Analisti: 'Bitcoin mund të arrijë $ 100,000 në fund të vitit kur kjo të ndodhë'

e1458e033f0e05f14bee1da26bfc4911 - Analist: 'Bitcoin mund të arrijë 100,000 dollarë deri në fund të vitit kur të ndodhë kjo' 6

Opinionet Bearish rreth Bitcoin kanë marrë pushtimin e tregut për një kohë tani. Por këto mendime kanë një ton të besueshmërisë për shkak të treguesve të rëndësishëm historikisht që veprojnë pesimist. Benjamin Cowen theksoi se si këta tregues mund të luajnë një rol të rëndësishëm për Bitcoin që potencialisht të arrijë 100k dhe përfundimisht të angazhohet në një vrapim të demave. Këtu është një ndarje e niveleve të rëndësishme për këta tregues.

Bitcoin - 4 zonat kritike

Prejardhja e monedhës mbretërore filloi sapo goditi ATH-në e saj në Prill. Që atëherë uljet e shumta dhe përplasjet e shpejta sollën monedhën në $ 31k, duke regjistruar një rënie prej 52%. Sapo tregu vuri re shenjën e parë të një ndryshimi të trendit, Cowen deklaroi,

Dhe ne e bëmë. 

50 javë SMA kishte qenë një nivel vazhdimisht i rëndësishëm në historinë e Bitcoin pasi vepron si mbështetja e nevojshme për një vrapim të demave. Raste të mëparshme në lidhje me 50 SMA, tregojnë se një kërcim jashtë nivelit në 2014 rezultoi në një rritje prej 61% të çmimit. Në mënyrë të ngjashme në 2018, monedha u rrit 45% dhe u rrit edhe një herë me 34% në 202 pasi testoi linjën për mbështetje. 

Aktualisht ky nivel është mohuar tashmë pasi 50 WSMA është vendosur në $ 32k ndërsa çmimi është tashmë nën të në $ 31k.

1149dfdba307bb6a51185b262e2db46d - Analist: 'Bitcoin mund të arrijë 100,000 dollarë deri në fund të vitit kur kjo të ndodhë' 7

Mbështetja e tregut të demave (BMS) është një nga zonat më të rëndësishme, e cila siç sugjeron emri, krijon mbështetjen e përsosur për një vrapim të demave. Për momentin Bitcoin është shumë poshtë BMS dhe nëse monedha mbret mund ta provojë edhe si rezistencë do të ishte një shenjë e shkëlqyeshme. Përveç BMS, SMA 100 javore ende ruan vlerën e saj si mbështetje kritike, siç ka bërë në të kaluarën. Treguesi që është në $ 20k është një zhvillim interesant pasi që shumë institucione, përfshirë JPMorgan, vendosën që Bitcoin të binte në $ 20k - 25k $. Për të njëjtën Cowen tha,

cd42093083a201a47ede18cc19b0b8f1 - Analist: 'Bitcoin mund të arrijë 100,000 dollarë deri në fund të vitit kur të ndodhë kjo' 8

Ku për të ardhshëm?

Cowen beson se Bitcoin ka potencial për të arritur 100,000 dollarë deri në fund të vitit, vetëm nëse është në gjendje të rimarrë SMA 20 javore. Kjo linjë shënon brezin e sipërm të mbështetjes së tregut të demave. Sapo të shndërrohet përsëri në mbështetje, një veprim i fortë demi mund të vërehet në tregun BTC. 

2947e6dd16503c61025a3e3f935670d2 - Analist: 'Bitcoin mund të arrijë 100,000 dollarë deri në fund të vitit kur të ndodhë kjo' 9

Sidoqoftë, kjo mund të ndodhë vetëm kur Bitcoin lëviz anash për disa muaj më shumë. Konsolidimi do t'i jepte kohë BTC derisa mbështetja e tregut të demit të arrijë $ 30,000 dhe në të vërtetë të kthehet në mbështetje. Kjo do të ishte pikërisht ajo që është e nevojshme për një tubim bullish.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju