Si të mësoni për pompën e kriptomonedhës në Binance dhe të përdorni informacionin e brendshëm nga kanali Telegram

Crypto Pump Signals for Binance është një projekt inovativ që përdor teknologjinë më të fundit të AI për të analizuar dhe parashikuar tendencat e tregut në hapësirën e kriptomonedhave. Ky algoritëm, i trajnuar për një sasi të madhe të dhënash, është në gjendje të parashikojë luhatjet e çmimeve të kriptomonedhave, duke funksionuar si një analist personal për tregtarët që abonohen në kanalin VIP.

Crypto Pump Signals for Binance - Sinjalet tregtare të fuqizuara nga AI

Procesi i funksionimit të sistemit intelektual përfshin fazat e mëposhtme:

 • 1. Mbledhja e informacionit: AI analizon të dhënat historike të çmimeve, vëllimet e tregtimit, lajmet dhe sinjalet sociale për të krijuar një pasqyrë të plotë të tregut dhe për të ndërtuar një bazë të dhënash mësimore.
 • 2. Përgatitja e të dhënave: Informacioni denoisohet dhe vendoset në një format të përshtatshëm. Kjo fazë është kritike, pasi cilësia e të dhënave hyrëse ndikon drejtpërdrejt në saktësinë e sinjaleve të parashikimit për tregtarin.
 • 3. Trajnimi i modelit të AI: Përdoren një sërë algoritmesh të mësimit të makinerive. Regresioni përdoret për të parashikuar çmimet, klasifikimi përdoret për të përcaktuar llojin e pompës dhe grupimi përdoret për të grupuar karakteristika të ngjashme të pompave.
 • 4. Testimi i modelit të AI: Modeli testohet në të dhëna të reja që nuk janë përdorur gjatë trajnimit për të vlerësuar aftësinë e tij për të parashikuar luhatjet reale të çmimeve dhe kjo funksionon me një saktësi prej më shumë se 95%, siç tregon praktika. Kjo mund të verifikohet lehtësisht duke analizuar raportet e pompimit të publikuara në kanalin e telegramit, të shoqëruara me prova nga kanali VIP.
 • 5. Optimizimi i modelit të AI: Në rast të rezultateve të pakënaqshme të testit, modeli optimizohet duke rregulluar parametrat ose duke aplikuar metoda të tjera të mësimit të makinerive.
 • 6. Vendosja e modelit: Pas testimit dhe optimizimit të suksesshëm, modeli fillon të punojë në kohë reale, duke analizuar të dhënat e reja dhe duke dhënë sinjale për pompat e ardhshme në të ardhmen e afërt.
 • 7. Monitorimi dhe përditësimi i modelit: Modeli monitorohet dhe përditësohet vazhdimisht pasi të dhënat e reja bëhen të disponueshme dhe ndryshojnë kushtet në tregun e kriptomonedhave.

Dy metoda përdoren për të përcaktuar saktësinë e sinjaleve të tregtimit të kriptove: korrelacioni Pearson dhe kurba ROC. Korrelacioni Pearson vlerëson shkallën e lidhjes midis çmimeve të parashikuara dhe reale, dhe kurba ROC vlerëson efikasitetin e klasifikimit të modelit.

Korrelacioni Pearson dhe kurba ROC për kontrollin e sinjaleve kripto

 

Si rezultat i kësaj, Crypto Pump Signals for Binance u ofron tregtarëve informacion të vlefshëm në lidhje me pompat e ardhshme të kriptomonedhave, duke i ndihmuar ata të marrin vendime tregtare në kohë dhe të informuara. Ky informacion mund të jetë një faktor kyç suksesi në botën që ndryshon me shpejtësi të tregtisë së kriptove.

Cryptocurrency është një formë dixhitale e parave, krijimi dhe transferimi i të cilave kryhet me anë të kriptografisë, duke përdorur teknologjinë blockchain. Monedhat fillimisht ekzistojnë në formë dixhitale, e cila realizohet përmes llogaritjeve matematikore. Tregtimi i aseteve dixhitale ju lejon të rrisni shpejt nivelin e të ardhurave tuaja. Gjatë vitit të kaluar, fitimi i parave duke investuar në para dixhitale është bërë mjaft popullor dhe shumë fitimprurës. Shkalla e paqëndrueshme e kriptomonedhës ju lejon të bëni një fitim për shkak të ndryshimit të vazhdueshëm në vlerën e monedhave. Strategjia e saktë e tregtimit në shkëmbimin Binance siguron fitime të vazhdueshme, dhe më e rëndësishmja, të larta me rreziqe minimale për investitorin dhe praktikisht nuk ka humbje.

Produktiviteti më i lartë i tregtimit sigurohet falë informacionit të tregtimit të sinjaleve të pompës, të cilat merren rregullisht nga të gjithë abonentët e kanaleve të pompës në Telegram. Një nga komunitetet e njohura dhe të besuara është "Crypto Pump Signals for Binance“. Ky kanal u krijua posaçërisht për të arritur objektivat e dëshiruar dhe për të organizuar me sukses një pompë që mund të sjellë fitim maksimal financiar për investitorët që tregtojnë në bursën e Binance.

🚀Një pompë është një pompim artificial i vlerës së një kriptomonedhe me një vëllim mesatar tregtar ditor📊. 👍Një grup tregtarësh dhe investitorësh me përvojë blejnë një monedhë të parazgjedhur, duke rritur artificialisht vlerën e saj me disa dhjetëra për qind. Pas përfundimit të pompës, një kriptomonedhë e tillë shitet shumë shpejt, duke rritur kështu fitimet për të gjithë ata që dinin paraprakisht për pompën e ardhshme të monedhave. Këta janë abonentët tanë në kanalin 👑VIP "Crypto Pump Signals for Binance".

Crypto Pump Signals for Binance Komuniteti i Telegramit

Ekipi ynë ka kryer një sërë testesh se si të fitoni para duke tregtuar kriptovaluta dhe numri më i madh i përqindjeve të fitimit mund të merret përmes organizimit dhe zbatimit të suksesshëm të "pompave" të shumta. Pas kësaj, u vendos që të krijohej një komunitet 👑VIP, ku të gjithë, pasi të bëjnë tarifën e anëtarësimit, të mund të marrin çdo ditë informacion mbi pompat e ardhshme të monedhave. Në një periudhë të shkurtër kohe, kanali ynë Telegram është bërë një nga komunitetet më autoritative në fushën e ofrimit të informacionit rreth pompave të ardhshme të monedhave në Binance.

Kanali Telegram është plotësisht falas, ju mund të abonoheni në të dhe të merrni raporte për pompat e vazhdueshme në kohë reale shumë herë në ditë⏰. Në kanalin publik falas, ne publikojmë raporte për "pompat e monedhave" të sapo mbajtura dhe sigurojmë dëshmi të saktësisë absolute të sinjaleve të publikuara paraprakisht në kanalin tonë VIP për abonentët tanë VIP.

Përditësimi më i rëndësishëm i projektit i lejon të gjithë të fitojnë para me investime minimale. Administrata e kanalit Telegram ofron sinjale falas në lidhje me pompën e ardhshme të argumenteve dhe monedhave të kriptomonedhave. Tani të gjithë mund të përdorin sinjale falas për të rritur kapitalin e tyre dhe për të marrë fitim shtesë. Çdo sinjal falas i publikuar në komunitet bën një fitim gjatë fazës së parë të pompimit të çiftit të kriptomonedhës të treguar në këtë sinjal. Periudha për arritjen e qëllimit të parë të pampas varion nga një orë në dy ditë. Mund ta kontrolloni vetë pa investuar paratë tuaja. Vetëm shikoni raportet e postuara në këtë komunitet. Në pamje të parë duket se kjo është një fantazi, por të gjitha sinjalet funksionojnë vërtet dhe u sjellin fitim tregtarëve.

Këtu është një udhëzim i shkurtër se si të përdorni sinjale falas: Sapo të keni marrë një njoftim për një sinjal të ri në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance”, duhet të blini menjëherë monedhën e specifikuar në diapazonin e çmimeve të treguar në rreshtin "Blej Zona". Pas kësaj, duhet të vendosni menjëherë një porosi në bursë për të shitur këtë monedhë me çmimin e treguar në rreshtin "Synimi 1" dhe të prisni që porosia juaj e shitjes të funksionojë, dhe më pas mund të merrni fitime.

Tregtimi i vërtetë i kriptove me sinjale pompash falas për politoken

Të gjithë abonentët në kanalin tonë publik Telegram marrin raporte me të dhëna të besueshme mbi fitimet e marra nga abonentët 👑VIP përmes përdorimit të sinjaleve të sakta tregtare, të publikuara paraprakisht përpara se të rritet çmimi i një tokeni të caktuar. Informacioni i raportuar mbi fitimet për 24 orët e fundit postohet në kanalin tonë çdo ditë në orën 12.00 në përputhje me zonën kohore të zona kohore GMT +1.

Çdo përdorues mund të kontrollojë dy herë saktësinë e këtyre të dhënave duke përdorur një raport të deshifruar për çdo monedhë specifike. Për t'u siguruar që informacioni ynë është i saktë, mund të klikoni në shenjën "#" përpara emrit të secilit token dhe të shkoni te raporti i pompës për atë monedhë.

Një pajtimtar tipik i kanalit merr një pamje të sinjaleve të sakta tregtare të përdorura nga pjesëmarrësit VIP menjëherë pas një raporti për pompën e kësaj monedhe.

Përdorimi i raporteve për pompën e përfunduar 🚀 të një monedhe që varion nga objektivi numër 1 deri në objektivin numër 5 do t'ju ndihmojë të kryeni në mënyrë të pavarur tregtimin dhe të rregulloni fitimet. Kjo është e mundur, pasi ne gjithmonë hapim vlerat e një prej objektivave të ardhshëm falas, kështu që ju keni mundësinë të fiksoni një fitim të garantuar.

Abonentët e kanalit 👑VIP në mesazherin Telegram kanë shumë përparësi ndaj pjesëmarrësve të zakonshëm që fitojnë duke tregtuar kriptovaluta në bursën e Binance, sepse ata marrin gjithmonë sinjale të sakta tregtare të publikuara nga ekipi ynë çdo ditë në kanalin VIP Telegram të paktën disa orë përpara se të pompohet. , dhe kjo i lejon abonentët VIP të bllokojnë fitime të mëdha. Për tregtarët VIP, fitimi arrin në 65% të investimit në vetëm një monedhë dixhitale.

Kanali ynë 👑VIP në Telegram është i destinuar për ata njerëz që duan të rregullojnë rregullisht fitime reale duke tregtuar kriptovaluta. Falë mjeteve tona praktike, të ardhurat e abonentëve VIP mund të jenë shumë herë më të larta se ato të tregtarëve të zakonshëm që punojnë në bursën e Binance.

Raporti i pompës në kanalin Telegram

Sidoqoftë, për të arritur rezultatin e dëshiruar, nuk mjafton të marrësh informacione dhe informacione të rëndësishme nga personat e brendshëm, duhet të jesh në gjendje t'i menaxhosh siç duhet. Abonimi në një kanal premium do t'ju ofrojë një informacion dhe statistikë maksimale të dobishme që do të duhet të zbatohen me sukses në praktikë.

Çfarë është një pompë kriptomonedhe në Binance?

Pompa e kriptomonedhës është një fazë tregtimi gjatë së cilës vlera e monedhave pompohet artificialisht duke aktivizuar urdhra të shumta blerjeje. Kjo rrit interesin e tregtarëve për rritjen e mprehtë të monedhës në treg, gjë që i tërheq ata të marrin pjesë në tregti. Objektivi kryesor është shitja e monedhave me fitimin më të lartë për tregtarin. Një analizë e situatës në bursën e Binance tregon se rritje artificiale ndodhin shpesh, gjë që çon në një hale të mëvonshme (një rënie e mprehtë e vlerës së tregut të monedhave).

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në Binance përpiqet të blejë monedha me koston më të ulët, duke i rishitur ato jo vetëm me një çmim më të lartë, por edhe sa më shpejt të jetë e mundur. Ky është parimi kryesor i fitimit të parave në tregti, si dhe rritja e kapitalit për shkak të ndryshimit në rritjen e vlerës së monedhave të blera.

Organizatorët e pompës kanë rezerva të mëdha financiare, kështu që ata blejnë monedha paraprakisht me një kosto relativisht të ulët. Me ndihmën e manipulimeve tregtare, ata arrijnë të rrisin kërkesën për kriptomonedhën e tyre të zgjedhur. Kur çmimi për një monedhë arrin objektivin, organizohet një shitje e shpejtë e monedhave dhe organizatorët e pompës marrin fitime të mëdha.

Për abonentët e “Crypto Pump Signals for Binance” Kanali, 1-2 sinjale tregtare janë të disponueshme çdo ditë, të ofruara absolutisht falas. Ata i nxisin tregtarët të blejnë paraprakisht monedha me një vlerë më të ulët. Pompa e sinjaleve tregtare përmban të dhënat e mëposhtme:

 • çmimi i rekomanduar i monedhës për blerjet në fillim të pompës;
 • kostoja e kriptovalutës, e cila është planifikuar të arrihet;
 • çmimi i rekomanduar i shitjes së monedhave për të shmangur hyrjen në një hedhje masive.

grafiku për një monedhë - Si të mësoni për pompën e kriptomonedhës në Binance dhe të përdorni informacionin e brendshëm nga kanali Telegram 3

Duke ndjekur rekomandimet nga raportet e brendshme, ju do të jeni në gjendje të bëni fitime të konsiderueshme. Sidoqoftë, është e rëndësishme të menaxhoni siç duhet informacionin që do të shmangë situatat e papritura dhe humbjet financiare në ankand.

Disa shenja të një pompe kriptomonedhe në Binance

Për të njohur një pompë kriptomonedhe dhe për të mos qenë në humbje, është e rëndësishme të kuptoni se si duket ky proces në bursën e Binance. Fenomenet e mëposhtme do të jenë shenja të qarta të pompimit artificial të monedhës:

 • para rritjes, tregtari mund të vëzhgojë "banesën";
 • praktikisht nuk ka vëllim tregtar;
 • në minutën e parë, ka një rritje intensive të vlerës së monedhës, për shembull, nga 0.015BTC në 0.0220BTC;
 • pas një periudhe prej rreth 1-5 minutash, bie në sy një rënie e mprehtë e vlerës së monedhës.

Një rritje në vlerën e një monedhe brenda 5 minutash është shumë e rrallë, prandaj, në tabelën statistikore, zakonisht mund të vëzhgohen 1-3 qirinj të gjelbër të gjatë, të cilat zëvendësohen me një periudhë të kuqe. Ndonjëherë ndodh korrigjimi, i cili shpjegon shfaqjen e disa valëve lart e poshtë, të vëllimit mesatar dhe të vogël.

Një rritje e mprehtë e vëllimit të tregtimit të një kriptomonedhe të caktuar në shkëmbimin e Binance mund të vërehet që në minutën e parë të pompës.

Bazuar në sa më sipër, mund të themi se ata tregtarë që ishin të parët që mësuan për pompën e ardhshme janë në situatën më të favorshme. (ata do të mësojnë për këtë pasi të blejnë një abonim në kanalin Premium për një çmim të vogël). Në të njëjtën kohë, nuk është e nevojshme që menjëherë të përpiqeni të shisni të gjitha pasuritë tuaja gjatë rritjes së shandanit të parë të gjelbër, sepse në fillim është racionale të mblidhni kapital në një tërheqje nga një ndryshim çmimi.

Si të mësoni për pompën e ardhshme në Binance?

Dëshironi të keni informacione të përditësuara për pompën e ardhshme dhe të keni kohë të mjaftueshme për t'u përgatitur për një ofertë të suksesshme? Për të marrë të dhënat e kërkuara, mjafton të abonoheni në kanalin e mirënjohur "Telegram kriptopompë". Informacioni në lidhje me rritjen e ardhshme të vlerës së kriptomonedhës informon abonentët rreth një ditë para fillimit të saj. Gjithashtu, pjesëmarrësit e “Crypto Pump Signals for Binance” Kanali janë të vetëdijshëm për çiftin e kriptomonedhës paraprakisht, kështu që ata mund të përgatisin një lidhje për një kalim të shpejtë në shkëmbim dhe të fillojnë të blejnë në momentin e duhur. Këtu mund të lexoni një artikull që do të shpjegojë në detaje se si të përdorni informacion në lidhje me pompat e ardhshme të kriptomonedhave për të fituar para nga një burim autoritar informacioni që është i specializuar në shkrimin e komenteve të ndershme të produkteve dhe shërbimeve!

Informacion i rëndësishëm në lidhje me monedhën, manipulimet me të cilat është planifikuar, si dhe grafikët e analizës së saj teknike shpërndahen paraprakisht në burimin e kanalit. Supozohet se të gjithë anëtarët e komunitetit janë të interesuar për fitim, dhe për këtë arsye do të shpërndajnë në mënyrë aktive informacionin përmes bisedave, të cilat do të ndihmojnë në nxitjen e interesit nga shumë përdorues.

Sigurisht, ju mund të gjurmoni vetë pompën e ardhshme, por në këtë rast, është më racionale të vini bast në disa monedha menjëherë që mund të marrin pjesë në rritje. Shenjat kryesore të një pompe që afrohet mund të jetë "e sheshtë" dhe mungesa pothuajse e plotë e tregtimit gjatë ditës. Megjithatë, mungesa e informacionit të saktë nga personat e brendshëm rrit ndjeshëm rrezikun e gabimit. Ne kemi shkruar për këtë në këtë artikull "Si të fitoni para shpejt në një pompë kriptomonedhe".

Karakteristikat e fitimit në një pompë kriptomonedhe në Binance: si të rritni shpejt të ardhurat?

Në pamje të parë, mund të duket se për të marrë fitime të mira në shkëmbimin e Binance, mjafton vetëm të zbuloni informacione në lidhje me pompën e ardhshme, "shkoni nga fundi dhe merrni 20-30%" të fitimit të garantuar. Vështirësia kryesore për një tregtar është se teknikisht është shumë e vështirë të "shkosh nga poshtë". Në praktikë, vetëm disa lojtarë me përvojë arrijnë ta bëjnë këtë, kështu që fillestarët nuk preferojnë as të marrin pjesë në "qiriun e parë jeshil".

Tashmë në minutën e parë tentojnë të hyjnë në treg shumë tregtarë, si dhe botet e organizatorëve “PUMP” të përgatitura paraprakisht dhe të konfiguruara për të blerë lote. Prandaj, për të qenë në gjendje të blini monedha "nga poshtë" ose të paktën në 10-20% më të ulët, kërkohet një reagim shumë i shpejtë. Shumë tregtarë arrijnë të marrin vetëm kriptomonedhën në treguesit kryesorë dhe të presin me shpresë për impulsin tjetër. Sidoqoftë, treguesit e valës së dytë rrallë tejkalojnë qiriun e minutës së parë të pompës.

Në të njëjtën kohë, përdoruesi mund të mbledhë lehtësisht një sasi të vogël në kthime nga ndryshimet në vlerën e monedhave dixhitale, të cilat nuk do të jenë të vështira për t'u gjetur. Informacioni i brendshëm do t'ju ndihmojë të përgatiteni paraprakisht për tregtinë e ardhshme, duke minimizuar rreziqet e humbjes.

Raport fitimi në 24 orët e fundit

Komuniteti VIP i Telegram Crypto Pump dhe përfitimet e tij për tregtim

Sinjalet e pompimit dhe hedhjes së kriptomonedhave janë një nga mënyrat më të njohura për të fituar para në botën e kriptomonedhave. Por jo të gjitha kanalet që ofrojnë sinjale të tilla janë të besueshme dhe efektive. Nëse jeni duke kërkuar për sinjale të besueshme të pompës dhe derdhjes, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të tregtarëve profesionistë në Crypto Pump Signals for Binance Kanal Telegram.

Ne ofrojmë sinjale të sakta për tregtarët e kriptomonedhave që ju lejojnë të bëni tregti fitimprurëse. Ekipi ynë i tregtarëve profesionistë analizon tregun duke përdorur tregues të ndryshëm teknikë dhe metoda të tjera të analizës për të identifikuar mundësitë më të mira për të bërë tregti fitimprurëse.

Ne gjithashtu përpiqemi t'u ofrojmë përdoruesve tanë informacion të saktë dhe një vlerësim objektiv të rreziqeve që lidhen me çdo sinjal. Qëllimi ynë është të ndihmojmë përdoruesit tanë të marrin vendime të informuara kur tregtojnë kriptomonedha dhe të arrijnë sukses në botën e tregtimit të kriptove.

Bashkohu me ne Crypto Pump Signals for Binance Kanali Telegram për të marrë sinjale të sakta për tregtimin e kriptomonedhave, abonohuni në përditësimet tona dhe mësoni rreth tendencave të nxehta në botën e kriptomonedhave. Ne garantojmë se ekipi ynë do të bëjë gjithçka që është e mundur për t'ju ndihmuar të arrini sukses në tregtimin e kriptomonedhave.

Nëse dëshironi të merrni më shumë se 10-15 "sinjale të pompës Binance" falas për tregti, atëherë duhet të regjistroheni në një kanal Telegram të zhvilluar posaçërisht. Ky komunitet i klasës elitare ofron 15 sinjale blerjeje monedhash për anëtarët çdo ditë përpara se vlera e tyre të rritet.

Kanali publikon gjithashtu raporte me informacion në lidhje me arritjen e objektivave të pompës bazuar në sinjalet e marra më parë. Abonimi në komunitetin premium do t'ju lejojë të merrni më shumë informacione të rëndësishme dhe të rrisni fitimin tuaj ditor disa herë.

Anëtarët e komunitetit VIP marrin përfitimet e mëposhtme mbi tregtarët e rregullt:

 • marrja ditore e 15 “sinjaleve të tregtimit kripto”, që tregojnë pompën e ardhshme të monedhave;
 • emri i monedhave që marrin pjesë në "ngritje" dihet edhe para pompës;
 • monedhat e botuara në kanalin premium ngrihen brenda një dite ose në një afat më të shkurtër kohor;
 • anëtarët e komunitetit të përditshëm marrin informacion mbi gamën e çmimeve të favorshme për blerjen e monedhave për 5 objektiva, si dhe rekomandime për shitjen e tyre.

Secila prej pompave të kriptomonedhave synon t'i bëjë një tregtari një fitim prej 10-95%, dhe objektivat janë plotësisht të justifikuara.

Ku dhe pse të blini një abonim VIP në një kanal telegram me sinjale të pompës së kriptomonedhës?

Para se të blini një pajtim në një kanal Telegram, ia vlen të kuptoni se çfarë saktësisht ju pret dhe se si informacioni i brendshëm është i dobishëm. Duke u lidhur me "Crypto Pump Signals for Binance chanel”, çdo përdorues pajiset me 10-15 sinjale të brendshme për të blerë monedha në pritje të pompës së planifikuar nga organizatorët, për shembull:

 • # RAND (ku simbolet pas shenjës # nënkuptojnë emrin e medaljes, shënuesin);
 • Zona e blerjes: 750-813 (kjo do të thotë që kjo monedhë duhet të blihet në intervalin nga 0.00000750 deri në 0.00000813 Bitcoin);
 • Zona e shitjes: 882-934-986-1038. Këtu janë 4 objektiva, me arritjen e të cilave ju duhet të shisni monedha me çmimin e treguar në sinjal.
 • # SAND / BTC Synimi i Marrjes-Fitimit 1. Ky është një raport mbi arritjen e synimit (në këtë shembull, ky është synimi №1).
 • Fitimi: 7.9012%. Fitimi i marrë si rezultat i arritjes së objektivit të specifikuar, në përqindje.
 • Periudha Koha e kaluar nga momenti i publikimit të sinjalit deri në arritjen e synimit.

Udhëzime për përdorimin e sinjaleve të tregtimit të kriptove rreth pompave

Pas kapërcimit të çdo objektivi pasues, aktivizohet një shitje e shpejtë e monedhave të para-blera, e cila ju lejon të merrni fitimin maksimal. Pas një kohe të caktuar, kryhet një blerje e dytë e monedhave, e cila tregon fillimin e valës së ardhshme të pompimit dhe përshtatjen e vlerës me arritjen e objektivit të ardhshëm.

Udhëzimi i ri për sinjalet e tregtimit të pompave në formatin më të mirë tregtar duket si ky:

 1. #POLY/BTC (Binance) – Kjo do të thotë që informacioni i specifikuar në sinjal është i destinuar për tregtimin e kësaj monedhe të çiftuar me BTC. (Emri i monedhës tregohet pas shenjës #);
 2. (Binance) – Emri i bursës ku do të pompohet monedha e specifikuar. Për lehtësi, ne kemi vendosur një lidhje këtu për të shkuar te çifti tregtar i specifikuar. Kur klikoni mbi fjalën "Binance", mund të shkoni direkt në faqen e shkëmbimit ku tregtohet monedha e specifikuar në sinjal.
 3. Zona e blerjes: 1096-1125 - Gama e çmimeve në të cilën rekomandohet të blini monedhën e treguar në sinjal për të marrë një fitim të garantuar kur të arrihet objektivi i parë gjatë pompës. Raportet mbi arritjen e secilit prej objektivave të pompës bazohen në vlerat e treguara në këtë gamë çmimesh. Çmimi i monedhës në bursë paraqitet në format të plotë (janë të gjitha zerat para dhe pas shenjës “,”) dhe në momentin e publikimit të sinjalit, zona e blerjes duhet kuptuar si më poshtë: “Zona e blerjes : 0,00001096-0,00001125”. Për lehtësinë e leximit dhe të kuptuarit të sinjaleve, si dhe për përmbledhjen e llogaritjeve të vlerës së monedhës, ne nuk publikojmë zero shtesë. Robotët e automatizuar të tregtimit si Cornix lexojnë sinjalet në formatin që ne publikojmë në mënyrë absolutisht të saktë.
 4. Synimet nga 1 në 5: 1077-1156-1244-1391. Këtu janë 5 objektiva të pompës, pas arritjes së të cilave ju duhet të shesni monedha me çmimin e specifikuar në sinjal. Është e nevojshme të merret parasysh fakti se pas arritjes së secilit prej objektivave të pompës, në 80% të rasteve ndodh një "Dump". Prandaj, pas blerjes së monedhës së specifikuar në sinjal, rekomandohet të vendosni paraprakisht porositë e shitjes. Për dashamirët e fitimeve të shpejta, kjo është vlera e specifikuar në Target numër 1. Për mbajtësit, të gjitha objektivat e tjera.
 5. 5. GMT + 1  – zona kohore, në përputhje me të cilën është publikuar sinjali. Fjala "GMT +1" përmban një lidhje me faqen time.is. Mund të klikoni në këtë lidhje dhe të shkoni në sit për të mësuar ⏱ orën e saktë në vendin tuaj dhe për të kuptuar se kur është publikuar sinjali. Kjo do t'ju ndihmojë të konvertoni kohën tuaj aktuale⏱ me kohën e publikimit të sinjalit (sipas zonës kohore GMT +1) në mënyrë që të krahasoni të dhënat e publikuara në sinjal me Binance. Mund të jetë gjithashtu i dobishëm për të kontrolluar saktësinë e sinjalit dhe për të kuptuar saktë raportet e publikuara në kanalin tonë Telegram.
 6. 6. 👉 Ndiqni sinjalin 👈 – Ky buton është për përdorimin e botit të tregtimit Cornix. Abonentët VIP marrin gjithashtu njoftime për çdo objektiv të arritur të pompës, duke treguar periudhën gjatë së cilës është arritur secili objektiv. Ky njoftim tregon gjithashtu përqindjen e fitimit kur arrihet objektivi i specifikuar i pompës.

Për shembull, për sinjalin e specifikuar në këtë udhëzim, raporti në kanalin VIP duket si ky:

🔗Link-përgjigju mesazhit me sinjal të publikuar paraprakisht në kanalin VIP dhe raportit të Cornix trading bot.

Objektivi 3 i marrjes së fitimit #POLY/BTC.

Fitimi: 18.09% .

Periudha: 43 minuta.

Shpjegimet për këtë raport:

 • Objektivi #POLY/BTC Take-Profit 3. Ky është një raport mbi arritjen e objektivit të pompës (në këtë shembull, ky është objektivi №3).
 • Fitimi: 18.09%. Fitimi i marrë si rezultat i arritjes së objektivit të specifikuar, në përqindje.
 • Periudha. Koha nga momenti i publikimit të sinjalit në kanalin VIP deri në arritjen e objektivit № 3.

Telegram - Raport dhe vërtetim i pompës së monedhës POLY në Binance

Vlen të përmendet se pompa altcoin sjell përfitimin më të madh vetëm për organizatorët e saj dhe anëtarët e komunitetit VIP, të cilët nuk kanë nevojë as për një "pompë paraprake". Të gjitha porositë e këtyre tregtarëve përgatiten paraprakisht dhe konfigurohen për të blerë/shitur monedha në një moment të caktuar. Pjesëmarrësit e tjerë kanë një shans real për të marrë 10-45% të fitimit për shkak të kthimit të çmimit.

Duke marrë një abonim Premium në "Crypto Pump Signals for Binance", do të merrni disa sinjale çdo ditë në lidhje me pompën e ardhshme. Është informacion i brendshëm që u jep tregtarëve mundësinë për t'u përgatitur plotësisht për pjesëmarrje në tregti.

Fatkeqësisht, kjo mundësi mund të përdoret vetëm nga njerëz që kanë rezerva mjaft të mëdha financiare, të cilat në të njëjtën kohë u lejojnë atyre të blejnë një abonim në një kanal Telegram me sinjale dhe të kenë para për të blerë monedha duke përdorur këto sinjale. Vetëm në këtë rast, ju mund të shumëzoni me siguri kapitalin tuaj disa herë në muaj.

Abonentët tanë bënë një pyetje që duan të marrin sinjale të çiftëzuara me dollarin, dhe jo vetëm me bitcoin. Për shumicën e tregtarëve, kjo është një metodë më e përshtatshme tregtimi dhe llogaritjeje, e cila është e nevojshme kur vendosni porosi dhe merrni fitime!

Ekipi ynë i tregtarëve profesionistë analizon tregun dhe gjeneron sinjale për t'ju ndihmuar të merrni vendime të informuara tregtare. Ne u ofrojmë përdoruesve tanë sinjale tregtare falas dhe të sakta që i lejojnë ata të bëjnë tregti fitimprurëse. Bashkohuni me platformën tonë për të marrë sinjale falas, pajtohuni në përditësimet tona dhe mësoni rreth tendencave të nxehta në botën e kriptomonedhave. Objektivi ynë kryesor është të ndihmojmë tregtarët të arrijnë sukses në botën e tregtimit të kriptomonedhave.

Ne e bëmë atë dhe ju ftojmë të provoni kanalin falas: Crypto Pump Signals for Binance në USDT.

Ju mund të studioni statistikat dhe gjeni raporte të detajuara mbi pompat e monedhave që u zhvilluan, si dhe vlerësoni shkallën e fitimit të marrë nga abonentët e grupit VIP. Për ta bërë këtë, ndiqni lidhjen në aplikacionin Telegram dhe zgjidhni periudhën që ju intereson. Raporti duket si një listë e kripto-tokenëve që tregon shumën e fitimit të marrë si përqindje dhe periudhën për arritjen e objektivit të pompimit të vlerës së tokenit. Për të kontrolluar saktësinë e këtij informacioni për secilën monedhë nga lista, duhet të klikoni në "simbolin #" përpara emrit të këtij tokeni dhe në fushën e kërkimit që hapet për këtë etiketë, mund të lëvizni lart dhe të gjeni informacionin që ju nevojitet.

Duke u abonuar në Kanali Telegram, mund të merrni falas sasinë minimale të informacionit që kontribuon në realizimin e fitimeve të mëdha dhe të zbuloni të dhëna më të detajuara për komunitetin VIP. Ju gjithashtu mund të lexoni komentet e tregtarëve që vendosën të blejnë një abonim premium dhe të komunikojnë personalisht me tregtarët e tjerë në Binance. Për ta bërë këtë, lini komentet tuaja nën këtë artikull.

Çdo tregtar që tregton kriptovaluta në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për pompimin e ardhshëm të vlerës së monedhave në mënyrë që të bëjë fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohe.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pompën" e ardhshme. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance publikon 10 sinjale falas për “Pompën” e ardhshme dhe raporton për “Pompat” e suksesshme të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për pompën e ardhshme të kriptomonedhës dhe të fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance kanal.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lajmet e kriptomonedhave dhe analitika e tregtimit
Komente: 78
 1. David Townsend

  Tregtimi është e ardhura ime kryesore. Për këtë më ndihmoi shoku im, i cili falë kriptovalutës hapi një zinxhir restorantesh. Ajo gjithashtu më këshilloi një kanal telegram me pagesë. Paidshtë paguar, pasi ka edhe një falas Crypto Pump Signals for Binance. Por ka shumë sinjale tregtare në atë falas, aq më tepër që nuk duhet të prisni çdo ditë. Dhe ai me pagesë do t'ju japë mundësinë të merrni sinjale deri në 10 herë në ditë. Mund ta imagjinoni sa më shumë para mund të fitoni? Këshillë: nëse doni të tregtoni në mënyrë aktive dhe të merrni dividentë, atëherë keni nevojë për një pajtim në versionin e paguar të kanalit të telegramit

  1. Talha khan

   Ju lutemi më rekomandoni një grup të mirë për Sinjalet

 2. Beatrix Wiggins

  Kur më thanë se ishte e mundur të pajtohesha në versionin e paguar të kanalit telegram, dyshova. Regjistrohem falas. Por mua më thanë që në këtë mënyrë do të isha në gjendje të merrja shumë më shumë sinjale tregtare, dhe çdo ditë. Dhe kështu ndodhi, tani unë marr sinjale tregtare çdo ditë. Regjistrohuni në versionin e paguar dhe merrni dy herë më shumë fitim, ose edhe katër! Cryptocurrency është një mënyrë e shkëlqyeshme për të fituar para në shtëpi, dhe para të mira për këtë. Unë i këshilloj të gjithë të provojnë tregtinë.

 3. Loreen Malone

  Falë tregtisë së kriptovalutave, unë mund të ulem në shtëpi dhe të bëj çfarë të dua vetë. Kam harruar si ishte të ngrihesha herët dhe të shkoja në punë. Një telegram i paguar më ndihmoi të rritja kapitalin tim - “VIP Crypto Pump signals for Binance (Premium)” kanal, në të cilin jam abonuar. Megjithatë, 10 sinjale tregtare nuk janë një apo dy. Tani fitimi më lejon të shkoj me pushime dy ose tre herë në vit, plus kam në plan të hap biznesin tim. Të qëndrosh në shtëpi është mirë, por çfarë mund të jetë më mirë se biznesi juaj? Merrni një shans dhe provoni, por unë ju këshilloj menjëherë - regjistrohuni në versionin e paguar të kanalit të telegramit

 4. Claribel Todd

  Kam punuar si mësuese në një shkollë, kam marrë një rrogë të vogël dhe kam pasur tre fëmijë në shtëpi, dhe burri im punon si shofer taksie. Shpesh pyesja se ku të merrja fonde shtesë. Unë u përpoqa të shisja mallra në një dyqan në internet, por kuptova që ky nuk ishte një biznes fitimprurës, dhe unë investova më shumë para sesa mora në fund. Dhe pastaj një mik më këshilloi të provoja tregtinë. Kisha dëgjuar më parë për tregtinë me kriptovaluta, por e konsideroja joreale për veten time. Vendosa të shfrytëzoj një shans dhe u këshillova që menjëherë të regjistrohem në kanalin telegram, përkatësisht versionin me pagesë të "Crypto Pump Signals for Binance“. Unë regjistrohem dhe tregtoj çdo ditë. Më 10 Prill 2021 bleva monedhën #TFUEL në vlerën 500 dollarë dhe pas 5 orësh mora 30% të fitimit neto. Nëse dëshironi të tregtoni në mënyrë aktive, atëherë regjistrohuni në versionin e paguar. Do t'ju ndihmojë të fitoni më shumë.

 5. Harry Merritt

  Si specialist i marketingut të kriptomonedhave, mund të them se 90% e monedhave me të cilat punon ky mjet kanë një trend pozitiv që nga fillimi i vitit. Unë kam ndjekur këtë kanal Telegram për rreth katër muaj, dhe në shumicën dërrmuese të rasteve ai ka dhënë parashikime të suksesshme. Saktësia vjetore është rreth 90%, e cila është mjaft mbresëlënëse. Ajo që menjëherë tërheq vëmendjen është se ndërsa tregu i kriptovalutave në tërësi mbetet në një fazë të paqëndrueshme me modele më pak të parashikueshme të çmimeve, kanali ofron parashikime të sakta dhe të besueshme.

 6. Blaise Nichols

  Vendosa të zgjerohem në biznes, por nuk kisha para të mjaftueshme. Miqtë këshilluan që të mos aplikoni në bankë për një kredi, por të përpiqeni të fitoni para duke tregtuar kriptovalutë. Jam pajtuar në shpërndarjen e informacionit përmes kanalit telegram dhe vendosa të filloj shitjen. Versioni me pagesë i kanalit ofron më shumë përfitime sesa ai falas. Versioni falas ka të bëjë me dy sinjale tregtare, dhe madje edhe atëherë jo çdo ditë, por versioni i paguar do t'ju ofrojë deri në 10 sinjale çdo ditë. Ishte me ndihmën e versionit të paguar që fillova të tregtoj në mënyrë aktive dhe fitoj një fitim të mirë. Më shpesh, të ardhurat e mia janë 10 - 12 përqind, natyrisht, kjo nuk është aq shumë para, por akoma. Më 12 Prill 2021, me një sinjal tregtar, bleva kriptovalutën #STORJ në shumën 500 $ dhe pas 4 orësh fitimi im ishte 50 $. Nëse përdorni kanalin telegram, atëherë ju DUHET vetëm versioni i paguar.

 7. Nikolla Voorlen

  Meqenëse jam duke tregtuar, është e rëndësishme për mua të marr sinjale tregtare për të blerë kriptovalutë. Në mënyrë që të marr sinjale çdo ditë, unë u pajtova në versionin e plotë të kanalit telegram. Sigurisht, ekziston një mundësi falas, por në këtë rast, sinjalet mund të merren deri në dy herë, dhe jo çdo ditë. Pas pajtimit, duke përdorur një sinjal tregtar, më 15 maj 2021, bleva kriptovalutën #psg në shumën prej 4,000 dollarë dhe pas 6 orësh bëra një fitim prej 400 dollarësh. Si rezultat, ne marrim 10 përqind të neto fitimi

 8. Samuel Hill

  Unë kam qenë një tregtar aktiv për gjysmë viti tani. Duke u pajtuar në versionin e paguar të “VIP Crypto Pump signals for Binance (Premium)” në kanalin e telegramit, gjithmonë mund të marr informacione të përditësuara për qarkullimin e kapitalit tim. Provojeni, herën e parë që abonoheni për një muaj, atëherë dëshironi që menjëherë për një vit për të kursyer para, por më besoni, ju shpërblehet. Për më tepër, shumë shpejt. Abonohuni dhe merrni gjithmonë lajmet më të fundit. Plus, versioni me pagesë ju lejon të merrni më shumë sinjale tregtare sesa ai falas.

 9. Kathryn Phelps

  Unë jam një amvisë në pushim të lehonisë, burri im fiton pak, por kam nevojë të rris dy fëmijë. Kështu që fillova të mendoj se si të fitoj para në shtëpi. Unë nuk doja të ngatërrohesha me produktet kozmetike, ju nuk mund të punoni me fëmijë si një operator celular, dhe pastaj hasa komente në lidhje me një metodë interesante të tregtimit të kriptovalutave. Unë u këshillova të pajtohem në versionin e paguar të kanalit telegram në mënyrë që të marr pjesë në tregtinë aktive. U regjistrova dhe zbulova se marrja e deri në 10 sinjale në ditë është shumë më mirë se një ose dy. Për shembull, më 20 Prill 2021, bleva kriptovalutën #Waves në shumën prej $ 2,500 dhe pas 6 orësh mora $ 600 fitim neto. Nëse dëshironi që fitimet tuaja të rriten, nëse do të tregtoni në mënyrë aktive, atëherë duhet të regjistroheni në versionin e paguar. Kushdo që kupton ekonominë e di se çfarë duhet investuar së pari në mënyrë që të fitojë të ardhura të mira më vonë.

 10. Mark Warren

  E di si është të jetosh me pagën minimale dhe nuk më pëlqeu. Unë mora tregtinë aktive. Kjo është një mënyrë e shkëlqyeshme për të fituar para ndërsa rrini në shtëpi. Fillova me shuma të vogla, tani po rrotullohem në të mëdha. Gjëja kryesore është durimi dhe të menduarit logjik. Dhe unë isha në gjendje të rrisja fitimet e mia duke u regjistruar në kanalin e paguar telegram "VIP" Crypto Pump signals for Binance (Premium)”. Është në këtë version që ju mund të merrni më shumë se 5 sinjale tregtare çdo ditë, ndërsa ai falas nuk jep kurrë më shumë se dy, dhe madje edhe atëherë, jo çdo ditë. Në një sinjal tregtimi më 17 maj 2021, bleva kriptomonedhën #ATM në shumën 125,000 dollarë duke përdorur një sinjal tregtimi dhe pas 4 orësh fitimi im ishte 15,500 dollarë. Mos hezitoni, provoni dorën tuaj në tregti dhe sigurohuni që kriptomonedha është një mënyrë e shkëlqyer për të fituar shuma të mëdha parash.

 11. Sandra Flynn

  Fillova të merrem me tregti aktive dhe menjëherë u regjistrova në versionin e paguar të telegrameve - Crypto Pump Signals for Binance kanal. Tani kam mundësinë të marr sinjale tregtare çdo ditë, deri në 10 herë në ditë! Sigurisht, nuk jam ende milioner, por jam i sigurt se gjithçka është përpara. Gjithsesi, arrita të blej një makinë të mirë. Tani do të blej një apartament ose një shtëpi. Kjo është një jetë krejtësisht e ndryshme, perspektiva të shkëlqyera për të ardhmen. Nëse dëshironi të merrni disa herë më shumë, regjistrohuni në versionin me pagesë të kanalit të telegramit.

 12. Roger Carter

  Unë kurrë nuk kam menduar për faktin se ju mund të merrni para të mira ulur në shtëpi. Ishte falë kriptovalutës që hapa shërbimin tim të makinës, bleva një apartament, ndërtova një vilë verore. Çfarë më ndihmoi? Sinjalet e tregtisë nga versioni i paguar i kanalit telegram ndihmuan. Cili është ndryshimi midis paguar dhe falas? Në versionin falas ju merrni një ose dy sinjale tregtare, dhe madje edhe atëherë jo çdo ditë, por me një të paguar çdo ditë deri në 10. Ndjeni ndryshimin? Personalisht, unë u rekomandoj të gjithëve versionin me pagesë. Po, duhet të shpenzosh, por është si në biznes - rezultati është vetëm në rastin e investimeve kapitale. Ju nuk mund të merrni para nga asgjëja. Të gjithë miqtë e mi blenë versionin e paguar me këshillën time, dhe tani ata po bëjnë fitime të mira. Mundohuni të regjistroheni - nuk do të pendoheni.

 13. Natalia Willson

  Telegram - kanali është i nevojshëm për të marrë gjithnjë informacion të freskët. Sinjalet e tregtimit përmes kanalit ju lejojnë të përgatiteni për tregtitë e ardhshme. Fjalë për fjalë një ditë më parë, në orën 2 të pasdites, bleva monedhën kripto CTSI në shumën prej $ 1,000, dhe tre orë më vonë unë tashmë kam marrë $ 70 të të ardhurave neto. Nëse zgjidhni midis versionit të paguar dhe falas, unë patjetër rekomandoj versionin e paguar, pasi atje ka shumë më shumë sinjale tregtare sesa në atë falas.

 14. Brice Norman

  Unë dhe miqtë e mi vendosëm të fillojmë biznesin tonë. Nuk kishte para të mjaftueshme, dhe më pas lexuam rishikime dhe informacione në lidhje me kanalin telegram, i cili ndihmon në tregtimin efektiv të kriptomonedhës në shkëmbimin Binance. Në total, tregtari blen valutën me një çmim më të ulët dhe e shet atë me një rend të madhësisë më të lartë. Unë marr sinjale tregtare falë versionit të paguar të këtij kanali telegram. Kjo bën të mundur marrjen e më shumë sinjaleve dhe pjesëmarrjen në tregti çdo ditë, në kontrast me atë falas. Për shembull, më 23 maj në orën 12.56, bleva kriptovaluta #VIA në shumën prej 1,700 dollarë dhe pas 5 orësh mora 1,853 dollarë. Ju nuk do të kurseni para nëse regjistroheni në versionin falas të njkmrj, por përkundrazi, do të humbni para, pasi në këtë rast do të jeni në gjendje të merrni pjesë në ankand maksimumi dy herë, dhe jo domosdoshmërisht çdo ditë.

 15. Robert Stevenson

  Unë kam qenë tregtar për më shumë se gjysmë viti. Jo shumë kohë më parë unë u regjistrova në versionin e paguar të kanalit telegram, tani nuk kam probleme me fitimin e shpejtë. Versioni me pagesë ndryshon nga ai falas në atë që jep të paktën 5 sinjale tregtare, dhe nëse jeni me fat, madje 10, dhe ai falas - dy. Pajtohem, ekziston një ndryshim i rëndësishëm. Për më tepër, këto sinjale tregtare nuk janë çdo ditë me versionin falas. Kështu që në fund mund të mendoni se çfarë është më mirë. Muchshtë shumë më fitimprurëse të paguash, dhe pastaj të bësh një fitim të mirë, deri në atë pikë sa të mund të lësh punën dhe të fillosh biznesin tënd. Personalisht, bleva versionin e paguar, madje pa menduar shumë, megjithëse miqtë e mi sugjeruan. Sa për mua, është më mirë të mos kursej para - të investosh dhe të fitosh. Kjo më ndihmoi të bëhesha një person i pasur.

 16. Marianna Taylor

  Unë shes kriptomonedhë, por gjithmonë më ka munguar një kanal për sinjale tregtare. Tani ai është! Ky është versioni i paguar i Telegram - VIP Crypto Pump signals for Binance Kanali (Premium). Sigurisht, shumë u kënaqën nga opsioni falas, por pajtohuni që një ose dy sinjale nuk janë asgjë në krahasim me pesë apo edhe dhjetë! Sigurisht, shumë janë të frikësuar nga fakti që duhet të paguani para, por versioni i paguar ia vlen. Paguhet pothuajse menjëherë. As mos hezitoni. Nëse tregtoni kriptomonedhë, thjesht nuk mund të bëni pa këtë version. Unë i këshilloj të gjithë të abonohen në versionin me pagesë të kanalit dhe të marrin gjithmonë informacionin më të rëndësishëm dhe të freskët.

 17. Peter Singleton

  Shtë e rëndësishme për një tregtar të mbikëqyrë sesi po shkon tregtia. Sinjalet e tregtimit janë një gjë shumë e rëndësishme në biznesin tonë. Unë rastësisht hasa në një telegram - kanali krejt rastësisht, para kësaj dëgjova nga një mik. E di që ekzistojnë dy mundësi - falas dhe me pagesë. Më shumë se dy sinjale tregtare nuk do të japin asgjë. Dhe në paguar të paktën 5, më së shumti 10, dhe çdo ditë! Mendoni për veten tuaj: cili është më i mirë dhe më fitimprurës? Personalisht, unë zgjodha atë të paguar pa hezitim. Nëse dëshironi të pasuroheni në një mënyrë relativisht të lehtë, jini të përgatitur për faktin se do të duhet të investoni fillimisht, por më pas mund të shijoni faktin se jeni një person i pasur dhe mund të përballoni shumë. Bleva një apartament me riparim të cilësisë evropiane nga një kriptë dhe një makinë nga një tregtar makinash. Mendoni se kush dyshon.

 18. Anthony Bailey

  Kam punuar si një shitës i zakonshëm në një dyqan kasapi. Paga është e ulët, por familja duhet të ushqehet. Mendova se do të ishte e nevojshme të bëja një punë me kohë të pjesshme që nuk do të kërkonte shumë kohë dhe përpjekje. Dhe pastaj lexova një përmbledhje në lidhje me tregtinë e kriptovalutave. Për më tepër, kam lexuar komente për kanalin Telegram “Crypto Pump Signals for Binance”, dhe vendosi të abonohej. Në fillim doja të regjistrohesha në versionin falas, por kuptova që nuk do të fitoja shumë para, pasi versioni falas nuk jep një mundësi për të tregtuar në mënyrë aktive çdo ditë, dhe tregtimi aktiv është i nevojshëm për fitim të mirë . U regjistrova për një të paguar dhe fillova të marr 5-10 sinjale tregtare çdo ditë. Fitimi im është vazhdimisht 5 – 7 për qind në ditë. Pasi arrita të merrja 45%. Vlen të paguani për një abonim në mënyrë që të merrni të ardhura të mira më vonë.

 19. Joseph Pearson

  Cryptocurrency është forma ime kryesore e të ardhurave. Gjithçka filloi me faktin se për shkak të krizës mbeti pa punë, unë duhej të dilja me diçka, dhe një mik më këshilloi që të përpiqesha të bëja monedhën e tregtimit të parave. Në mënyrë që të marr gjithnjë informacion të freskët dhe më shumë sinjale tregtare - unë jam pajtuar në versionin e paguar të telegrameve - Crypto Pump Signals for Binance kanal. Pajtohem - deri në 10 sinjale tregtare në ditë janë më të mira se një ose dy sinjale falas. Për shembull, më 17 maj në orën 20.00 në një sinjal tregtimi, bleva kriptomonedhën #psg për 1000 dollarë dhe pas 6 orësh mora 70 dollarë. Kam një fitim 7 përqind vazhdimisht, ndonjëherë arrin 10, ndonjëherë është 5, por megjithatë është një e ardhur e mirë.

 20. Britton Dalton

  Si të merrni më shumë sinjale tregtare? Kjo pyetje më mundoi derisa dëgjova për telegramet - kanali “VIP Crypto Pump signals for Binance (Premium)”. Kjo është e bukur. Nëse zgjidhni midis versionit të paguar dhe atij falas, unë rekomandoj atë me pagesë. Pse? Sepse në versionin e paguar ka shumë më shumë sinjale tregtare, dhe në versionin falas ka më së shumti dy, dhe kaq. Blini një abonim pa asnjë hezitim. Tregtarët me përvojë do të më kuptojnë, dhe fillestarët - mësojnë. Në këtë mënyrë do të fitoni shumë herë më shumë sesa me një ose dy sinjale tregtare. Sa më mirë të jesh në gjendje të fitosh para të mira, dhe shpesh të përfitosh pothuajse çdo ditë. Unë ngrita 7 për qind në 32 për qind tre ditë me radhë. Së fundmi, ai dërgoi familjen e tij në Seychelles për të pushuar falë tregtisë së kriptove. Kush dyshon - pajtohuni dhe jini të bindur. "

 21. Brian Cian

  Në fillim, sapo provova të investoja në kriptovalutë. Por shpejt kuptova që nuk ishte aq fitimprurëse, madje shpesh edhe e kushtueshme. Monedhat e reja shpejt zhvlerësohen, ndërsa ato të provuara (bitcoin, dogcoin dhe të tjerët) janë të prirura për kërcime të mprehta në vlerë. Me vështirësi shkoi në zero. E kuptova: tregtia e kriptovalutave është më fitimprurësi. Fillova të kërkoj udhëzime. Gjeta edhe më shumë: një kanal telegram me sinjale tregtare "Crypto Pump Signals for Binance“. Në fillim përdora versionin falas - rreth dy sinjale në ditë. Gjatë javës ai rriti kapitalin fillestar me 7%. Vendosa të kaloj në versionin e paguar - numri i sinjaleve u rrit, dhe fitimi u rrit me rreth 12% nga marrëveshjet e mbyllura. Ndonjëherë rezulton të shkojë deri në 20%. Unë rekomandoj kanalin për të gjithë! Sinjalet janë të sakta, nuk ka nevojë të pyesni se çfarë të blini dhe kur të shesni. Të gjitha sinjalet vijnë paraprakisht. Pra, mund të merrni kohën tuaj për të kontrolluar mesazhet dhe për të mbyllur një marrëveshje. Gjithmonë ka kohë për të analizuar në mënyrë të pavarur normën kur blini ose shisni.

 22. Osborne Ward

  Unë jam mirënjohës për ekipin e Crypto Pump Signals for Binance kanal, jo vetëm për fitimet e mëdha që më ndihmove të fitoja brenda një jave, por ajo që më gëzoi më shumë ishte se më në fund gjeta një mentor virtual me përvojë. Tani mund të tregtoj pa frikë se mos humbas para. Me një abonim të paguar, investova vetëm 1,600 dollarë në javën e parë dhe bëra 1,250 dollarë fitim në vetëm 1 javë. Unë mund ta rekomandoj patjetër Crypto Pump Signals for Binance kanal. Ai është ekspert në tregtimin në bursën e Binance dhe ka besueshmëri dhe besueshmëri të dëshmuar. Unë nuk kam tregtuar asnjë ditë me humbje - gjithmonë në fitim. Urimet e mia më të mira për ekipin e kanalit telegram dhe shumë faleminderit. Gjithçka është thjesht super!

 23. Giles Ray

  Falënderimet dhe vlerësimet e mia të mëdha për Crypto Pump Signals for Binance kanal, i cili tregoi strategjinë e duhur për të thyer edhe tregtimin e kriptomonedhave duke ofruar informacion të sinqertë dhe të saktë. Abonimi i paguar më dha një arsye për të investuar më shumë fonde në tregtimin e aksioneve. Kam bërë mbi 6,000 dollarë nga një investim prej 5,000 dollarësh në 10 ditë dhe që atëherë kam bërë tregti duke përdorur sinjale tregtare. Sinjalet dhe strategjitë më të mira tregtare për t'ju ndihmuar të përmirësoni tregtimin tuaj. Ky është investimi më i mirë për t'u ndjekur për momentin dhe nuk ka kushte të fshehura. Abonimi falas është gjithashtu mjaft i dobishëm dhe ofron parashikime dhe sinjale të sakta për blerje dhe shitje. Por për të arritur një nivel të ri fitimesh, unë rekomandoj, domethënë, një abonim me pagesë.

 24. Ethan Hjuston

  Unë jam aq i lumtur me fitimin tim që mora sot kur mbylla tregtinë bazuar në sinjalin tregtar nga kanali juaj i telegramit. Më në fund fitova fitimin tim pa ndonjë pagesë shtesë, uroj të dija për ju shumë vite më parë. Unë kurrë nuk kam menduar se është e mundur që një person i zakonshëm pa aftësi tregtare të bëjë para duke shitur kriptovalutë. Ju jeni një udhëzues i vërtetë për tregtarët fillestarë dhe një ndihmë e besueshme për përdoruesit me përvojë. Faleminderit të gjithë organizatorëve të kanalit për mbështetjen tuaj. Ju me të vërtetë mund të fitoni para në tregtinë e kriptovalutave dhe falë kanalit tuaj, tregtimi kryhet me rreziqe minimale.

 25. Mark Holt

  Unë rekomandoj shumë Crypto Pump Signals for Binance kanali si informatori më i mirë i sinjaleve tregtare për mua. Unë kam përfituar shumë nga kjo platformë dhe puna e saj e palodhur. Tani jam plotësisht i sigurt se nuk do të humbas paratë e mia në transaksionet e kriptomonedhave. Unë kam informacion të qartë: cilin token të blej dhe me çfarë çmimi, si dhe me çfarë çmimi të shes në mënyrë që të fitoj. Përjetoj një eksitim të jashtëzakonshëm kur tregtoj në bursë. Falë kanalit tuaj, emocioni është bërë jashtëzakonisht pozitiv. Nuk ka më frikë tek ai. Vetëm kënaqësia e lojës së bursës dhe pritja e fitimit.

 26. Robert Stokes

  Crypto Pump Signals for Binance eliminon nevojën për kërkime dhe supozime të rrezikshme kur investoni në kripto. Ju do të udhëhiqeni nga parashikimet e tregtarëve profesionistë duke përdorur një algoritëm të provuar dhe të patentuar që ju tregon saktësisht se kur të blini dhe shisni kriptovalutat më të njohura. Abonimi më i rëndësishëm me pagesë - paguhet vetë në të njëjtën ditë. Numri i sinjaleve u rrit menjëherë në dhjetë dhe kishte një periudhë të gjatë kohore për blerjen e kriptomonedhës së rekomanduar. Një abonim me pagesë në kanal është një zgjidhje e vërtetë për të gjithë ata që duan të marrin të ardhura të mira në dhjetëra mijëra dollarë.

 27. Paul Sullivan

  Kam hipotekuar shtëpinë time dhe kam marrë 120,000 dollarë për marrëveshjen. Vendosa të investoj të gjitha 120,000 në kriptovalutë. Pastaj kriptovaluta u rrëzua dhe buxheti im ra nga 120,000 në 98,000 $. Më zuri paniku. Kur dëgjova se kishte një kanal telegram me sinjale të azhurnuara, vendosa ta provoj. Unë ndoqa të gjitha udhëzimet e tyre, bleva dhe shita të gjitha monedhat në përputhje me sinjalet. Një muaj më vonë, unë mora 120 mijë dollarë fillestarë mbrapa + Unë fitova një fitim të rëndësishëm në Neo, Ark, Trig, Xmr, Iota. Vetëm Zcash më ktheu 1K. Dilema ime është tani: a duhet të paguaj hipotekën time dhe të luaj vetëm me paratë në dispozicion, apo… të luaj me të gjitha paratë dhe pastaj të paguaj hipotekën?

 28. Thomas Daniels

  Unë e rekomandoj këtë kanal në telegram nëse dikush është i interesuar për kriptomonedhën. Vetëm mbani në mend se kjo nuk është falas - ju paguani për të marrë këto sinjale të vlefshme. Ky shërbim më kushton rreth 100 dollarë në muaj, por më lejon të fitoj shumë fitime. Pasi dëgjova sinjalin e tyre vetëm një herë dhe investova $ 1000 në Rdd, unë fitova 19% fitim, që është fitim prej 190 $ dhe $ 90. Unë jam i impresionuar. Tani unë jam pajtimtari juaj i rregullt. Refuzoi të gjitha kompanitë e tjera të sinjalit tregtar. Kjo është për shkak se Crypto Pump Signals for Binance ka raportin më të lartë të goditjes me objektivin. Për ata që thjesht duan ta provojnë, ka sinjale falas, por shumë pak prej tyre për të bërë fitime reale.

 29. Peter Crawford

  Lajmet dhe sinjalet janë informuese, të drejta dhe nuk kërkojnë kurrë ndonjë dhurim kripto-monedhash (siç bëjnë disa faqe të tjera me pagesë). Cilësia më e mirë për paratë tuaja. Regjistrohuni nëse planifikoni të investoni më shumë se 200 dollarë dhe do të tregtoni me rrezik minimal - me 200 ju mund të merrni 100 në 2 orë me këshillat e tyre. Unë sugjeroj që të filloni me 200 dhe të rrisni investimet tuaja kur të mundeni, pasi sa më shumë vendosni, aq më shumë fitoni. Për mua, ky kanal është bërë një zgjidhje e shkëlqyeshme për të rimbushur portofolin tim virtual të kriptomonedhave me të ardhurat vijuese: 12% mesatarisht. Në marrëveshjet e shpejta, ndonjëherë fitohet deri në 30% të fitimit. Por unë nuk jam në nxitim. Unë preferoj të bëj fitim në mënyrë të vazhdueshme dhe sa më të sigurt të jetë e mundur. Për të gjeneruar të ardhura të mira, duhet të shesësh dhe të blesh sasi të mëdha. Por, siç e thashë, është më mirë të fillosh me një shumë që nuk i kalon $ 200 - në këtë mënyrë mund të provosh të tregtosh praktikisht pa rreziqe, por në të njëjtën kohë të vlerësosh shijen e parave nga tregtimi.

 30. Anthony Reeves

  Përmbajtje shumë e mirë në këtë kanal. Rrjeti i sinjalizimit është i përshtatshëm për përdoruesit e rinj. Një udhëzues i shkëlqyeshëm i kriptomonedhave se si të fitoni para lehtë gjatë gjithë ditës. Pjesa më e mirë është që ju të merrni këto njoftime shumë më parë nga burime të besueshme. Së shpejti do të jeni të varur nga këto sinjale. Ata kanë një ndërfaqe të shkëlqyeshme me njoftime të dobishme. I dobishëm për mbështetësit e kriptovalutave, i përshtatshëm dhe mendimet e tyre ekspertë janë shumë të vlefshëm. I gjithë ekipi është i nivelit të lartë. Unë e them këtë si një tregtar me përvojë të madhe dhe kapital.

 31. Stanli Uillson

  Lidhur me Crypto Pump Signals for Binance kanal, mund të them që në përgjithësi, të gjitha parashikimet e humbjeve dhe fitimeve nga kriptomonedha janë rreth 7/10 herë të sakta, dhe kjo më jep të ardhura të mira. Por unë punoj në këtë gjatë gjithë ditës dhe investimet në kriptovaluta janë biznesi im kryesor. Kryesisht përdor sinjalet e tyre dhe analizoj vazhdimisht të dhënat e marra. Kuptova se për të qenë një tregtar i kriptove, duhet të jesh vazhdimisht në krye të tregut. Ky kanal më ndihmon të ndjek gjithmonë tregun dhe të bëj parashikimet e mia. Në këtë mënyrë, jo vetëm që fitoj para, por edhe i përmirësoj aftësitë e mia në rrugën e një tregtari. Me të mund t'i kushtoj pak kohë vetes dhe familjes sime. Shumë faleminderit për të gjithë organizatorët.

 32. Jurgen Simpson

  Unë u zhyta në botën e kriptove tashmë 3 vjet më parë dhe jam njohës i mirë i tregut në kushte bearish dhe bullish. Unë e përdor këtë kanal telegram për kripto-sinjale. Ai vepron si këshilltari im tregtar. Kjo është shumë e dobishme dhe karakteristikat e sinjaleve janë me të vërtetë mjaft mbresëlënëse. Ai më këshilloi të blija shenjën # NU / BTC në gjashtë e gjysmë dhe ta shisja atë në tetë e gjysmë. Unë jam shumë i kënaqur me të ardhurat. E vetmja gjë që unë do të doja të ndryshoja është se ne nuk mund t'i qasemi burimeve tuaja. Do të ishte shumë e dobishme nëse mund të na jepni hyrjen në mjetet dhe analizat tuaja mbështetëse. Por nëse asgjë nuk ndryshon, është akoma e lezetshme. Unë tregtoj si monedha të njohura, ashtu edhe argumente të reja që shfaqen në bursë. Sinjalet janë pothuajse gjithmonë plotësisht të sakta dhe ju lejojnë të merrni të ardhura të shkëlqyera.

 33. Harold Carter

  Unë jam një mbështetës i madh i kriptomonedhës. Në fillim bëra para, por më pas humba gjithçka që mora. Këtë kanal e zbulova në janar, kur gjithçka ishte në rënie dhe investimi im ra. Vendosa të pajtohem në këtë aplikacion për tregtarët profesionistë pasi më duhej mbështetje dhe inkurajim pozitiv. Ata bënë punën e tyre. Ata sugjeruan që për para të shpejta, unë mund të blej monedha të vogla në vend që të përqendrohem vazhdimisht në BTC. Ndërsa BTC ngrihet dhe bie, monedhat e mia të Valëve, ZEN, OMG, etj janë më shumë se 20% në më pak se një javë. Jam pafundësisht i kënaqur!

 34. Hubert Payne

  Unë vërtet nuk i kam kuptuar këto sinjale akoma dhe jam duke përdorur versionin falas, por meriton 5 yje! Dikur isha i hutuar nga kriptovalutat me shumë luhatje. Ju kurrë nuk dini si të investoni dhe cilën monedhë të blini për të rritur portofolin tuaj. Me kaq shumë monedha të tjera në shumë shkëmbime, ju kurrë nuk dini se çfarë të bëni. Por në sajë të Crypto Pump Signals for Binance app, tani marr sinjale të besueshme dhe kryesisht (9/10) të sakta për shkëmbimin e Binance. Unë dëgjoj zorrët e mia dhe këto sinjale, dhe në përgjithësi (gishtat e kryqëzuar) portofoli im i kriptove po rritet dhe duket i mrekullueshëm, dhe fitimet po rriten çdo muaj.

 35. Thomas Mosley

  Një burim shumë i mirë i analizave dhe ju merrni shumë sinjale të vlefshme në telefonin tuaj. Shkëmbimi i kriptos është ajo që unë kam kërkuar gjatë gjithë jetës sime, domethënë, kjo lloj pune më duket se është më e mira. Dhe kanali i telegramit më ofron sinjale në kohë, duke e bërë punën time më produktive. Jam abonuar tek ju pasi ju gjeta përmes telegramit dhe ndalova së përdoruri kanale të tjera të mediave sociale. Unë kurrë nuk kam marrë kaq shumë fitim. Njoftimet e mia të preferuara janë TRX (8% fitim javor), ZCL (12%) NXT (19%) iCX (12%) ZEN (24%). Kanal mahnitës në telegram. Edhe me një pajtim falas, ju mund të merrni të ardhura shumë të mira. Unë jam duke tregtuar tani me një pajtim të paguar. Dallimi është rreth 10 herë.

 36. Charles Johnston

  Vlerësimet rrallë shkruhen dhe zakonisht janë negative. Por, në këtë rast, më pëlqeu Crypto Pump Signals for Binance kanali i telegramit aq shumë sa vendosa të ndaj përshtypjet e mia pozitive. Të Crypto Pump Signals for Binance kanali ma rekomandoi një mik i mirë, i cili kohët e fundit më tha se arriti të katërfishonte kapitalin e tij në gjashtë muaj. Fillova pa abonim të paguar në fillim. Të gjitha sinjalet ishin të suksesshme, por kishte shumë pak prej tyre. Pas regjistrimit për një abonim me pagesë, tregtia u bë burimi im kryesor i të ardhurave. Pothuajse të gjitha sinjalet kalojnë. Kthimet tipike janë afërsisht 10 deri në 12 përqind. Por, fjalë për fjalë, në javën e kaluar, kam bërë një fitim mbi 40 për qind. Kjo ishte arsyeja për të shkruar një rishikim. Mbyll një marrëveshje të madhe për 20,000 dollarë (nga rruga, e fituar në shkëmbimin Binance) duke përdorur këto sinjale. Faleminderit për një mjet tregtar kaq cilësor dhe të thjeshtë.

 37. Grant Ryan

  La Crypto Pump Signals for Binance Kanali Telegram ju dërgon njoftime për blerje dhe shitje kur regjistroheni për një anëtarësim. Unë kam paguar për një muaj për provë deri tani dhe kam përdorur atë për 2 javë. Para kësaj, kam bërë tregti me sinjale falas - ka fitim, por jo shumë. Për krahasim: në dy muaj të përdorimit të sinjaleve falas, fitova afërsisht të njëjtën shumë që mora në një javë me sinjale me pagesë. Sinjalet janë të sakta dhe fitimprurëse për Bitcoin, 90% e sinjaleve janë të sakta. Unë e rekomandoj këtë për fillestarët dhe tregtarët profesionistë. Më parë, provova të tregtoja vetë (gjithashtu në Binance), por maksimumi që mund të merrja brenda gjashtë muajve ishte të shkoja në zero. Ky kanal telegrami është një asistent vërtet i besueshëm që kursen kohë dhe ju lejon të rritni fitimet tuaja.

 38. James Carson

  Unë jam një anëtar premium për 4 muaj, ju gjithmonë duhet të kontrolloni sinjalet në anën tuaj, por unë mund të them se nëse vazhdoni të tregtoni me këto sinjale, ju po bëni fitime shumë të mira, jo të gjitha, por gati 85% të sinjalet janë fitimprurëse. Unë jam shumë i kënaqur dhe e rekomandoj atë për tregtimin e ditës. M’u desh pak kohë për të marrë një strategji që funksionoi për mua, por me sa duket ia vlejti. Kështu që vendosa të marr hapin e parë dhe të blej një abonim premium pasi kam punuar në një kanal falas. Prandaj, pasi kalova kohë dhe testova manualisht sinjalet falas në llogari, pashë një rritje shumë të mirë në llogarinë time. Pas rreth 3 muaj sinjale falas, pagova një premium dhe bleva një paketë gjashtëmujore.

 39. Curtis Ray

  Unë kam ndjekur Crypto Pump Signals for Binance sinjale gjatë 2 muajve të fundit dhe kanë qenë të impresionuar, por e vetmja gjë që më pengon të abonohem është se rezultatet e të ardhurave të treguara janë të mbiçmuara. Kanali tregon fitimin bazuar në çmimin maksimal të arritur kur fitimi aktual përmbush objektivat e përcaktuara nga parashikimi juaj. Kjo është mashtruese për njerëzit, të paktën duhet të tregohet një gamë fitimi minimale dhe maksimale. Unë propozoj ta korrigjojmë pak këtë pikë. Ndërkohë, do të punoj me sinjale falas, pasi ato sjellin edhe fitim të mirë.

 40. Theodore Griffin

  Më parë, unë gjithashtu përdorja sinjale për shkëmbime të ndryshme të kriptomonedhave nga kanalet e tjera. Sidoqoftë, fitimi ishte larg nga gjithnjë. Më shpesh shkonte në zero. Ky kanal u rekomandua për mua nga miku im. Nuk kisha ndonjë shpresë të veçantë. Por vendosa ta provoj. Rezultati tejkaloi të gjitha pritjet. Në muajin e parë, unë rrita investimin tim me 12%. Pastaj ai filloi të investonte më shumë dhe mori vendimin e duhur. Gjatë gjashtë muajve të një pajtimi të paguar, të ardhurat e mia mujore luhateshin në rajonin prej 10 - 20 përqind. Dhe kjo, mund t'ju them, është një shtesë mjaft e mirë për pagën bazë. Por, për ta bërë tregtimin si profesionin kryesor, sigurisht që të duhet të investosh të paktën 10,000 dollarë.
  Dje kam marrë një informacion të tillë në kanal.
  #ORN (Binance)
  Bleni zonën 1255-1398
  Shitet zona 1450-1689-1965-2567-2955

  Unë kam qenë në gjendje të fitoj 0.06 bitcoin në vetëm 31 minuta.

 41. Piero Salvazzi

  Kombinuar me njohuritë e mia tregtare, unë jam duke fituar një fitim deri më tani. Mbështetja ndaj klientit dhe ekipi i analizës teknike janë të nivelit të lartë! Ata reagojnë shumë shpejt! Dua të përmend se ata nuk janë skalperë, ata kanë një qasje më afatgjatë ndaj tregtimit, dhe me të vërtetë funksionon, veçanërisht nëse keni një punë ditore dhe nuk po tregtoni kripto për të siguruar jetesën. Për të provuar, merrni informacionin me një kokërr kripe, filloni me një kanal falas Telegram (i cili ka një komunitet të madh), dhe nëse ju pëlqen atmosfera, blini një çmim. Kjo është ajo që bëra dhe jam i kënaqur me të ardhurat e mia shtesë, pothuajse në autopilot.

 42. George Patterson

  Unë u largova nga rishikimi i parë 1 muaj më parë, por një nga kontribuesit më bindi të fshija rishikimin dhe të provoja funksionin e tregtimit të abonimit me pagesë pasi me sa duket nuk i ndoqa sinjalet siç duhet. Dhe sinjalet falas zakonisht shfaqen disa minuta përpara nevojës për të kryer një operacion blerjeje ose shitjeje. Komuniteti i tregtarëve në kanalin Crypto Pump Signals është një dritë e ndritshme në këtë botë të errët plot mashtrime dhe hajdutë, unë rekomandoj 2% të provoni të tregtoni me një abonim me pagesë.

 43. Kenneth Haynes

  Analizë e mirë, menaxhim i mirë i rrezikut dhe gjithmonë ka mbështetje kur duhet të pyesni diçka. Ekipi i kanalit të Crypto Pump Signals është një grup njerëzish që punojnë shumë. Ndoshta shërbimi më i mirë dhe më i besueshëm i sinjalizimit të kriptomonedhave që më ndihmoi të bëj pasurinë time. Kompania ofron shërbime të shkëlqyera. Thjesht ndiqni sinjalet dhe shikoni BTC-në tuaj të rritet pa marrë parasysh se çfarë bën tregu. Ata reagojnë shpejt dhe përshtaten me tregun, diskutojnë me ne dhe shpjegojnë se çfarë duhet të bëjnë dhe pse.

 44. Esmond Conley

  Tregtimi i kriptomonedhës është i rrezikshëm (dhe argëtues). Fillova duke u regjistruar në një bisedë falas dhe duke bërë disa duzina transaksionesh me dorë brenda 1-2 muajve. Tani jam regjistruar në sinjale të paguara pasi thjesht nuk doja të humbisja shumicën e parashikimeve për shkak të vonesës sime: gjumit, fiziologjisë ose çfarëdo. Ekziston një veçori e shkëlqyeshme e tregtimit të automjeteve që kursen kohën time. Një platformë e shkëlqyer, parashikimet e saj janë pothuajse 100% të sakta në shumicën e rasteve. Ky është ndryshimi me platformat e tjera. Sinjalet nga ky kanal do t'ju udhëheqin gjatë gjithë rrugës derisa të fitoni.

 45. Paul Anderson

  Unë kurrë nuk kam ditur se si të tregtoj të ardhmen, por ka një shërbim të shkëlqyeshëm parashikimi këtu. Padyshim që ia vlen paratë! Grupi më transparent dhe efikas i kriptove që kam hasur ndonjëherë. Përfitoni nga përvoja e tyre tregtare dhe menaxhimi i shkëlqyer i rrezikut. Sinjalet proaktive për të tregtuar me Binance ju ndihmojnë të mos humbisni kurrë një marrëveshje të madhe.

 46. Paulo S

  Ende kam frikë të vendos aq shumë para në një abonim saqë derisa lexova këtë artikull dyshova se ekzistonte vërtet një grup vip dhe premium, pasi tashmë pagova një abonim javor dhe më pas u bllokova nga kanali për thyerje të rregullave dhe përhapje. sinjale për njerëzit e tjerë. Por besoj se ky kanal është vërtet i besueshëm, pasi e kam ndjekur për dy muaj falas dhe pompat ndodhin në të vërtetë.

 47. Tobias Reynolds

  Këtu është një përmbledhje e shpejtë e përvojës sime me Crypto Pump Signals for Binance:

  • sinjalet jepen në momentin ideal, pra ka një rritje të shpejtë të fitimeve;
  • qasje profesionale ndaj klientit: bots të dedikuar, aftësia për të përdorur kode që japin të drejtën për të marrë zbritje në pajtim;
  • Ekziston një mundësi për të marrë para për tërheqjen e anëtarëve në kanalin VIP (10% e çmimit të abonimit, i cili është blerë nga tregtari që keni tërhequr);
  • mbështetja më e mirë për pyetjet e mia: djemtë iu përgjigjën të gjitha pyetjeve të mia kur u ngritën pyetjet më të ndërlikuara.
  Për ta përmbledhur, mund të themi se ky është një komunitet shumë i mirë me mbështetje të shkëlqyeshme teknike në dispozicion 24/7/365. Djemtë nga Crypto Pump Signals for Binance kanali nuk janë magjistarë, kështu që po, sinjalet e tyre ndonjëherë janë të gabuara, disa pompa dështojnë për arsye përtej kontrollit të tyre.
  Ky është kanali më i sinqertë dhe i saktë që kam gjetur në internet. Ata janë shumë të përgjegjshëm dhe të ditur në tregti. Kanali më i mirë premium për tregtarët e kriptove për shkak të analizës së lartë të vlerës së monedhës dhe shpjegimit të plotë të detajuar përpara se të bëni ndonjë tregti. Stafi është shumë miqësor dhe një ndihmës i madh. Kohët e fundit u lidh një bot, i cili bën të mundur marrjen e sinjaleve për pompat e ardhshme të monedhave në gjuhë të ndryshme të botës. Edhe për ata tregtarë që kanë një nivel të lartë të njohurive të gjuhës angleze, është akoma më e këndshme të marrin dhe lexojnë informacione në kanalin Telegram në gjuhën e tyre amtare.
  Më e rëndësishmja është që informacioni që publikohet në kanal mund të besohet dhe përdoret në tregti (ndryshe nga vëllezërit mashtrues që reklamojnë kanalin Crypto Pump Island, i cili është një mashtrim i vërtetë i njerëzve. Siç e quajnë shumë njerëz tani "SCAM ”).

 48. Leon Raiberthorn

  Bleva një abonim 2 ditë më parë për të gjetur se cila monedhë do të pompohet sot. Në të vërtetë, sot në të gjitha rrjetet sociale është shpallur një pompë e madhe, e cila zakonisht sjell më shumë se 100% të fitimit neto.
  Sot, 22 gusht, një ekip tregtarësh dhuruan monedhën #NAS. Isha në gjendje të fitoja 54,000 dollarë në 20 minuta falë informacionit që mora mbrëmë! Unë jam gati të rekomandoj të gjithë tregtarët të provojnë fatin e tyre së bashku me sinjalet tregtare, të cilat janë aq të këndshme për t'u përdorur! Në fund të fundit, fitimi është gjithmonë i këndshëm!

 49. Ethan Franklin

  Fillova të përdor sinjale të paguara një javë më parë. Zgjodha këtë kanal telegram bazuar në rezultatet e kaluara, të cilat më dukeshin të sinqerta, sepse ka edhe fitore, edhe nganjëherë humbje. Tani shoh që ndonjëherë ka humbje këtu, por strategjia fiton më shumë para për fitoret. Ata nuk dërgojnë sinjale kur tregu është i paparashikueshëm, kështu që ata nuk ndërmarrin rreziqe të mëdha. Crypto Pump Signals for Binance është një kanal shumë miqësor ndaj klientit pasi ekipi mbështetës u përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja, ndërfaqja e përdoruesit është e thjeshtë por e besueshme. Kanali me pagesë dërgon shumë sinjale fitimprurëse dhe ndërfaqja e përdoruesit ju lejon të bëni shumë gjëra, dhe gjithashtu mund të përdorni nga kudo, çfarëdo që ju nevojitet. 10/10 pikë, unë rekomandoj!

 50. Henri Lorenci

  Muaji i parë i punës me sinjale falas - gjithçka është mirë. Unë nuk shoh asnjë problem të kuptoj sinjalet dhe kthimi i investimit është i kënaqshëm. Unë analizova informacionin dhe prita për rezultatet pak kohë për të mësuar në lidhje me efektivitetin e tyre të sinjaleve dhe pastaj bleva një pajtim me pagesë për të shumëzuar fitimin disa herë. Gjithçka është mirë për momentin.

 51. Mark Bryant

  Opsioni i tregtimit me sinjale të paguara të këtij grupi është më i miri. Të gjitha sinjalet vijnë paraprakisht. Ju fitoni para duke mos bërë absolutisht asgjë. Zgjidhje fantastike për mua kur kam pak kohë të lirë gjatë ditës. Më pëlqen që në kanalin tim VIP nuk ka fotografi të panevojshme me tabela, rreshta, tregues për të cilët nuk jam i interesuar kur blej monedha. Unë marr vetëm sinjale të gatshme për tregti me vlera të specifikuara të hyrjes dhe daljes. Kjo është ajo që më pëlqen për këtë grup. Unë jam një klient dhe dua të më shërbejnë. Nuk jam i interesuar për grafikët. Duke e konsideruar veten si një tregtar fillestar, duhet të pranoj se gjithçka është plotësisht e qartë për mua. Unë e di se çfarë të bëj dhe si të tregtoj bazuar në parashikimet e përfshira në sinjale. Duhet të theksohet se efektivitetin me të cilin po merremi, nuk do ta ndjeni në grupet e tjera. Gjithçka ka kuptim këtu.

 52. alesia

  Unë mund ta vlerësoj objektivisht këtë kanal, sepse e kam përdorur atë për disa muaj. Unë tregtoj pa Cornix sepse kurrë nuk kam besuar në mjete që duan të punojnë me çelësin tim API. Çfarë mund të them për sinjalet? Në përgjithësi, jo keq. Sigurisht, ka sinjale që ne po ndalemi në nivelin stop-humbje, por kjo më tepër ndodh në secilin grup sinjalesh. Nuk do të prisja që të bëja qindra mijëra në muaj sepse kjo nuk është e mundur. Fillova me 10,000 dollarë. Sinjalet e tyre gjatë 4 muajve më fituan 31,328 dollarë. Nuk është keq. Më e rëndësishmja, kostoja e paketave paguhet çdo herë.

 53. Garry Welnizer

  Njerëzit ankohen për katastrofën pandemike që nuk kanë mundësi të shpenzojnë 500 dollarë shtesë, nuk ka punë. Kështu që lexova rishikimet e investimeve, e provova me 1000 dollarë. Unë i kam rritur fondet e mia në mbi 8,500 dollarë në javë, kjo është magji. Investoni në të ardhmen tuaj, siç bëra unë. Ishte një përvojë e jashtëzakonshme që nga dita e parë! Kjo nuk është tregtimi im për herë të parë, por të jem i sinqertë, nuk e dija se çfarë të prisja kur u bashkova për herë të parë. Pas humbjeve të gjata nga përpjekja për të tregtuar vetë. Ata e bënë të gjithë procesin kaq të lehtë dhe pa telashe! Jam shume i impresionuar! Unë patjetër do ta rekomandoj atë Crypto Pump Signals for Binance kanal për të gjithë miqtë e mi.

 54. ahmed

  pershendetje cili eshte kripto me i mire ne kete moment?

 55. keneet

  si mendoni se situata aktuale në botë do të ndikojë në evolucionin e kriptomonedhës

 56. Melvin Morrison

  Kam parë për një kohë të gjatë pompat e mëdha që zhvillohen në Binance dhe më në fund sot vendosa të blej një abonim duke përdorur një zbritje, e cila më lejoi të kurseja 50 për qind të kostos. Sot është një ditë shumë e rëndësishme për mua, pasi bleva një monedhë 1.8 bitcoin të specifikuar në grupin VIP. Tani pres me padurim kur të vijë e diela dhe mund ta shumëfishoj kapitalin tim të paktën 2 herë! Vendosa të mos prisja për 300% përqindjen e premtuar të fitimit dhe për këtë arsye vendosa porosi për të shitur monedhat e blera brenda plus 98% dhe pak plus 150%

 57. Eden Blare

  Biseda e mbështetjes sime teknike më bindi të blija një anëtarësim një mujor. Punonjësi me të cilin fola doli të ishte një këshilltar shumë i mirë i klientit. Ai më ndihmoi në gjithçka në fillim, që do të thotë shumë për mua. Këto janë hapat e mi të parë me kriptomonedhën, dhe kisha frikë nga shumë. Me Crypto Pump Signals for Binance Kanali Telegram, gjithçka duket më e qartë. Në pak më shumë se 2 javë mora 65% të investimit tim fillestar dhe vendosa ta dyfishoja atë. Jam shumë i lumtur që llogaria ime po rritet.

 58. Qunlay

  Fillova të tregtoja në pompë nga një kanal falas, më parë studioja kriptomonedhën duke përdorur tregues dhe robotë tregtarë. Pas një jave tregtimi, portofoli u rrit me 40%, por jo gjithmonë arriti të mbyllte marrëveshjen, sepse sinjali u publikua shumë vonë. Vendosa të blej një abonim me pagesë. Sinjalet ishin më shumë se 10-12 ditë, dhe jo 1-2, pasi në akses të lirë publikoheshin çdo ditë. Në 2 muaj, doli të rritja portofolin tim të investimeve me 740%, dhe kisha ende kohë për të mbyllur të gjitha sinjalet. Unë jam duke menduar të lidh një bot tregtar.

 59. Stefano Ferrero

  Gjatë tregtimit në bursë, vura re një rritje dhe më pas një rënie të njërës prej monedhave. E studiova këtë fenomen dhe mësova për pompën dhe se mund të fitosh para të mira me to. Kam hasur në një kanal në Telegram me sinjale falas në lidhje me pompën e ardhshme të monedhave në Binance. Unë u përpoqa të tregtoj duke përdorur sinjale, doli të fitoja një shumë të vogël. Por nuk mund të fitoni shumë me 10 sinjale falas në javë, bleva një abonim me pagesë për sinjale dhe u befasova këndshëm. Publikuar nga +
  / – 50 sinjale në javë, gjithmonë një ditë para pompës, shumë qartë. Një monedhë arriti të fitonte 87% të investimeve në tregtinë e saj, i këshilloj të gjithë.

  1. Idorenyin

   Duke studiuar tregtimin në Binance, mësova për një fenomen të tillë si pompa. Pastaj arrita të gjeja një bisedë me sinjale pompë falas dhe fillova ta studioja. Kanali kishte 5-7 sinjale në javë, mbi të cilat ishte e mundur të fitohej fitimi i parë me pompën. Por kishte pak sinjale, dhe ato u publikuan pothuajse para vetë pompës, kështu që vendosa të blej një abonim me pagesë. Më pëlqeu që kishte deri në 10 sinjale në ditë, dhe ato u publikuan në kanal shumë kohë përpara pompës. Unë përdor një kanal me pagesë çdo ditë, kam arritur të rris portofolin tim me 60%, e rekomandoj.

  2. Erik

   Pershendetje, si mund ta kuptoj qe nuk do te mashtrojne kur te paguaj vip-in?

 60. Florian Linden

  Sinjale mjaft të mira. Për të shmangur humbjen, nevojiten analiza shtesë. Unë nuk pajtohem me vlerësimet e tjera këtu që presin tregti pa rrezik (që tregtimi nuk do ta bëjë kurrë) dhe fajësojnë Sinjalet e Pompës Crypto për humbjen. Pra, për të punuar nga shtëpia dhe për të bërë fitime të mira, mendoj se këto sinjale janë disa nga më të mirat.

 61. Nazer Tern2Zen

  Isha i interesuar të fitoja para në kriptomonedhë dhe hasa në një kanal me sinjale pompash falas gjatë kërkimit. Pas 2-3 tregtive, kuptova se sa e lehtë është të fitosh para në sinjale, veçanërisht nëse njerëzit që japin këto sinjale janë profesionistë në fushën e tyre. Bleva një abonim me pagesë pa hezitim, fitoj para në sinjale pothuajse çdo ditë.

 62. Ben Terrons

  Isha i interesuar të fitoja para në kriptomonedhë dhe hasa në një kanal me sinjale pompash falas gjatë kërkimit. Pas 2-3 tregtive, kuptova se sa e lehtë është të fitosh para në sinjale, veçanërisht nëse njerëzit që japin këto sinjale janë profesionistë në fushën e tyre. Bleva një abonim me pagesë pa hezitim, fitoj para në sinjale pothuajse çdo ditë.

 63. hasan

  Para se të mësoja për bisedën falas me sinjale, isha i angazhuar në kriptomonedhë për një vit. Nuk ishte pothuajse kurrë e mundur për të marrë një plus, zakonisht maksimumi i punuar në zero, duke studiuar grafikët duke përdorur tregues ose duke mbyllur marrëveshje sipas parashikimeve të njerëzve të tjerë. Kam parë një kanal me parashikime të rregullta, vetëm këtë herë ka pasur parashikime për pompë. U përpoq të provonte tregtinë. 3 nga 3 transaksione u mbyllën me + të paktën 25%, kështu që bleva menjëherë një abonim në kanalin VIP. Tani fitimi në kripto merr 2-3 orë në ditë, unë gjithmonë marr një fitim.

 64. Mohamed Kamal

  Gjatë gjithë kohës që kam punuar me kriptovaluta, kam dëgjuar shumë herë për pompën, por kurrë nuk kam besuar në to, kam menduar se ky ishte një mashtrim i përdoruesve për të fituar para. Por në një moment gjeta një kanal me sinjale falas në Telegram, vendosa ta provoj. Katër transaksione në kanalin falas u mbyllën me një plus të sigurt. Doli që vërtet ka pompa dhe ato mund të parashikohen me saktësi të lartë, gjë që bëjnë njerëzit nga kanali.

 65. Aubida

  Sinjale mjaft të mira. Për të shmangur humbjet nevojiten analiza shtesë. Unë nuk pajtohem me vlerësimet e tjera këtu që presin tregti pa rrezik (që nuk do të ndodhë kurrë) dhe fajësojnë Crypto Pump për humbjen e sinjaleve. Pra, për të punuar nga shtëpia dhe për të bërë fitime të mira, unë i konsideroj këto sinjale si një nga më të mirat.

 66. Xhesika Ballman

  ⌛ Investoni me këtë strategji të brendshme dhe përfitoni çdo orë.

  Komuniteti botëror i investitorëve të kriptove rekomandon crypto pump signals for Binance.

  👉 Klikoni më poshtë për të lexuar!
  https://cryptonews.com/news/how-take-profit-easy-with-information-by-crypto-pump-signals-for-binance.htm

 67. sodiq

  Isha i interesuar të fitoja para në kriptomonedhë

 68. sodiq

  Unë jam i interesuar të fitoj para në kriptomonedhë

 69. sodiq

  Përshëndetje, emri im është sodiq, unë gjithmonë kam ëndërruar të fitoj para në kriptomonedhë

 70. zack e diel

  Hi,
   
      Unë shoh faqen tuaj të internetit cryptopumpnews.com dhe është mbresëlënëse. Pyes veten nëse ka opsione reklamimi të disponueshme në faqen tuaj si postimet e të ftuarve, përmbajtje reklamuese?

  Cili është çmimi nëse duam të reklamojmë në faqen tuaj?

  të fala
  zack e diel          

 71. WolfRaderFXCoin

  10 rregullat e tregtarit të vërtetë:

  “Maksimizoni fitimet tuaja me Sinjalet e Tregtisë së Kriptove Falas të Pompës – Bashkohuni me ne sot!”
  “Duke kërkuar sinjale të besueshme të kriptomonedhave? Bashkohuni me Sinjalet e Tregtisë Falas të Pompës Crypto tani!”
  "Përparoni lojën e kriptove me sinjalet tona të tregtimit të kriptove me pompë falas - Regjistrohuni tani!"
  “Doni të bëni investime të zgjuara në botën e paqëndrueshme të kriptos? Bashkohuni me ne në Sinjalet e Tregtimit Falas të Crypto Pump!”
  "Mos lejoni që luhatjet e tregut t'ju kapin në befasi - regjistrohuni për Sinjalet e Tregtisë së Kriptove Falas të Pompës dhe tregtoni më zgjuar!"
  “Sinjalet tona të tregtimit falas të kriptove mund t'ju ndihmojnë të merrni vendime të informuara dhe të qëndroni përpara konkurrencës. Bashkohuni me ne sot!”
  “Investoni në të ardhmen e kriptomonedhës me ndihmën e sinjaleve të tregtimit të kriptove me pompë falas – Bashkohuni tani!”
  "Ekipi ynë i tregtarëve ekspertë do t'ju udhëheqë drejt tregtive fitimprurëse - regjistrohuni për Sinjalet e Tregtisë Falas të Crypto Pump tani!"
  "Bashkohuni me mijëra tregtarë të kënaqur që u besojnë sinjaleve të tregtimit të kriptove me pompë falas për investime fitimprurëse."
  "Ndaloni të hamendësoni së dyti investimet tuaja në kripto - merrni sinjalet tona të tregtimit falas dhe filloni të tregtoni me besim!"

 72. John Lesley (autor)

  Crypto pump signals for Binance është një ekip tregtarësh profesionistë që ofrojnë sinjale të provuara për tregtimin e suksesshëm të kriptove. Ekipi nuk pranon pagesa për sinjalet e tyre dhe nuk është i lidhur me ndonjë shkëmbim apo kompani. Ata punojnë vetëm në interes të abonentëve të tyre, duke u ofruar atyre mundësinë për të përfituar nga tregtimi i kriptomonedhave.

  La Crypto pump signals for Binance ekipi ka përvojë të gjerë në tregtimin e kriptomonedhave dhe ndjek të gjitha ndryshimet në treg. Ata analizojnë tregun dhe zgjedhin kriptovalutat më premtuese për investim. Pas kësaj, ata u ofrojnë abonentëve të tyre sinjale të sakta të blerjes dhe shitjes.

  Një nga avantazhet kryesore të Crypto pump signals for Binance është transparenca e tyre. Ata nuk fshehin asnjë informacion nga abonentët e tyre dhe janë gjithmonë të gatshëm t'i përgjigjen çdo pyetjeje. Përveç kësaj, ata ofrojnë statistika të detajuara të sinjaleve të tyre në mënyrë që çdo pajtimtar të mund të vlerësojë efektivitetin e tyre.

  Një përfitim tjetër i Crypto pump signals for Binance është ndjekja e tyre e gjerë. Ata kanë abonentë nga e gjithë bota, gjë që u jep atyre akses në shumë informacione rreth tregut të kriptomonedhave. Kjo u lejon atyre të kryejnë një analizë më të saktë të tregut dhe të zgjedhin kriptovaluta më premtuese për investim.

  Së fundi, Crypto pump signals for Binance u ofron pajtimtarëve të saj mundësinë për të marrë sinjale përmes kanaleve të telegramit. Kjo është shumë e përshtatshme, pasi abonentët mund të marrin sinjale në kohë reale dhe t'i përgjigjen shpejt ndryshimeve në treg.

  Të gjitha në të gjitha, Crypto pump signals for Binance është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që duan të marrin sinjale të verifikuara për tregtimin e suksesshëm të kriptove. Transparenca, përvoja dhe ndjekja e gjerë e tyre i bëjnë ata një nga më të mirët në këtë fushë. Nëse dëshironi të përfitoni nga tregtimi i kriptomonedhave, atëherë ju rekomandojmë që t'i drejtoheni Crypto pump signals for Binance.

 73. balenëExp

  https://t.me/pump_signals_binance_coins/36293

  Shkëmbim i kriptomonedhave dhe sistemeve të pagesave 24 orë në ditë

  https://btcstaff.ru/

  Ne ofrojmë një mundësi për të shkëmbyer shpejt kriptovalutat e njohura, pa regjistrim dhe verifikim. Bitcoin dhe altcoin mund të blihen duke përdorur Yandex.Money, Payeer, AdvCash dhe Visa/MasterCard në rubla ose dollarë. Kostoja e kriptomonedhave është vazhdimisht në rritje, ju rekomandojmë të mbani një pjesë të kursimeve tuaja në bitcoin dhe altcoin të tjerë.

  Ky shërbim ofron një mundësi për të shkëmbyer kriptomonedha dhe sisteme pagese në çdo kohë të ditës. Duke përdorur këtë shërbim, përdoruesit mund të shkëmbejnë shpejt dhe me lehtësi asetet e tyre dixhitale për kriptovaluta të tjera ose për para në sistemet e pagesave.

  Shërbimi ofron një gamë të gjerë të kriptomonedhave dhe sistemeve të pagesave për shkëmbim, si dhe mjete të përshtatshme për kryerjen e transaksioneve. Falë sistemit të shkëmbimit automatik, përdoruesit mund të marrin normën më të favorshme kur shkëmbejnë asetet e tyre.

  Shërbimi funksionon gjatë gjithë kohës pa pushime dhe ditë pushimi, gjë që lejon përdoruesit të kryejnë shpejt transaksione në çdo kohë të përshtatshme për ta. Përveç kësaj, shërbimi ofron siguri dhe konfidencialitet të lartë të transaksioneve, falë përdorimit të teknologjive të avancuara dhe metodave të provuara të mbrojtjes.

  Përveç kësaj, në kuadër të këtij shërbimi, përdoruesit mund të marrin edhe sinjale tregtare në lidhje me pompën e kriptomonedhës (https://obzoroff.info/crypto-pump-signals-binance-telegram/). Kjo do të thotë që përdoruesit janë të informuar për një rritje të mundshme të konsiderueshme të çmimit të një kriptomonedhe të caktuar, e cila i lejon ata të bëjnë një ujdi dhe të fitojnë kur e shesin më vonë. Sinjale të tilla tregtare bazohen në analizën e tregut të kriptomonedhave dhe u ofrojnë përdoruesve mundësinë për të marrë informacion të vlefshëm për marrjen e vendimeve për investime.

  Ky shërbim është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që duan të shkëmbejnë shpejt dhe me lehtësi kriptovalutat dhe sistemet e tyre të pagesave për asete të tjera në çdo kohë të ditës.

 74. sbobet)

  Normalisht që nuk lexoj artikuj në blog, megjithatë do të doja
  të them se ky shkrim më detyroi shumë t'i hedh një sy dhe ta bëj!

  Shija juaj e shkrimit më ka befasuar. Faleminderit,
  artikull mjaft i bukur.

 75. John Lesley (autor)

  1. Korrelacioni Pearson: Kjo është një metodë statistikore e përdorur për të matur shkallën e lidhjes midis dy variablave.

  Në kontekstin e pompave të kriptomonedhave, korrelacioni Pearson përdoret për të përcaktuar se sa fort lidhen ndryshimet e çmimeve të dy monedhave të ndryshme. Nëse korrelacioni është pozitiv dhe afër 1, do të thotë që çmimet e dy monedhave zakonisht lëvizin së bashku. Nëse korrelacioni është negativ dhe afër -1, do të thotë që çmimet po lëvizin në drejtime të kundërta. Nëse korrelacioni është 0, do të thotë se nuk ka asnjë lidhje midis lëvizjeve të çmimeve të monedhave.

  Në kontekstin e sinjaleve të pompës kripto, korrelacioni i Pearson përdoret për të përcaktuar se sa saktë sinjalet e pompës parashikojnë ndryshime reale në çmimet e monedhave në një bursë.

  2. Lakorja ROC (Kurba e Karakteristikës Operative të Marrësit): Kjo është një paraqitje grafike e performancës së një klasifikuesi binar në pragje të ndryshme. Ai krijohet duke vizatuar TPR (True Positive Rate) kundrejt FPR (False Positive Rate). Modeli ideal ka një kurbë ROC që kalon nëpër këndin e sipërm majtas të grafikut, që do të thotë ndjeshmëri 100% (pa negativë të rremë) dhe 100% specifikë (pa pozitive false).

  Në kontekstin e sinjaleve të pompës kripto, kurba ROC përdoret për të përcaktuar saktësinë e sinjaleve në lidhje me pompat e ardhshme të kriptomonedhave. Një zonë e madhe nën kurbën ROC (AUC) tregon saktësi të lartë të sinjalit.

  Të dyja këto metoda përdoren së bashku për të krijuar një sistem më të saktë për parashikimin e pompave të kriptomonedhave. Korrelacioni Pearson ndihmon në përcaktimin se cilat monedha kanë më shumë gjasa të lëvizin së bashku, ndërsa kurba ROC ju lejon të përcaktoni se sa saktë sinjalet e pompës mund t'i parashikojnë ato lëvizje.

Lini një Përgjigju