XRP, Dogecoin, Analiza e Çmimit Cardano: 18 korrik

Kufiri i tregut të kripto në të gjithë botën shkoi në 1.36 Trilionë dollarë me një rritje prej 3.0% gjatë ditës së fundit. Me tregun më të gjerë të kriptave që ende zbulojnë indikacione thelbësore të pikës së dobët, disa altcoins përjetuan fitime të përditshme, megjithëse të ulëta. Ndërsa kostot e Ripple kanë mbetur në të vërtetë të papërcaktuara, DOGE mbajti në mend fitimet e buta të përditshme, si dhe një ecje të konsiderueshme në marrjen e stresit, si dhe ADA tregoi rënie të vazhdueshme të flukseve hyrëse në grafikun e vlerësimit teknologjik.

XRP

Analiza e çmimeve XRP, Dogecoin dhe Cardano: 18 korrik

Norma e XRP paraqiti një rënie, përkundër fitimit të ulët prej 1.0% të përditshëm. Në kohën e shtypit, monedha ishte në dispozicion për 0.586 dollarë e cila renditet poshtë shkallës së saj të ndihmës kritike prej 0.587 dollarë si dhe mund të shohë ulje krejt të reja duke menduar se kostot në të vërtetë kanë marrë një aktivitet zbritës për shumë gjatë këtij muaji.

La Fluksi i Parave Chaikin ka vërejtur një ulje të konsiderueshme në lidhje me flukset hyrëse të fondeve gjatë ditëve të fundit. Mbani në mend një rënie të vogël në kohën e shtypit duke sugjeruar që prurjet të zhyten më mirë. Kjo mund të jetë për shkak të aktivitetit të normës XRP që prodhon sinjale solide të shitjes.

Anasjelltas, në Oscillator awesome, një fillim i një sinjali të favorshëm u shfaq pasi shiritat eko-miqësorë u panë në tregues. MACD përveç kësaj tregoi saktësisht të njëjtën gjë, me tabela eko-miqësore në vijën qendrore duke zhvilluar ekzistencën e një sinjali të favorshëm afatshkurtër.

Dogecoin (DOGE)

Analiza e çmimeve XRP, Dogecoin dhe Cardano: 18 korrik

Dogecoin mbeti për të zhvendosur më pak se shkalla e saj e rëndësishme e ndihmës prej 0.209 $, megjithatë, monedha vlerësoi disa fitime gjatë 24 orëve të fundit. Prona përjetoi një rritje prej 4.6% të kostove gjatë një dite më parë. Lindjet në treg pritet të rikthejnë edhe një herë kostot në shkallën e ndihmës 0.178 $ nëse DOGE nuk shfaq shpejt shkallën e rezistencës 0.209 $.

Me shqetësimet për paqëndrueshmërinë, aktiviteti i vazhdueshëm zbritës i DOGE siguroi paqëndrueshmërinë e dritës, si dhe ndryshimet e shpejtësisë, në kohën e shtypit. E konvergjuar Bands Bollinger rekomandohet më mirë paqëndrueshmëria e zvogëluar.

Ndërsa shpenzimet u rikuperuan gjatë 24 orëve të fundit, stresi u katapultua larg nga një zonë gati e shitur siç shihet në Index Forca Relative tregues.

La Treguesi i momentit të shtrydhjes paraqiti kryqe të zinj në vijën e mesit të cilat u kthyen në treg duke kaluar në një kapje të vogël me kosto që kryesisht ilustronin aktivitetin e lidhur me shumëllojshmërinë.

Cardano (ADA)

Lexo artikullin:  Just-In: Skedarët e Coinbase ($ COIN) Për Ofertat e së Ardhmes Crypto

Analiza e çmimeve XRP, Dogecoin dhe Cardano: 18 korrik

Kostot e ADA-së fluturonin në mes $ 1.27, si dhe rezistencë 1.15 $, si dhe gradë ndihme. Dhe në kohën e kompozimit, monedha u vlerësua me 1.19 dollarë. Ai fitoi rreth 2.9% gjatë 24 orëve të mëparshme, megjithatë një rënie e vogël në kosto mund të krijojë monedhën për t'u çlodhur e renditur më poshtë shkallës kritike të ndihmës 1.15 $.

Sasia e tregtimit të ADA u zvogëlua me 59.29% ditën e fundit. Me një rikuperim të vogël, kapitalizimi i tregut u rrit me 2.78%. F të mbështetur nga tregu më i gjerë i kriptove, rënia e ADA-së prodhoi sinjale të shitjes, si dhe përveç kësaj.

Si per Fluksi i Parave Chaikin tregues, hyrjet e fondeve ishin duke u tharë duke pasur parasysh se 12 korriku, si dhe e njëjta gjë ishte parashikuar në kohën e kompozimit gjithashtu.

La Oshilator tmerrshëm mbani në mend shiritat eko-miqësorë të sinjalit që tregojnë një sinjal të favorshëm, megjithatë ADA duhet të kalojë përmes shkallës së rezistencës 1.27 $ që monedha të shkojë në një trend të qëndrueshëm rritjeje.

La Indeksi mesatar i drejtimit u pa e renditur thjesht nën 40-shenjën. Kjo tregoi që modeli aktual mund të jetë në rënie, si dhe një larmi e caktuar tregtare do të vendosë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju