2 miliard dollarë për mashtrim në kripto Bitconnect dhe themeluesi akuzohen - Drejtori pranon fajësinë për akuzat penale

2 miliard dollarë për mashtrim në kripto Bitconnect dhe themeluesi akuzohen - Drejtori pranon fajësinë për akuzat penale

Autoritetet amerikane vazhdojnë të bëjnë diçka në lidhje me të kundrejt planit të paligjshëm të tregtimit të kriptove Bitconnect dhe ekzekutuesve të tij sot. &#x 201C; Plani Bitconnect mendohet të jetë mashtrimi më i madh i kriptomonedhës i akuzuar ndonjëherë më parë penalisht, &#x 201D; shpjegoi DD -ja.

Komisioni Amerikan i Letrave me Vlerë dhe Shkëmbim (SEC) prezantoi të Mërkurën se në fakt ka paraqitur një aktivitet kundrejt Bitconnect, themeluesi i tij Satish Kumbhani, marketeri i tij kryesor amerikan Glenn Arcaro dhe firma e tij e lidhurFuture Money Ltd SEC mbante në mend se Kumbhani, 35 vjeç, është një person indian që jetonte në Surat, Indi, megjithatë vendndodhja aktuale e të cilit është e paidentifikuar.

Sipas Komisionit:

Ata hoqën financuesit e shitjes me pakicë nga 2 miliardë dollarë përmes një oferte të paligjshme dhe jo të listuar të investimeve financiare në të gjithë botën, në një program që përfshin pronat elektronike.

KSHZ -ja &#x 2019; Çështja e paraqitur në Gjykatën e Qarkut të Shteteve të Bashkuara për Qarkun Jugor të Nju Jorkut, diskuton që nga shumë herët 2017 deri në Janar 2018, të pandehurit kryen një ofertë dhe shitje mashtruese dhe të pa -listuar të sigurisë në llojin e financave investime në një &#x 201; Program kreditimi &#x 2018; siguruar ngaBitconnect &#x 2019D;

SEC thotë se Programi i Kreditimit Bitconnect &#x 201C; bërë në mënyrë të pashmangshme mirë në marrjen e më shumë se 325,000 bitcoin &#x 201D; nga financuesit në mbarë botën.

Çështja deklaron se &#x 201C; shkelësit gabimisht u përpoqën, për të përmendur disa pika, që Bitconnect me siguri do të lëshonte gjoja ekskluzive të saj &#x 2018; program i softuerit të paqëndrueshmërisë që tregton zvarritës &#x 2019; atë, duke shfrytëzuar financuesit &#x 2019; pagesat paraprake, sigurisht që do të krijonin kthime shumë të larta. &#x 201D; Komisioni përfshinte:

Bitconnect dhe Kumbhani zhvilluan një rrjet marketerësh në të gjithë botën dhe i kompensuan ata për nismat e tyre reklamuese dhe shtrirjen duke paguar kompensime, një pjesë të konsiderueshme të të cilave ua fshehën financuesve.

&#x 201C; SEC &#x 2019; S lëshon akuza [për] shkelësit për thyerjen e masave kundër mashtrimit dhe regjistrimit të legjislacioneve të qeverisë për sigurinë. Çështja kërkon lehtësim të padëshiruar, shpërfillje plus pasion dhe gjoba civile, &#x 201D; Komisioni vazhdoi.

Lexo artikullin:  Gjykata e Llogarive Salvadoriane për të Hetuar Blerjet e ATM -ve Bitcoin të Qeverisë, Ndërtimi i Kioskut Chivo

Autoriteti rregullator më parë arriti negociatat me 2 nga 5 personat, të cilët u lidhën me reklamimin e planit Bitconnect.

Drejtori më i lartë i Shteteve të Bashkuara dhe Promovuesi i Bitconnect pranon fajësinë për akuzat penale

Në një aktivitet të njëjtë, Departamenti i Drejtësisë prezantoi të Mërkurën se Arcaro, një drejtor Bitconnect dhe tregtari kryesor amerikan i planit, në fakt është lutur fajtor për akuza penale. DD shpjegoi:

Arcaro pranoi se ai fitoi jo më pak se 24 milionë dollarë nga teoria e komplotit të mashtrimit Bitconnect, secila prej të cilave, sipas dosjeve të gjykatës, ai duhet të paguajë për financuesit.

Departamenti i Drejtësisë theksoi se gjoba optimale për Arcaro është njëzet vjet pas hekurave, 201 dollarë ndëshkim ose dy herë fitimin ose humbjen bruto nga shkelja, cilado që është më e lartë; konfiskimi dhe kthimi. &#x 250,000D;

Çfarë mendoni për autoritetet amerikane &#x 2019; aktiviteti kundrejt Bitconnect dhe ekzekutuesve të tij? Le të njohim në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju