A mund Ethereum 2.0 të mundë Lightning Network në garën për shkallëzueshmëri

Dy kriptovalutat më të mëdha, Bitcoin si dhe Ethereum, janë zakonisht të kundërta, si dhe mosmarrëveshja se cili është rrjeti shumë më i mirë është një i pandërprerë. Ndërsa secila prej tyre ka koleksionin e saj të veçantë të përfitimeve, ata gjithashtu kanë pengesa të veçanta të brendshme, s aftësia për të qenë vetëm një prej tyre. Ndërsa Lightning Network, një metodë e zgjidhjes së shtresës 2 të përmirësuar në krye të Bitcoin, adreson këtë vështirësi, ETH 2.0 është zgjidhja e Ethereum për të njëjtën gjë.

Rrjeti Bitcoin Lightning në rritje

Kohët e fundit, Rrjeti i Rrufesë (LN) arriti lartësi krejt të reja ndërsa kaloi kufirin e nyjeve 25k. Rrjeti po përfundon të jetë më i fuqishëm sepse angazhimi po rritet në LN, i cili është gjithashtu i dukshëm në vetë rrjetin. Shumëllojshmëria e përgjithshme e Bitcoin brenda rrjeteve arriti në 2370.588 BTC, e cila meriton praktikisht 111.5 milion dollarë. Kjo ndihmon në prodhimin edhe më shumë likuiditet në rrjet.

Për më tepër, përdorimi i rrjetit në të vërtetë është rritur me një çmim të mahnitshëm në 4 muajt e fundit me rrjete të dallueshme që prekin 63k si dhe rrjetet e dyfishuara duke arritur në 4.6 k. Sidoqoftë, këto shifra janë akoma më pak të arsyeshme sesa ato të nevojshme që BTC të përfundojë si një mjet ekonomik. Këtu rrezaton Ethereumi.

A është ETH 2.0 për fitore? Me nuk ka një ilaç 2.0 për 2 për të si. ETH rrjeti po shikon Në trajtimin e këtij problemi shpejt. në dallimin më poshtë buron nga 2.0 e vërteta se ETH ka edhe më shumë të adoptuar sesa BTC. deri në minutë, mbi 7.1 milion ETH (23 miliardë dollarë) është bast

Së dyti, ETH Pavarësisht marrëveshjeve të pagesës me paradhënie të Bitcoin, e cila nuk bie në kontrast me ekzistencën e përgjithshme të BTC të LN prej 2.3 k. Në ETH, ETH ka një bazë shumë më konkrete të klientëve.

duke pasur 869 milion adresa, vetëm 4.3% (38 milion) prej tyre kanë ekuilibër. nga ana tjetër, ETH ka vetëm 189 M adresa, por një minimum prej 31% e tyre kanë një ekuilibër. rendi Dhe i plotë, zhvillimi i tij i qëndrueshëm kërkon normën e kapjes Cardano. gara me të suches që nga

regjistrimi me (*), që kërkon që (*) të ndodhë aktualisht, madje edhe më shumë se kurrë më parë. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.

John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju