Çfarë pritet për minatorët e Ethereum (ETH) Pas Hardfork të Londrës?

Rrjeti Ethereum '& rsquo; sLondon Hardforl është deklaruar të jetë azhurnimi më domethënës para kalimit në Proof-of-Stake ETH 2.0. Piruni i vështirë është krijuar për të filluar sot që do të sillte modifikime thelbësore në blockchain ETH. Një nga azhurnimet më të përfolura në të gjithë Londrën Hardfork është ekzekutimi EIP-1559. Ky propozim për përmirësimin e Ethereum garanton që kostot e marrëveshjeve në rrjet të jenë më të qëndrueshme dhe të parashikueshme.

Gjatë kulmit të sezonit të demave në mars të këtij viti, rrjeti Ethereum u përball me shqetësime të shumta bllokimesh për shkak të faktit se kostot e larta të marrëveshjeve. Përdoruesit në platformë citojnë kundrejt të tjerëve për të zgjedhur marrëveshjet e tyre nga minatorët, sa më i madh të jetë kuota, aq më të mëdha janë modifikimet e përpunimit të marrëveshjeve. Kjo prodhoi një listë të gjatë në pritje të marrëveshjeve të papërpunuara që bllokonin rrjetin. Kjo bëri që projektuesit prapa platformës të autorizojnë EIP-1559 pavarësisht nga minatori & & rsquo; s opozita.

EIP-1559 do t'i jepte fund sistemit të ofertave pasi përdoruesit tani do të lidheshin drejtpërdrejt me rrjetin në vend të minatorëve. Përdoruesit do të paguanin një kosto bazë në varësi të aktivitetit të rrjetit dhe një pjesë e saj do të zhvendosej te minatorët & rsquo; llogaritë. ETH -ja që qëndron do të digjet, duke e bërë kështu ETH -në një pronë deflacioniste. Sidoqoftë, është gjithashtu thelbësore të mbani në mend se EIP-1559 nuk do të zvogëlonte gjithmonë koston e marrëveshjes aq sa do ta bënte atë më të parashikueshme.

Minatorët vendosin të humbin një rrjedhë të rëndësishme të të ardhurave

Konfirmimi i transaksionit përfaqësoi një pjesë të konsiderueshme të minatorit Ether '& rsquo; s fitimet veçanërisht gjatë përdorimit maksimal të rrjetit pasi kostot e marrëveshjes zakonisht tejkalojnë vlerën e vetë marrëveshjes fillestare. Ekzekutimi i EIP-1559 garanton që kostot e marrëveshjes të jenë më të qëndrueshme dhe gjithashtu mund të dëmtojë rrjedhën e fitimeve të minatorëve.

Minatorët Ethereum gjithsesi do të vjetërohen me kalimin në ETH 2.0 pasi rrjetet e bazuara në PoS zgjedhin minatorë bazuar në aktivitetin e rrjetit në vend që të përdorin të gjithë mundësinë për të minuar bllokun tjetër. Kështu, kundërshtimi i tyre ndaj azhurnimit EIP-1559 është i lehtë për t'u kuptuar. Përditësimi mund të mos ketë një lidhje të drejtpërdrejtë me koston e ETH, megjithatë parashikimi i azhurnimit të rëndësishëm në fakt ka dërguar kostot e Eterit në 2 muaj të larta.

Lexo artikullin:  GBTC dha kthime më të mira se Bitcoin ETF javën e kaluar

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju