Ja kur investitorët e Polkadot mund të vendosin të shkojnë gjatë

Që nga 22 qershori, Polkadot ka parë shpesh zonën e tij të nevojës prej $ 13.8-16.3 si rezultat i fazave të shumta të përmirësimit në treg. Humbjet mujore aktualisht aktualisht arritën deri në 34.4%, si dhe mungesa e stresit përvetësues ka ndikuar aktualisht në kornizën e tregut të DOT. Paqëndrueshmëria u ul gjatë javës së kaluar, e cila çoi në një lëvizje anësore për DOT, megjithatë normat u ulën edhe një herë në anën e pasme të një rregullimi më të madh në tregun më të gjerë. Në momentin e krijimit, DOT u tregtua me 14.65 $, me një rënie prej 6% gjatë 24 orëve të fundit.

Grafik 4 orë Polkadot

Një vështrim në grafikun e DOT zbuloi se rrjeti i tij në rritje ishte ende i padëmtuar, përkundër humbjeve aktuale. Sidoqoftë, pikëpamja bearish ishte e lartë pasi mbajtësit e qirinjve u zhvendosën të listuara më poshtë 20 (e kuqe) si dhe 50 (e verdhë) linjat mesatare të lëvizjes së thjeshtë, të cilat ndaluan së punuari për të furnizuar me ndihmë uljen e DOT. Për më tepër, normat kontrolluan linjën e zvogëluar të trendit në kohën e shtypit, si dhe kishte mundësi për një ndarje nga modeli. Në një situatë të tillë, DOT mund të drejtohet në drejtim të kthesës së tij të 22 Qershorit të reduktuar me 13 $ - një rezultat përfundimtar që sigurisht do të qëndrojë për një rënie më shumë prej 10% nga shkalla e shtypit.

arsyetim

Indeksi i Lëvizjes Drejtuese -DI fitoi një gamë edhe më të madhe në + DI si dhe rekomandoi që një model bearish të përmirësohej në treg. ADX, ndërsa ishte akoma në 20 vjeç, bëri faktor lart, si dhe një veprim mbi 25 do të tregonte sigurisht mundësitë e një ndryshimi edhe më të mprehtë gjatë seancave të ardhshme.

Treguesi i Momentumit të Shtrydhjes mbajti në mend ndërtimin e energjisë bearish, megjithatë normat ishin akoma në një '' kapje ''. Nga ana tjetër, Stochastic RSI siguroi disa pushime. Indeksi pa një kalim të favorshëm në zonën e tepërt të shitjes, si dhe rekomandoi që humbjet të mbeteshin me siguri nën kontroll.

Lexo artikullin:  Tezos, Waves, Dash Analiza e Çmimeve: 26 Gusht

përfundim

Mungesa e paqëndrueshmërisë mund të çojë në lëvizje anësore për DOT në mes $ 14.1 si dhe 14.6 gjatë seancave të ardhshme. Sidoqoftë, kishte mundësi për një shitje edhe më të mprehtë në drejtim të kthesës së 22 qershorit të reduktuar me 13 dollarë. Tregtarëve u sugjerohet të bëjnë kujdes kur bëhet fjalë për trajektoren e përkohshme të DOT, megjithatë mund të vendosin të zgjasin shumë, për shembull, normat prekin 13 dollarë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju