10 anëtarë të Kongresit i kërkojnë Nancy Pelosit të ndihmojë në rishikimin e dispozitës së kriptove në projekt-ligjin e infrastrukturës

10 anëtarë të Kongresit i kërkojnë Nancy Pelosit të ndihmojë në rishikimin e dispozitës së kriptove në projekt-ligjin e infrastrukturës

Dhjetë anëtarë të Dhomës së Përfaqësuesve të SHBA-së në fakt i kanë dërguar kolektivisht një letër Kryetares së Dhomës Nancy Pelosi në lidhje me dispozitën e kriptove në projekt-ligjin e infrastrukturës dypartiake prej 1 trilion dollarësh, të cilin Presidenti Joe Biden e autorizoi të drejtën për rregullim sot.

Letra u autorizua nga përfaqësuesit Darren Soto, Ro Khanna, Stacey Plaskett, Eric Swalwell, Tim Ryan, Susan Wild, Marc Veasey, Jake Auchincloss, Al Lawson, si dhe Charlie Crist.

&#x 201C;Ne hartojmë për të zbuluar shqetësimin tonë në lidhje me dispozitën e posedimit elektronik (Seksioni 80603) i HR 3684, Aktit të Investimeve në Infrastrukturë, si dhe Aktit të Punës, ose i quajtur ndryshe (*10 *) Korniza e Infrastrukturës (BIF), &# x 201D; fillon letra e datës 15 nëntor. &#x 201C;Si ju si dhe bashkëpunëtorët tanë në të dy dhomat punoni deri në &#x 2018; rindërtoni shumë më mirë &#x 2019; ne duhet të garantojmë taksat e duhura si dhe politikën e sektorit të kriptomonedhave, &#x 201D; ajo specifikon.

Duke theksuar se &#x 201C; ata që fitojnë në tregjet e kriptomonedhave duhet të paguajnë pjesën e tyre të arsyeshme të detyrimeve tatimore, &#x 201D; letra nxit autoritetet rregullatore që të &#x 201C; garantojnë se kjo risi e fundit është e mangët më pak e ndërlikuar për keqbërësit për të parandaluar rregulloret dhe ligjet tona. &#x 201D; Ai vazhdon:

Megjithatë, siç është përpiluar sot, BIF sigurisht që do të nxiste paparashikueshmërinë në sektorin e kriptomonedhave, kampionët e zgjedhjes si dhe humbësit, si dhe do të shmangte iniciativat e Shërbimit të të Ardhurave të Brendshme (IRS) për taksimin e duhur të kriptomonedhave, të gjitha duke përkeqësuar kombin tonë dhe #x 2019; s unmanship kundrejt kombeve të tjera të ndryshme në tregun e posedimit elektronik.

Ligjvënësit u shqetësuan, &#x 201C;Ne duhet të kemi një politikë të arsyeshme për kriptovalutat, megjithatë që rregulloret nuk duhet të paralizojnë sektorin duke e bërë këtë. &#x 201D;

Letra përfiton për të diskutuar telashet me kuptimin e një &#x 201C; ndërmjetësi &#x 201D; në projektligjin e infrastrukturës. &#x 201C;Siç është përpiluar sot, dispozita sigurisht që do të përbëhej nga minatorë, si dhe vërtetues të tjerë të ndryshëm, përveç programeve kompjuterike, si dhe prodhuesve të librave të xhepit të pajisjeve, që nuk përfshihen në detyra tregtare si dhe janë të kaluara shtrirja e zgjidhjeve të firmave të ndërmjetësimit, &#x 201D; ajo përshkruan. &#x 201C;Për më tepër, shumë subjekte të përbëra në këtë rritje nuk kanë aftësi për të aksesuar individët, detajet e klientit që ndërmjetësit janë të nevojshëm për t'i regjistruar në IRS. &#x 201D;

Lexo artikullin:  Mark Cuban dhe CEO i Voyager këshillojnë se si të futeni në Crypto, ofroni këshilla për investitorët e rinj

Ligjvënësit përfshinin, &#x 201C;Politika e hartuar mirë reklamon avancimin si dhe shkathtësinë amerikane, &#x 201D; duke sqaruar:

Si i tillë, ju kërkojmë të mendoni për një rrugë për t'u marrë me ofrimin e posedimit elektronik të BIF në rregulloret e ardhshme, si dhe gjatë bisedave të përsëritura që kufizojnë këtë dispozitë.

&#x 201C;Ndihma juaj sigurisht që do të ndihmojë në garantimin që BIF nuk regjistron vërtetuesit, transportuesit e librave të xhepit, si dhe të tjerët që nuk kanë kapacitetin për të qëndruar, &#x 201D; përfundon letra.

Javën e kaluar, senatorët Cynthia Lummis si dhe Ron Wyden paraqitën një projekt-ligj për të ndryshuar kuptimin e një ndërmjetësi në projektligjin e infrastrukturës &#x 2019; ofrimin e kriptove. Në përmirësim, senatori Ted Cruz paraqiti një projekt-ligj të tijin për të anuluar plotësisht dispozitën e kriptove. Aktualisht, kërkesat në projektligjin e infrastrukturës sigurisht që nuk do të funksionojnë deri në 1 janar 2023.

Etiketat në këtë përrallë projekt-ligj dypartiak, Kongres, cynthia lummis, darren soto, Dhoma e Përfaqësuesve, folësi audio në shtëpi, projekt-ligji i infrastrukturës, paketa e infrastrukturës, paketa e infrastrukturës, Nancy Pelosi, paketa, Senati, Senatorët, e drejta e autorizuar për rregullore

A supozoni se dispozita e kriptos do të modifikohet? Le të njohim në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju