjera për të pasur një pishinë likuiditeti sugjeron se pronarët po presin me padurim bastet dhe gjithashtu po marrin TOKE.

Alchemix u zgjodh gjithashtu si komponent i artikullit të Olympus DAO "Olympus Pro" i cili krijon disa ngjashmëri me Tokemak Sistemi synon të shmangë rrethanat e financimit mercenar duke mundësuar "metoda për të mbledhur likuiditet për të ruajtur qëndrueshmërinë dhe gjithashtu sigurinë e çmimeve për çdo person të përfshirë".

CryptoPumpNews sapo përshkroi se si marrja e obligacioneve për një kohëzgjatje të caktuar ditësh është e vlefshme për pronarin e bonove dhe gjithashtu procedurën. Fotografia e listuar më poshtë siguron një përshkrim mjaft të thjeshtë.

Më 8 tetor, grupi në Alchemix prezantoi përgatitjen për një azhurnim v2 të sistemit të tij, si dhe rekomandoi gjithashtu që "huadhëniet e tij me vetë-shlyerje" sigurisht që do të ishin shumë të lehta për t'u kuptuar për publikun e gjerë. Detyra gjithashtu planifikon të hapë përdorimet e ardhshme për sigurinë për të siguruar që individët të mund të përpunojnë alternativa të ndryshme të "delegimit të vlerësimit të kredisë", në vend që thjesht të përdorin normën e interesit për të paguar huadhënien.

Lexo artikullin:  Katër minatorë Bitcoin të Amerikës së Veriut që mund të përfitojnë nga ndryshimi Lindje-Perëndim

Në mënyrë tipike, azhurnimet e procedurave dhe lëshimet në rrjetet kryesore janë raste të favorshme për shenjën indigjene, por ajo që i bën bazat e ALCX të duket e lëngshme është integrimi i kryqëzuar i shenjës me metoda të ndryshme të tjera që po funksionojnë mirë.

Më 13 tetor, çmimi OHM u mblodh brenda një floku të nivelit të tij më të lartë të të gjitha kohërave dhe gjithashtu duke pasur parasysh që prezantimi i Olympus Pro, duke u përfshirë me Tokemak, duke prezantuar strategji për të futur në Arbitrum, dhe gjithashtu duke pasur ryshfet të kombinuara dhe gjithashtu me kosto nga sistemet DeFi si Wonderland Money dhe gjithashtu Abracadabra, besimi i favorshëm në kufi me Olympus DAO është rritur në të vërtetë.

Nga pikëpamja e vlerësimit teknologjik, ALCX është akoma "duke u zgjidhur" dhe gjithashtu përveç rritjes së sasisë së lartë aktuale, duket në një "fazë ndërtimi" në vend të një "faza përfundimi".

Ashtu si SLP, një mbyllje ditore me disa nivele më të larta mbi 490 dollarë do të ishte sigurisht një tregues motivues i një kthesë të modës. Nyjet e sasisë së lartë në shenjën VPVR sugjerojnë gjithashtu se ka rezistencë në grupin ekzistues prej $ 400 deri në $ 480 dhe gjithashtu një ndërprerje mbi këtë shkallë mund të shohë që çmimi të përparojë menjëherë në $ 700.

Pozitivët shtesë që nënkuptojnë rritjen e energjisë së favorshme përbëhen nga mbyllje të njëpasnjëshme të përditshme gjatë standardeve lëvizëse 20-ditore dhe gjithashtu 50-ditore, së bashku me bashkimin e ardhshëm në mes të standardeve lëvizëse.

Kombinimi i ALCX me Olympus DAO, Tokemak, azhurnimi i ardhshëm v2, rikuperimi i detyrës nga manipulimi i tij aktual prej 4 milion dollarësh dhe gjithashtu "faza e ndërtimit" e shenjës e parë në grafikun e përditshëm janë indikacione shtesë të mundshme që prona të jetë në prag të një modës modifikim

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju