Tregtarët Solana duhet të identifikojnë këto shenja të një rënie të mundshme prej 5%

Përgjegjësia: Kërkimet për listën e mëposhtme të vlerësimit janë pikëpamjet e vetme të autorit, si dhe nuk duhen marrë si sugjerime për investime financiare

Solana dukej se ishte vendosur në grafhes pas një jave aktive të profesionit. Në shtypin e tij në drejtim të një ATH të ri, Solana hasi pak rezistencë në zgjerimet 23.6% si dhe 50% Fibonacci. Sidoqoftë, shenjat e lodhjes në fakt kishin rrjedhur menjëherë në treg.

Blerësit aktualisht kërkojnë të shmangin stresin e marketingut në vende të veçanta për të mbajtur përparimin e tyre. Në momentin e shkrimit, SOL u tregtua në $ 72.5, me një rënie prej 7% gjatë 24 orëve të fundit.

Solana grafik 4-orësh

Niveli i Fibonacit prej 38.2% ka qenë në të vërtetë një vendndodhje opinioni gjatë palëve të mëparshme të ditëve pasi kostoja zbuloi një terren relaksues para lëvizjes së mëposhtme. 20-SMA (e kuqe) gjithashtu kishte një funksion për të luajtur në eksplorimin e kostos së SOL. Linja e zakonshme e zhvendosjes së përkohshme ishte e favorshme, si dhe stimuloi blerjen në festime të shumta.

Me paqëndrueshmërinë aktualisht në rënie, SOL mund të tregtojë anash, si dhe mbi 38.2% të shkallës Fibonacci para ngritjes së mëposhtme. Nga ana tjetër, një rënie prej 5.3% mund të jetë në vrasje nëse SOL mbyllet e shënuar poshtë shkallës së përmendur më parë, si dhe 20-SMA.

arsyetim

Indikacionet nuk kishin ndryshuar ende pozicionin e tyre të favorshëm, por zhurmuan disa kambana të sistemit të alarmit atje. RSI theksoi pak një devijim pas krijimit të 3 majave të reduktuara pasi transferimi i SOL në ATH -në e tij nuk kishte dënim. Një veprim i listuar nën 40 sigurisht që do të simbolizonte fillimin e një rënieje.

Oscillatori Awesome krijoi një majë të dyfishtë bearish - - Një marrëveshje që normalisht respektohet nga një rritje e stresit të marketingut. Së fundi, trajektorja rënëse e MACD ishte gjithashtu një tregues shqetësues. Sidoqoftë, shqetësimet për një shitje të zgjatur sigurisht që do të minimizoheshin nëse mbetet mbi stabilitetin.

Lexo artikullin:  Cardano, Tron, Uniswap Analiza e Çmimeve: 22 Gusht

përfundim

Rënia e paqëndrueshmërisë si dhe sasitë e tregtimit mund të shohin veprimin e Solana anash gjatë sesioneve të ardhshme, si dhe mbi nivelin e tij Fibonacci prej 38.2%Kjo sigurisht do t'u mundësonte tregtarëve të mbanin përparimin e tyre në shkallë më të madhe. Sidoqoftë, tregtarët duhet të kenë kujdes nga një mbyllje e shënuar poshtë 20-SMA pasi kjo mund të shkaktojë një rënie më shumë 5% në ndihmën e mëposhtme në 67.7 dollarë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju