Ethereum, WAVES, Analiza e Çmimeve të Filecoin: 23 Gusht

Ethereum ruajti trendin e tij të rritjes ndërsa normat u qëndruan mbi 3,300 dollarë, pas një rritjeje prej 2.7%. Alt mund të përpiqet të vlerësojë tavanin e çmimit prej 3399.50 dollarë, një shkallë që diskutoi për herë të fundit më 18 maj. Përkundrazi, WAVES ra me 2.6% ndërsa tregtonte pranë linjës së saj të ndihmës prej 3.1 dollarë.

Eter (ETH)

Ethereum, WAVES dhe Analiza e Çmimeve të Filecoin: 23 Gusht

Ethereum fitoi 2.7% gjatë 24 orëve të mëparshme dhe gjithashtu u tregtua në 3322.80 dollarë. Ai konsideroi rezistencën e tij të shpejtë prej 3399.50 dollarë. ETH kishte prekur për herë të fundit këtë shkallë çmimi në 18 maj

Teknike që synojnë drejtimin e aktivitetit të favorshëm të çmimeve për pronën. Stresi i blerjes së Ethereum u rikuperua gjatë 24 orëve të fundit nga zona neutrale si Index Forca Relative qëndroi pranë markës 60. Shiritat e sinjalit të gjelbër në Oshilator tmerrshëm zgjeruar, duke rekomanduar një trend rritës.

Bands Bollinger vazhdoi të ishte i kufizuar, duke treguar se Ethereum mund të portretizojë një lëvizje të largët gjatë sesioneve të ardhshme tregtare. Në shembull Ethereum tregton me shkallën e çmimit aktual për më shumë se disa seanca, mund të jetë deri në 2977.68 dollarë dhe gjithashtu linja ndihme 2724.05 dollarë.

VALËT

Ethereum, WAVES dhe Analiza e Çmimeve të Filecoin: 23 Gusht

WAVES u ulën me 3.1% dhe gjithashtu u vlerësuan në 25.78 $ ndërsa tregtonin mbi shkallën e ndihmës prej 25.33 $. Monedha u ndez treguesit e konsolidimit të borxhit ndërsa normat luhatën midis $ 26.50 dhe gjithashtu $ 25.32 për dy ditët e mëparshme. Tregtimi me shkallën e çmimit aktual për seancat e ardhshme të ardhshme mund të ulë shenjën në varen nga 21.85 dollarë dhe gjithashtu 18.24 dollarë.

Oshilator tmerrshëm siguroi shirita sinjali të kuq që nxjerrin në pah një rënie të mundshme. MACD vërejtur gjithashtu shiritat e kuq në tabelën e tij të byrekut.

Në të kundërt, Index Forca Relative vazhdoi të ishte mbi gjysmën e vijës, brenda zonës së favorshme. Me rastin që WAVES prish konsolidimin e borxhit të saj për të kaluar mbi shkallën e saj aktuale të çmimeve, mund të përpiqet të vlerësojë tavanin e çmimit prej 28.18 dollarë.

Filecoin (FIL)

Ethereum, WAVES dhe Analiza e Çmimeve të Filecoin: 23 Gusht

FIL u rrit me 2.6% sepse ditën e fundit dhe gjithashtu u vlerësua në 80.30 dollarë. FIL mbeti për të bërë më të lartë në grafikun e tij dhe gjithashtu mund të vlerësojë shpejt shkallën e rezistencës së shpejtë prej $ 82.26. Treguesit për FIL vazhduan të jenë të favorshëm.

Oshilator tmerrshëm tregoi shirita sinjali të shtuar eko-miqësor sipas energjisë së çmimit më të lartë të FIL. Fluksi i Parave Chaikin vërejtur një ecje në flukset hyrëse të financimit pasi ajo vazhdoi të ishte mbi vijën e mesit në vlerën 0.20.

Index Forca Relative zhytur pak të listuar poshtë zonës së tepërt të blerjes dhe gjithashtu qëndroi në pikën 75. Megjithatë, një tërheqje çmimi restauruese nuk mund të hidhet poshtë, dhe gjithashtu për shembull, sepse linjat e ndihmës për FIL janë 74.98 dollarë dhe gjithashtu 65.80 dollarë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju