A munden balenat më në fund të mbajnë një tubim Bitcoin mbi 50 mijë dollarë

Përgjegjësia: Kërkimet për vlerësimin e listës më poshtë janë pikëpamjet e vetme të autorit, si dhe nuk duhet të merren si udhëzime për investime financiare

Edhe pse anija Bitcoin mund të jetë stabilizuar vonë, tregu i saj në të vërtetë është vendosur për lëkundjen e madhe të mëposhtme. Një rrjet i ri, 200-SMA i përditshëm (miqësor me mjedisin), si dhe Shirita EMA mund të pritet të luajë për klientët. Për më tepër, një nxitje në detyrën e Balenë rekomandoi rivendosjen e vetëbesimit në tregun BTC, ndoshta duke vendosur strukturën për një tubim brenda.

Në momentin e krijimit, BTC po tregtohej në 47,223 dollarë, me 0.55% gjatë 24 orëve të fundit.

Grafik 4-orësh Bitcoin

Rrjetet zbritëse janë mjaft të zakonshme në grafikun 4-orësh të BTC. Që nga gushti, BTC ka krijuar në të vërtetë 4 nga këto modele, si dhe ka përjetuar një kosto në çdo ngjarje. Kombinuar me Shiritat EMA, rrjetet mund të përdoren për të përcaktuar faktorët e rëndësishëm të kostos që shkaktojnë një kthesë në përfitim. Në kohën e shtypit, BTC mbeti në një skenar të krahasueshëm, me tregtimin e kriptove pranë fundit të reduktuar të këtyre Mesatareve Lëvizëse.

Bitcoin duket se ishte me të vërtetë afër 200-SMA-s së tij në grafikun e përditshëm-diçka që mund të parashikohet të shkaktojë një raund të ri stresi. Në një situatë të kthesës, parashikoni që BTC të ngjitet me lehtësi mbi luhatjen e 23 gushtit prej 56,600 dollarë. Nivele të tilla si $ 60,000 si dhe $ 64,000 sigurisht që do të synoheshin në vijim. Për të mohuar një rezultat të tillë përfundimtar, shitësit me siguri do të kërkonin të synonin një mbyllje të listuar nën 44,000 dollarë.

arsyetim

Jo vetëm profesioni i BTC -së me një vendndodhje të kostos thelbësore, por edhe RSI -ja e tij. RSI u përmirësua nga ndihma rreth 40 - - Diçka që shkaktoi një rritje të kostos 12% kur BTC krijoi rrjetin e saj të mëparshëm të zbritjes.

Lexo artikullin:  EOS mund të rimarrë kontrollin bullish vetëm nëse…

Sipas MACD, një stres blerjeje aktualisht kishte rrëshqitur menjëherë në treg. Grafiku i tortës mbante në mend rënien e stresit në rënie, si dhe të përshtatur për një kryqëzim të favorshëm. Ndërsa sinjalet e përmendura më parë dukeshin padyshim të favorshme, është e nevojshme të kihet parasysh se këto shenja ende tregtohen të listuara nën gjysmë linjat e tyre të veçanta.

përfundim

Bitcoin mund të pritet të dëmtojë në veri të rrjetit të tij të poshtëm, si dhe të shkaktojë një tubim më shumë në treg, mundësisht mbi 50,600 dollarë. Balenat në të vërtetë kanë krijuar bazën për një zhvendosje të tillë, pasi është vetëm një çështje kohe para se investitorët të hyjnë në përzierje.

Ndërsa tregu është ende në rrezik për një rënie më shumë në drejtim të $ 46,000, e njëjta gjë me siguri do të ishte një qasje optimale e blerjes për investitorët.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju