Si dhe kur duhet të shkurtohet ky model bearish në Dogecoin

Elon Musk në të vërtetë varet nga shenjtorët e tij tipikë - Miliarderi ekscentrik kohët e fundit ndryshoi imazhin e tij të llogarisë në Twitter i cili përfshinte dashamirët e aShiba Inu Crypto si dhe vëzhguesit që agjëruan për të përmendur rekomandimin për Dogecoin, i cili në të vërtetë ishte heshtur në grafitë. Cryptocurrency reaguar nga një zhytje e shpejtë 15% ende rifilloi aktivitetin e saj bearish si papastërtitë zgjidhur atje artikull veprimin shpërthyes. Në momentin e krijimit, Dogecoin u tregtua me 0.1794 $, me rënie me 4.6% gjatë 24 orëve të fundit.

Grafiku ditor i Dogecoin

Një kontroll më i afërt i grafikut të Dogecoin zbuloi se pikiata e tij mund të ishte aktivizuar për shkak të një larmie faktorësh që ishin të pavarur nga shikimi i Elon Musk në Twitter. Po, raste të tilla ndodhin herë pas here. Për rrethana, një zhvendosje e shënuar më poshtë 200-SMA (eko-miqësore) mund të jetë përgjigjur nga blerja reaksionare e cila shkaktoi rritjen e ndjeshme të kostos.

Tubimi mund të jetë aktivizuar në të vërtetë në një zonë mbrojtëse prej 0.17-0.16 $. Sidoqoftë, lidhja e saj solide me Bitcoin prej 0.75 filloi edhe një herë pasi kostot e tregtuara u zhvendosën në jug përveç tregut më të gjerë. Nëse DOGE kujdeset të mbyllë të shënuara më poshtë $ 0.161, një ulje tjetër prej 26% ishte e mundshme në drejtim të $ 0.120. Kjo sigurisht që do të rezultojë në një ndarje nga zbritja e DOGE në trekëndësh.

arsyetim

Indeksi i Forcës relative është zhvendosur afër zonës së shitur gjatë dy javëve të mëparshme, si dhe e vërteta që një kthesë ende nuk ka ndodhur sugjeroi një pikë serioze të dobët atje. Vëllimi On Balance ruajti rënien e tij pasi stresi i marketingut mbeti të tejkalojë stresin e fituar.

Përfundim,

Shkurtimi i afërt ishte afër 0% ndërsa rënia e Dogecoin ishte afër 100% - një kërkim për të sugjeroi një model të fortë bearish që nuk zbuloi tregues të një kthimi thjesht. (*) (*) ka qenë në të vërtetë mjeti për të shkuar në tregun (*) si dhe investitorët duhet të përqafojnë të njëjtën teknikë që zhvendoset përpara. (*), duhet të presësh për verifikimin e një zhvendosjeje të renditur më poshtë $ 0.161 përpara se të marrësh pjesë në një vendosje më të shkurtër. (*), një rezultat përfundimtar i favorshëm sigurisht do të varet nga një zhvendosje gjatë ditës në ditë 20-SMA (e kuqe) e cila jetonte me $ 0.215. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju