XRP vazhdon të jetë subjekt i një rënie prej 15% nëse kjo ndodh

Përgjegjësia: Kërkimet për vlerësimin e listës më poshtë janë pikëpamjet e vetme të autorit dhe gjithashtu nuk duhet të merren si rekomandime të investimeve financiare

Pesëdhjetë përqindja e parë e vitit 2021 ka qenë në të vërtetë mjaft aktive për tregun ndërkombëtar të kriptovalutave. Viti i ri filloi me një Bitcoin në rritje që në një moment theu një ATH prej mbi 60,000 $ në mes të majit Natyrisht, hapi siguroi një motivim për gati të gjitha altcoins pasi ata fituan nga rritja e besimit të favorshëm. Në, kripto-rrëzimi ndërhyri në mënyrë drastike me kornizën e përgjithshme të tregut dhe gjithashtu nuk kishte tregues të qartë të një kthimi të favorshëm thjesht. Valëzoni në qendër të gjithë kësaj, luhatjet e XRP-së ​​në të vërtetë kanë qenë mjaft magjepsëse.

Çfarë kriptomonedhe hyri në vitin 2021 në prapavijë të veprimit ligjor paralajmërues të Bitcoin me KSHZ-në amerikane, megjithatë ende pa shkallë më të mëdha gjatë dy muajve në vijim. Janari ishte shumë më i shquar është se marrëdhënia e saj me Prillin ishte thjesht 0.38-0.20 përmes Bitcoin-Kjo , numra që nënkuptonin se fitimet e tij ishin shumë të pavarura nga

Aktiviteti i At. Koeficienti i marrëdhënies ditore të diagramit aktualisht aktualisht është përplasur deri në 0.80 pasi besimi më i madh bearish në një moment u zhvendos drejt në tregun XRP.

në momentin e krijimit, XRP tregtohej në $ 0.524, duke rënë me 8% gjatë 24 orëve të fundit. Maj XRP Qershor i Qëndrueshëm XRP në të vërtetë ka shkelur sinjale të vazhdueshme bearish duke konsideruar se rënia e saj prej 33% më 19 Dhjetor Në stresin e marketingut tërhoqi koston e tij të renditur më poshtë 200-SMA (eko-miqësore) vonë

Për herë të parë duke marrë parasysh që veprimi ligjor u prezantua në realitetin e qershorit The Visible Range, një kryq fataliteti u gjet gjithashtu në grafikun e tij të përditshëm - - Një avancim që nënvizoi probleme serioze bearish në treg. Ndërkohë kostoja e alt aktualisht është afër 22 e saj

Arsyetimi u zvogëlua me 0.509 $ dhe gjithashtu vazhdon të jetë në rrezik për një dështim gjatë ditëve të ardhshme.

Lexo artikullin:  TRON, MATIC, Analiza e Çmimeve të Komponuara: 04 Shtator

Indeksi i Relacionit të Forcës zbuloi normë të lartë interesi për XRP në mes 0.458 $ - 0.430 $ dhe gjithashtu mund të jetë vendndodhja vijuese e XRP në rast të një rënie të zgjatur. Kërkohet një reagim i menjëhershëm i favorshëm në 0.509 $ për të revokuar një rezultat të tillë. Qershor

Sidoqoftë problemet e shitura të shitura në treg. Indeksi i Indeksit të Lëvizjes Drejtuese preku këtë fushë në fund të fundit, një rritje që aktivizoi një rritje afër 40% të vlerës dhe gjithashtu demat me siguri do të përqendroheshin në një rezultat përfundimtar të krahasueshëm. Zona, me stresin e marketingut ende të lartë në tregun më gjithëpërfshirës, një kthesë e modelit është akoma e paparashikueshme. Aroon -DI u end edhe më larg nga + DI ndërsa stresi i marketingut u rrit. Aroon u vërtetua gjithashtu nga kjo shenjë si

Konkluzioni u mbajt afër 0% ndërsa

poshtë shkoi në 100%. Po kështu tregoi një ulje krejt të re për pronën elektronike gjatë 25 kohëzgjatjeve të fundit të profesionit. Ndërkohë

XRP vazhdoi t'i nënshtrohej një uljeje tjetër prej 15% -16% në vlerë nëse demat pushojnë së punuari për të lënë humbjet me 0.509 $. (*) reagimi i menjëhershëm sigurisht do të kërkohej nga demat në ndihmën e shtypit të XRP prej 0.509 $ për të mohuar mundësitë e një rezultati të tillë. (*), investitorët mund të zgjedhin të krijojnë profesione të shkurtra sa më shpejt që të prishet kjo mbrojtje thelbësore. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju