Tezos, Waves, Dash Analiza e Çmimeve: 26 Gusht

Tregu më i gjerë mbeti në një gjendje të pavendosmërisë pasi Bitcoin mbajti qafën e tij mbi 47,000 dollarë. Tezos u rrit me 12.4% ndërsa u përpoq të zhvendosej për të vlerësuar tavanin e çmimit prej 5.08 dollarë. Valët si dhe DASH, megjithatë, përmbysën humbjet e tyre aktuale me thjesht 0.3%.

Me një rënie të vazhdueshme, WAVES mund të përpiqet të tregtojë të listuara nën linjën e saj të ndihmës prej 22.10 dollarë, si dhe prerjen DASH të listuara nën dyshemenë e çmimit prej 251.85 dollarë.

Tezos [XTZ]

Tezos, Waves dhe Dash Analiza e Çmimeve: 26 Gusht

XTZ u fitua me 12.4%, si dhe u tregtua në 4.49 dollarë pasi ra në listën poshtë linjës së saj të ndihmës prej 4.50 dollarë. Çmimi i XTZ ishte rreth shkallës së deklaruar të fundit më 19 maj, si dhe me një trend rritës të vazhdueshëm, XTZ mund të përpiqet të vlerësojë 5.08 dollarë për herë të tretë duke marrë parasysh që 3 maj

La MACD përjetoi një kryqëzim të favorshëm, si dhe tabela të imagjinuara të miqve me mjedisin. E Index Forca Relative ka rënë në mënyrë dramatike nga zona e blerjes së tepërt. Sidoqoftë, ai qëndroi mirë mbi gjysmën e linjës, si dhe brenda zonës së favorshme.

La Chaikin ( *26 *) Rrjedha mbajti parasysh një rënie të hyrjeve të burimeve. Edhe kështu, ai qëndroi mbi vijën e mesit.

Në rast të një rregullimi të çmimit, XTZ mund të bjerë, si dhe të gjejë ndihmë rreth 3.91 dollarë, si dhe 3.44 dollarë.

Valët

Tezos, Waves dhe Dash Analiza e Çmimeve: 26 Gusht

Valët përmbysën humbjet e tij aktuale me 0.3% gjatë 24 orëve të fundit. Altcoin u tregtua në $ 22.96, si dhe pavarësisht nga një rikuperim, ai shikoi uljen e listuar nën dyshemenë e tij të çmimit prej $ 22.10. Valët mbetën për të parë bearishness në shenjat e saj.

La MACD filluan shiritat e sinjalit të kuq duke theksuar se çmimi i alt ishte ende duke zhvendosur një udhëzim zbritës. Stresi i blerjes u zhyt gjithashtu gjatë dy ditëve të fundit, si dhe ishte imagjinuar i listuar nën gjysmën e linjës, në kohën e krijimit.

La Oshilator tmerrshëm në të njëjtën mënyrë pulsoi një sinjal të kuq ndërsa përpiqej të rikuperonte mbi gjysmën e vijës.

Për shembull, Waves gjen një përmbysje, mund të hasë në rezistencë në $ 25.32 dhe më pas $ 2650.

DASH

Lexo artikullin:  Monero: Kini kujdes për këtë zhvillim kryesor përpara se të merrni një pozicion

Tezos, Waves dhe Dash Analiza e Çmimeve: 26 Gusht

DASH u rrit me 0.3% gjatë 24 orëve të fundit pasi u tregtua në 240.09 dollarë. Edhe pse shenja u përpoq të kthejë humbjet e pësuara gjatë dy sesioneve të fundit tregtare, ai ra nën listën e ndihmës prej $ 251.85. Me aktivitetin e vazhdueshëm të çmimeve drejt jugut, shkalla e ndihmës së shpejtë për DASH ishte 234.84 dollarë.

Teknikat për DASH gjithashtu vlerësuan një rënie. E MACD mbajtur parasysh tabelat me byrek të kuq ndërsa Index Forca Relative iu afrua shenjës 40, duke theksuar një humbje në stresin e blerjes.

La SAR alegorik, sipas të njëjtës, tregoi linja të populluara mbi mbajtëset e qirinjve.

Në rast të një kthesë të çmimit, DASH mund të përpiqet të bjerë rezistencën prej $ 251.85, si dhe të ekzaminojë tavanin e çmimit prej $ 279.31.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju