Monedhë Binance: Një bast shumë më i sigurt do të ishte sigurisht të bësh këtë hap

Ashtu si shumica e altcoins në treg, Binance Coin ishte duke parë një kohëzgjatje të turpësisë në grafike. Vlera e tij u lëkund midis 296-310 dollarë gjatë dy ditëve të mëparshme, me as dema dhe as ari nuk mund të këmbëngulë për epërsinë. Në momentin e krijimit, BNB u tregtua me 300 $, me rënie me 1.1% gjatë 24 orëve të fundit.

Grafik 4-orësh i monedhës Binance

Pasi preku një shumë të lartë prej $ 340 në fillim të korrikut, vlera e Binance Coin u ul në mënyrë progresive brenda kufijve të një kanali poshtë. Arinjtë në një moment vlerësuan vlerën e mbështetjes prej $ 290 megjithatë një mosfunksionim u parandalua - një avancim që shkaktoi një tubim prej gati 13% në drejtim të vijës kryesore të trendit të modelit. Që prej bërjes së këtij hapi, BNB aktualisht ka tregtuar kryesisht në mes të pikës së modelit të saj, si dhe ka qëndruar në një gjendje stabiliteti.

arsyetim

Linjat e indeksit të lëvizjes drejtuese -DI si dhe linjat + DI mbetën në afërsi, gjë që zbuloi mungesën e një modeli të qartë në treg. Për më tepër, ADX u shfaq në 11 vjeç, i cili anuloi mundësitë e një ritmi të madh gjatë seancave të ardhshme. Linjat e Zhvendosjes së Shpejtë si dhe Sinjalit të MACD ishin gjithashtu të lidhura, si dhe diagrami i byrekut mbante në mend energjinë e dobët në treg.

Ndërkohë, Indeksi i Forcës relative është zhvendosur në mes të zonës bearish-neutrale prej 40-50- një kërkim për këtë zbuloi mungesën e stresit të vazhdueshëm të marrjes. Duke marrë parasysh ekzistencën e një modeli të dobët, BNB mund të rifillojë aktivitetin e saj anash derisa të krijohet një model më i fuqishëm në tregun më gjithëpërfshirës. 20-SMA (e kuqe) ishte bearish, si dhe mund të mbrojë nga çdo lloj përfitimi i përkohshëm, ndërsa një markë ndihme prej 298 $ mund të përfshijë humbje përbrenda.

Ndërkohë, vëzhguesit e tregut duhet të mbajnë në mend një listë të ngushtë të shënuar më poshtë, në grupin 290-280 $. Diapazoni i dukshëm zbuloi një mungesë të gradave të ndihmës së fortë të renditura nën këtë zonë, si dhe një mosfunksionim mund të shkaktojë kthime të mprehta në treg. Anasjelltas, zhvendosjet e favorshme ka të ngjarë të kishin një markë rezistence solide prej 315 $, e cila shoqëronte gjithashtu faktorin e kontrollit të Diapazonit të Dukshëm.

Lexo artikullin:  Bitcoin Cash, Cosmos, DASH Analiza e Çmimeve: 27 Gusht

përfundim

Shenjat e BNB nuk arritën të përcaktonin një model të qartë, si dhe kostot mund të tregtonin anash, si dhe ndërmjet 298-305 $ gjatë seancave të ardhshme. Vendosja e sugjerimeve të favorshme lindin në tregun e altcoin, vendndodhja e mëposhtme e BNB ka të ngjarë të jetë në tavanin e saj prej 315 $, megjithatë, mundësitë e një mosfunksionimi nuk mund të injorohen.

çdo lloj i shitjes në treg mund të jetë me rrezik të lartë aktualisht, si dhe një bast më i sigurt do të ishte me siguri të priste BNB për të arritur një markë rezistence / mbështetjeje shumë më vitale përpara se të hapte një mjedis të gjatë ose të shkurtër. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju