Raporti i 2021 mbi shkrim-leximin kripto sugjeron se 96% e amerikanëve nuk arrijnë të kuptojnë njohuritë themelore të kriptos

Raporti i 2021 mbi shkrim-leximin kripto sugjeron se 96% e amerikanëve nuk arrijnë të kuptojnë njohuritë themelore të kriptos

Sipas një hulumtimi të publikuar nga cryptoliteracy.org, kuptimi i bazave të kriptomonedhave është zvogëluar në 2021. Shkencëtarët përdorën një studim të Yougov për të shembull rreth 1,000 individë që kuptojnë kriptovalutat nga çdo komb. Hulumtimi u përbë nga 17 pyetje në lidhje me kriptomonedhën, bitcoin, para të decentralizuara (defi), simbole jo të këmbyeshme (NFT) dhe gjithashtu pamje bazë. Një nga kërkimet thelbësore për në studim mban parasysh se &#x 201C; posedimi është instruktori më i mirë, &#x 201D; i cili sugjeroi që individët e studimit që zotëronin para elektronike, kishin dy herë më shumë gjasa t'i përgjigjeshin testit me 17 pyetje në mënyrë të përshtatshme.

Raporti i 2021 mbi shkrim-leximin kripto sugjeron se 96% e amerikanëve nuk arrijnë të kuptojnë njohuritë themelore të kriptosImazhi me anë të raportit cryptoliteracy.org 2021.

Raporti i cryptoliteracy.org përshkruan se vetëm 33% e pjesëmarrësve supozuan se blerja e pronave kripto ishte e thjeshtë sot. Për më tepër, studimi mendon &#x 201C; kripto po dështon objektivin e saj për shtimin monetar. &#x 201D; Pronësia ka një tendencë për të faktorizuar klientë të pasur dhe gjithashtu jashtëzakonisht të informuar tani në kohë, sipas studimit &#x 2019; s rezultatet. Për më tepër, gjeneratat e vjetra janë &#x 201C; majtas, &#x 201D; në lidhje me të kuptuarit e kriptomonedhës, si 67% e SHBA &#x 2018;Baby Boomers &#x 2019; kishte një &#x 201C; mungesa e njohurive kripto. &#x 201D;

Sondazhi tregon se të rinjtë kanë më shumë gjasa të shpenzojnë kriptomonedha, ndërsa brezat e vjetër i shohin ato si një investim

Kërkime të tjera thelbësore nga studimi pohojnë se meksikanët dhe gjithashtu brazilianët kanë më shumë të ngjarë të merren me kripto në 6 muajt e ardhshëm. Ndërkohë, situatat e përdorimit mund të ndryshojnë sipas vendndodhjes dhe gjithashtu gjenerimit, informacionit të kërkimit.

Imazhi me anë të raportit cryptoliteracy.org 2021.

&#x 201C; 25% e brazilianëve dhe gjithashtu një e treta e pjesëmarrësve meksikanë me siguri do të përdornin kriptomat për të shpenzuar për artikuj dhe gjithashtu zgjidhje. Vetëm 13% e pjesëmarrësve amerikanë sugjeruan se me siguri do ta bënin këtë, &#x 201D; thekson hulumtimi i cryptoliteracy.org. Studimi përfshin:

50% e amerikanëve sugjeruan se me siguri do të përdornin kripto-n si një mjet për të ruajtur për të ardhmen. Gjeneratat e reja kanë pothuajse 3 herë më shumë të ngjarë të përdorin kripto-n si një mënyrë shlyerjeje sesa gjeneratat e vjetra që e shohin atë shtesë si një investim financiar.

Njohuri bazë për bitcoin në lidhje me metodën &#x 2019; kufiri i furnizimit s gjithashtu nuk ka një sasi të madhe në mesin e studimit &#x 2019; s individëve. &#x 201C;Bitcoin &#x 2019; Rutina e lëshimit të kodeve të sistemit kompjuterik të sistemit është ajo që e bën atë kaq të veçantë dhe gjithashtu të ndryshëm nga bankat rezervë të menaxhuara nga udhëheqës politikë, &#x 201D; hulumtimi &#x 2019; Shkrimtarët përshkruajnë. Megjithatë, 9 nga 10 pjesëmarrësit e studimit nuk i kuptonin idetë bazë të furnizimit me bitcoin dhe gjithashtu nevojën (si furnizimi i kufizuar prej 21 milionë).

Lexo artikullin:  Poloniex zgjidh akuzat me SEC për funksionimin e shkëmbimit të paregjistruar

Etiketat në këtë përrallë Amerika, njohuritë bazë, gjërat thelbësore, Bazat e Bitcoin, Brazili, bazat e kriptove, shkrim-leximi kripto, cryptoliteracy.org, Meksikë, individë, raport, pjesëmarrës, kërkime, anketë, SHBA, fletëvotimi Yougov

Çfarë mendoni për raportin 2021 të Gjendjes së Literaturës Kripto? Na lejoni të kuptojmë se çfarë mendoni për këtë temë në zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju