EOS: Një vjeshtë e shënuar poshtë kësaj shkalle sigurisht që do të hapë shanse për shkurtime

Përgjegjësia: Kërkimet për vlerësimin e listës më poshtë janë pikëpamjet e vetme të autorit dhe gjithashtu nuk duhet të merren si sugjerime për investime financiare

Muaji korrik deri më tani ka qenë i ashpër për shumë altcoins. Ndërsa java e parë e muajit dha shpresë për rimëkëmbje më të madhe kripto, lista poshtë ditëve pa një rritje të stresit të marketingut në të gjithë bordin. EOS, si shumë ekuivalentë të tij, pa një rënie të vlerës, megjithatë paqëndrueshmëria e zvogëluar mbajti humbjet e saj në kontroll.

Në momentin e krijimit, EOS tregtohej me 3.67 $, me një ulje minimale prej 0.26% gjatë 24 orëve të fundit.

Grafiku ditor i EOS

Kohëzgjatja ndërmjet përfundimit të qershorit dhe gjithashtu shumë herët të korrikut ra dakord për tregun ndërkombëtar të kriptovalutave dhe gjithashtu pamja e favorshme i mundësoi EOS-it që të bënte udhëtimin e tij më 22 qershor, të ulur prej 3.066 $. Sidoqoftë, fitimet e tij u kufizuan në 23.6% Extension Fibonacci në 4.15 $ pavarësisht përpjekjeve të shumta në një shpërthim të lartë.

Përpjekja e fundit e ndaluar e shpërthimit e pa EOS të zhvendoset e renditur më poshtë me 20-SMA (e kuqe) dhe gjithashtu të ndryshojë në drejtim të linjës së ndihmës prej $ 3.58. Shkalla mund të parashikohet të tregtojë mbi këtë shkallë mbrojtëse derisa të krijohet një model ekstra përfundimtar në të gjithë tregun e gjerë. Në rast të një rënie shtesë, EOS mund të kthehet në 3.06 $ ndërsa një rezultat i favorshëm sigurisht që do të shtypte normën në drejtim të $ 4.5 dhe gjithashtu 50-SMA (e verdhë).

arsyetim

MACD tregoi jopartiak ndërsa linja me lëvizje të shpejtë vazhdoi të ishte afër vijës së Sinjalit, megjithëse tabela e saj e byrekëve mbante në mend një rënie të energjisë së favorshme gjatë dy ditëve të mëparshme.

Indeksi i Lëvizjes Drejtuese -DI u zhvendos mbi + DI dhe gjithashtu tregoi një model bearish. Sidoqoftë, një analizë e ADX e 19 sugjeroi që modeli ishte i dëmshëm. Indeksi i Forcës relative vazhdoi të ishte në rajonin neutral-bearish, megjithatë një veprim i renditur më poshtë 35 sigurisht që do të përfaqësonte rritjen e stresit në rënie.

Lexo artikullin:  Paraqitja sesi mund të shkojë përpjekja tjetër e Cardano për të thyer 3 dollarë

përfundim

EOS dukej më shumë gjasa të tregtonte anash dhe gjithashtu mbi 3.58 $ gjatë ditëve të ardhshme derisa të dilnin një udhëzim shtesë përfundimtar në të gjithë tregun e gjerë. Nëse shitësit marrin kontrollin, norma mund të rivendoset në kthesën e saj më 22 qershor të reduktuar prej 3.066 $. Ndërkohë, investitorët mund të vendosin të informojnë EOS nëse norma bie e shënuar më poshtë 3.58 $.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju