Këto metrika tregojnë pse financuesit ndihen në këtë mënyrë në lidhje me Ethereum sot

Ethereum dhe gjithashtu metrikat e tij nuk po duken të ngrohta aktualisht. Aktiviteti i normës nuk është as në një problem të shkëlqyeshëm, pasi monedha ra me 20% në 10 ditët e fundit. Disi, përkundër informacionit të favorshëm të Komisionit të Letrave me Vlerë dhe gjithashtu Shkëmbimin e Brazilit (CVM) që pranon ETF-në e parë Ethereum në një shkëmbim të Amerikës Latine, investimet financiare janë ende mjaft të dobëta. Respektimi i metrikave në zinxhir sqaroi pse Ethereum nuk bëri asnjë lloj lëvizje të favorshme.

Ethereum nuk është miqësor për investitorët

Rrethanat fillestare të kësaj ideje u vëzhguan në Raportin e Shpenzimit të Prodhimit (SOPR). Kjo statistikë përcakton proporcionin e vlerës së monedhës së njohur kundrejt vlerës që i është kushtuar gjatë gjithë prodhimit të saj. Kur skicohet duke përdorur një SMA 30 ditore, ajo ekspozon që linja nën 0 qëndron për humbjet atje. Kjo humbje ishte më e volitshmja që ky tregues ka mbetur në të vërtetë për më shumë se një vit dhe gjithashtu aktualisht, ajo mbeti duke u ulur.

Së dyti, në proporcionin IV me Motor Home, Ethereum ishte jashtëzakonisht i fortë. Historikisht, Motor Home duke zëvendësuar lindjet IV, ka një ndikim të kundërt në treg. Në këtë situatë, statistikat në të vërtetë kanë mbetur në një gjendje të dobët duke marrë parasysh që fillimi i Qershorit Në realitet, shpejtësia me të cilën Motor Home po ngjitet, përndryshe e kufizuar, mund të shkojë në shkallët e përplasjes Covid -2020 prill 19.

A është kjo thjesht një ulje e përkohshme?

Jo Këto zakone nuk janë një ulje e lehtë e përkohshme duke marrë parasysh që metrika të tjera të rëndësishme në zinxhir tregojnë tregues të favorshëm në të gjithë bordin. Shkëmbeni sasitë e qarkullimit në internet dhe gjithashtu detyra e programuesit shfaq sinjale të shëndetshme dhe të ekuilibruar të tregut. Për më tepër, Ditët e Monedhave të Shkatërruara në të vërtetë janë zvogëluar vazhdimisht, gjë që nënkupton që nuk ofroheshin monedha të vjetra. Profesioni u vërejt se ishte natyrë rutinë, domethënë sasitë e tregtimit ditor nuk nënkuptojnë asnjë lloj lëvizjeje të shpejtë.

Rregullimi në pikëpamjen kapitaliste kryesisht buron nga financuesit dhe gjithashtu nga vetë lagjja. Për Ethereum, Vëllimet Sociale në fakt kanë qenë duke iu nënshtruar një kohe aktualisht. Në momentin e këtij rekordi, këto sasi kishin arritur në një ulje 3-mujore e cila demonstroi se sa hezitues ishin financuesit.

Së fundmi, një vlerësim i grafikut NUPL tregon ndjesinë e saktë që po përjeton tregu. Statistikat ishin më të lira këtë vit, në qershor dhe gjithashtu aktualisht, ajo po kthehej atje. Edhe pse stresi dhe ankthi nuk janë gjithmonë pamja më e tmerrshme për tregun. Sidoqoftë, është provë se ku qëndrojnë financuesit.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju