Analiza e Çmimeve XRP: Bëni ose Vdisni për Demat XRP Ndërsa Çmimi Prish 2 Jave Kanale Ascendente

  • Kostoja XRP në fakt ka rikthyer pothuajse 40% të nivelit të ulët të korrikut 
  • Çmimi XRP në të vërtetë ka rënë në zonën e tij të rëndësishme të rezistencës
  • 60 MA po përpiqet të mbajë si ndihmë

Përmbledhje e çmimit XRP

Kostoja e XRP në fakt është rikthyer relativisht mirë nga niveli i saj i ulët në fund të Qershorit Çmimet në fakt janë rritur pothuajse 50% gjatë 2 javëve të mëparshme pasi XRP ka një kohë të vështirë për të thyer zonën e saj të rëndësishme të rezistencës prej 0.77 dollarë. Ripple në fakt ka luftuar me SEC gjatë 8 muajve të fundit për një padi që lidhet me XRP duke u ofruar si garanci apo jo. Përkundër kësaj, XRP është ende duke tregtuar brenda mesatareve të tregjeve pasi monedhat e tjera në të vërtetë kanë pasur një ringjallje më të ulët. Tregu i përgjithshëm po ndez indikacionet se një lloj modeli demi është këtu pas muajsh rënieje. 

Gjatë 2 javëve të fundit, kostoja XRP ka formuar një zhvillim në rritje të kanalit. Brenda një dite më parë, kostoja ka rënë në të vërtetë e listuar poshtë këtij kanali, duke thyer linjën e poshtme të trendit në rritje. Kjo është një rrethanë afatshkurtër bearish pasi kostoja aktualisht ka rënë afër -5%. Në kohën e kompozimit, XRP mbështetet në ndihmën e tij të vogël prej 0.707 dollarë.

Nëse kjo ndihmë ndalon së funksionuari, mund të parashikojmë që kostoja të fshihet në ndihmën e konsiderueshme prej $ 0.669.

Analiza e Çmimeve XRP: Grafiku 4 -orësh XRP/USDT XNUMX orë

Tabela e drejtpërdrejtë

Së bashku me ndihmën e vogël në $ 0.70 qëndron 60MA. Ky MA në fakt ka mbajtur koston më lart për gati 2 javë. Thyerja e shënuar më poshtë në këtë MA sigurisht që do të verifikojë një mbetje afatshkurtër të mbetur në vendndodhje. Nëse demat merren për të mbajtur këtë MA, ne duhet të parashikojmë XRP për t'u rikthyer në rezistencën e zbuluar në $ 0.735. Në rast se kostoja XRP e sqaron këtë, lufta e vërtetë për dema është 0.77 $-0.80 $. Thyerja e kësaj do të lëshojë XRP përsëri në varietetin 0.80-1.00 dollarë. 

Një divergjencë e fshehur bullish është zbuluar në fakt pasi kostoja u bë më e ulëta me forcën duke bërë një nivel më të ulët. Kjo mund të sugjerojë që një kërcim nga 60MA do të vijë shpejt.

  • RSI: Ndërsa hedhim një vështrim në RSI, ne mund të shohim që ai në të vërtetë thjesht ka rënë nën vlerën 50. Ky është një tregues bearish nëse forca nuk mund të tërhiqet lart në një mënyrë të shpejtë.
  •   MACD: MACD aktualisht është në vlerën 0. Thyerja e listuar më poshtë kjo ka të ngjarë të dërgojë kosto XRP shtesë në disavantazh. 

Analiza brenda ditës e çmimit XRP

  • Shkalla e vendndodhjes: 0.707 dollarë
  • Trendi: Bullizëm
  • Paqëndrueshmëria: Mesatare
  • Mbështetje: 0.707 dollarë
  • Rezistenca: $ 0.735
Lexo artikullin:  Rritja e çmimit: A janë balenat para miratimit të një ETF të së ardhmes Bitcoin?

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju