Cardano mund të 'shpërthejë edhe një herë' kur kjo gjë të ndodhë

Cardano bëri një zhytje të shkëlqyeshme prej 5% pas lajmit për përmirësimin e tij në profilin e Grayscale. Por e gjithë kjo sakatim i favorshëm nuk përcaktoi aktivitetin e normës duke marrë parasysh që brenda ADA-së së fundmi ra me praktikisht 10%. Cili na sjell në hetim - –A do të jetë Cardano më parë aq thelbësor sa rivalët e tij? A duhet të parashikoni asnjë tubim të favorshëm këtë vit? Dan Gambardello i njohur gjithashtu si Crypto Capital Venture iu përgjigj këtyre shqetësimeve.

Cardano duke përjetuar të kaluarën?

Me kthimin e shtizës së fortë Alonzo, të gjithë shqetësohen nëse kjo me siguri do të ketë ndonjë lloj efekti në monedhë apo tjetër. Kështu, duke marrë parasysh aktivitetet e normës, përpara çdo lloji të hardfork-ut të mëparshëm, të ndihmuar në përcaktimin se si azhurnimi Alonzo me siguri do të ndikojë në monedhë. Rastësisht kjo është pikërisht ajo që po ndodh. ADA po dublikon rastet që kanë ndodhur para hardforkut Shelly.

Kthehu në mes të Shtatorit 2020 - - Nëntor 2020, grafiku i përditshëm kishte vendosur vetë për disa kohë. E drejta para hardfork-ut Shelly, ADA përjetoi një kërcim nga Mesatarja e Lëvizjes 200Day Kjo ishte menjëherë pasi 20 DMA kaluan të shënuara më poshtë 50 DMA. Sidoqoftë, megjithëse kjo kërcim mbajti monedhën që të mos binte përveç kësaj, ishte pak para se të ngrihej.

Rreth mesit të nëntorit, DMA 20 kaloi mbi 50 DMA, si dhe ky ishte sinjali për një vrapim të demit pasi më pas Cardano u përshkallëzua.

ADA në të ardhmen?

Në këtë minutë, uljet më të mëdha ekzistuese në grafet e integruara me Fibonacci zbulojnë se 200 DMA është në rregull përpara derës së tregut. Në mënyrë të ngjashme, 20 DMA thjesht kaluan të shënuara më poshtë 50 DMA. linja 50 DMA është me të vërtetë thelbësore pasi kjo linjë në ndihmë deklaron si dhe kur në rezistencë na zbulon një verifikim bearish.

Kështu, nëse respektohet modeli i vjetër, Cardano mund të "nisë" kur 20 DMA kalon mbi 50 DMA. Duke shtuar të njëjtën gjë që Dan pohoi,

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju