Mbajtësit afatgjatë që shesin Bitcoin-in e tyre kanë këtë ndikim

Bitcoin filloi një lëvizje anash mbi një javë më parë. Që prej asaj kohe, kostoja është duke u lëkundur brenda grupit prej $ 49k- $ 48k. Këtu, problemi që një kohë jashtë në tubim mund të shkaktojë që financuesit të marrin fitime, si dhe të largohen nga tregu, varet shumë.

Për një rritje të vazhdueshme të kostos, financuesit gjithashtu kërkojnë të jenë të favorshëm, por aktualisht duket se nuk është ky. Një zonë specifike e tregut BTC është duke shitur akoma, cilat janë mundësitë që ky shitje të shkaktojë humbje për tregun?

Mbajtësit e Bitcoin shesin

Kjo vlen kryesisht për HODLers afatgjatë (LTH). Javën e kaluar është parë një ndryshim në zakonet e tyre. Edhe pse LTH njihen për mbledhjen e Bitcoin pavarësisht kostos, kjo fazë e rregullimit duket e ndryshme.

Rrethanat fillestare u vëzhguan në valët e Realizuara HODL të cilat zbulojnë se Bitcoin i marrë në 6 muajt e fundit ka ardhur duke u rritur. Kjo ndjesi ka ndodhur në sasi pasi përqindja e tyre e përgjithshme ra nga 62% në 46% në muajin e fundit.

Për më tepër, informacioni i njëjtë i saktë mund të shihet në shumëllojshmërinë e Ditëve të Monedhave të Shkatërruara Shenja përcakton saktësisht se sa të vjetra ishin monedhat HODLed, para se të ofroheshin. Vetëm në 25 gusht, ditët e monedhave të shkatërruara arritën në 30 milion ditë.

Jo vetëm kjo, por furnizimi energjik në 6 muajt e fundit gjithashtu vërejti një rënie të vogël. Kjo verifikon që shitja ka hyrë në ndikim kohët e fundit.

Humbjet në minimum

Humbjet që rrjedhin nga shitja e sipërpërmendur, ishin të ulëta. Nuk ndikoi fare në BTC, pasi oferta në të ardhura mbeti në rritje, për të arritur në 86% në kohën e shtypit.

Për më tepër, Raporti i Fitimit të Shpenzimeve të Produkteve të Shpenzuara mbeti të jetë në grupin e favorshëm, mbi 1. Kjo sugjeroi që HODLers nuk janë gati të kushtojnë një humbje, megjithëse një ulje e kostos u pa në 4 ditët e fundit.

Ergo, nëse LTH po kërkojnë të ofrojnë, ata me siguri do të presin që kostoja të rritet edhe një herë. E njëjta gjë ka shumë të ngjarë të shkaktojë fitime për tregun në përgjithësi.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju