Lista e nekrologjisë BTC e vitit 2021 u përshpejtua këtë vit, u regjistruan 41 vdekje të supozuara të Bitcoin

Lista e nekrologjisë BTC e vitit 2021 u përshpejtua këtë vit, u regjistruan 41 vdekje të supozuara të Bitcoin

Më 10 nëntor, bitcoin (BTC) preku një normë të lartë të të gjitha kohërave me 69 mijë dollarë secila, si dhe e ka lënë atë të renditur nën zonën 50 mijë dollarë. Duket se normat më të larta u ofrojnë dyshuesve mundësinë për të deklaruar se bitcoin është i vdekur pasi prona kryesore e kriptove humbet një sasi të përshtatshme të vlerës gjatë rënies së tregut. Në vitin 2017, kur BTC iu afrua tmerrësisht 20 mijë dollarëve secila, lista e nekrologjive të bitcoin, e mbajtur në 99 bitcoin. com zbulon se kishte 124 vdekje në bitcoin atë vit.

Viti i dytë më i madh për nekrologjitë e BTC ishte lista më poshtë në vitin 2018, pasi kishte 93 deklarata të bëra që thuhej se bitcoin e ka përmbushur në të vërtetë vdekjen e tij. Këtë muaj, 2021 ka lidhur në fakt vitin 2019 me varietetin e tretë më të madh të vdekjeve të bitcoin në një vit &#x 2019; koha s. Duke ndjekur tregun e rënies së kriptove pas 2017 &#x 2019; Norma e lartë e të gjitha kohërave, 2019 kapi një grumbullim prej 41 nekrologjish bitcoin. Që nga 29 nëntori 2021, 2021 ka krijuar në fakt të njëjtën sasi dënimi me vdekje.

Lista e nekrologjisë BTC e vitit 2021 u përshpejtua këtë vit, u regjistruan 41 vdekje të supozuara të BitcoinStatistikat e njohura të nekrologjisë së bitcoin të mbajtura nga 99 bitcoins. com.

Nekrologjia e fundit e bloguar në lidhje me BTC, më 29 nëntor, u publikua nga shkrimtari Bill (*41 *) duke përdorur faqen e internetit capx.co. Nekrologjia e bitcoin quhet &#x 201C;Bitcoin nuk është gjë tjetër veç një skemë Ponzi, &#x 201D; si dhe (*41 *) deklaron se kriptovalutat rrisin gjithashtu rritjen e kostos së jetesës.

&#x 201C;Crypto është i rremë, si dhe nuk është para në dorë, &#x 201D; nekrologjia e bitcoin e përbërë nga (*41 *) nxit. &#x 201C;Ajo &#x 2019; Është gjithashtu shumë e paqëndrueshme për të qenë një dyqan me vlerë, është i kufizuar si dhe jo një sistem llogarie. Mund të përshkruaj pse mundet &#x 2019; t punohet si kesh, sepse ka shumë gjasa të tregojë një përshpejtues inflacioni, i barabartë me vënien e gazit në zjarr. &#x 201D;

Lexo artikullin:  Eurosistemi miraton kornizën e re të mbikëqyrjes në lidhje me shërbimet kripto

Fatura (*41 *): &#x 2018; Rregullatorët do të ekspozohen për mosveprim më herët &#x 2019;

Për më tepër, (*41 *) pretendon se herë pas here ai rishikon teknologjinë moderne të blockchain pas zotërimeve elektronike. &#x 201C;Në mënyrë periodike, unë eksploroj një mori mbeturinash absolutisht që paraqesin si brilant i blockchain, matematikën si dhe llogaritjen e arsyetimit pas kriptove, &#x 201D; (*41 *) thekson në pikën e tij të këndvështrimit. &#x 201C;Lexojeni vetë &#x 2013; ajo &#x 2019; s 10% interesante si dhe 90% mbeturina e plotë. Disleksia matematikore u zbulua si dhe u zgjerua si arsyetim fillestar si dhe &#x 2018; dëshmi e idesë. &#x 2019; &#x 201D; (*41 *) &#x 2019; Dëshmia e mprehtë e situatës ekonomike të kriptove përfshin:

Crypto-t në fakt janë rritur për shkak të faktit se faqet e mediave sociale, ueb-i si dhe lidhja e kanë bërë në fakt shumë të lehtë shpërndarjen e disavantazhit nëpër tregjet në mbarë botën me një ritëm të jashtëzakonshëm. Ata &#x 2019; ve përparoi për faktin se autoriteteve rregullatore shenjtëroren &#x 2019; t'i lërë ata &#x 2013; Kapelë për kinezët për udhëheqjen e bllokimit rregullator në këtë drejtim. Një ditë, budallai i fundit më i lartë me siguri do të dëshirojë rimbursimin e tij, si dhe autoritetet rregullatore me siguri do t'i nënshtrohen për mosveprim më herët.

Pavarësisht (*41 *) &#x 2019; këndvështrimi i tij, si dhe 40 nekrologji të tjera të ndryshme të bitcoin që i paraprinë përmbajtjes së këndvështrimit të tij, bitcoin (BTC) gjithashtu jeton. Ka pak pasuri që ekzistojnë në këtë glob që mund të quhen &#x 201C; i vdekur &#x 201D; ose &#x 201C; i afërt &#x 201D; pas ngjitjes më shumë se 150% në vlerë më të madhe në 12 muaj. (*41 *) gjithashtu kritikon kriptovalutat në përgjithësi, një numër prej të cilave në fakt kanë parë vlerat e tyre të rriten me përqindje të konsiderueshme më të mëdha se BTC &#x 2019; s fitimet nga viti në datë.

Shumëllojshmëria e vdekjeve të supozuara të bitcoin në vitin 2021 u regjistrua në 99 bitcoin. com është gjithashtu shumë më i madh se BTC &#x 2019; s fillimisht 4 vjet nekrologji të integruara të bitcoin. Kjo zbulon se sa më shumë rriten BTC si dhe situata ekonomike e kriptove, aq më shumë goditje duket se marrin nga dyshuesit dhe dyshuesit. Ndërsa atje &#x 2019; ka qenë një numër i madh i telefonatave për fatalitetet e vitit 2021, duket sikur ato thjesht nuk janë koncepte të forta të mjaftueshme për të lënë bitcoin nga mbledhja e një viti shtesë &#x 2019; vlejnë shumë nekrologji në 2022.

Lexo artikullin:  Laosi autorizon aktivitetet e minierave dhe tregtimit të kriptomonedhës

Etiketa në këtë përrallë 2017 vdekje, 2018 vdekje, 2019 vdekje, 2021 vdekje, 41 vdekje, 99 bitcoin. com, Bill (*41 *), vdekje bitcoin, bitcoin ka vdekur, nekrologji për bitcoin, Kritikët, Kripto, situata kriptoekonomike, kriptovaluta, 41 herë të vdekur, Vdekje, telefonata fatale, Dënim me vdekje, artikuj optikë të shkurtër, këndvështrime , Ponzi, Skeptikët

Çfarë mendoni për vdekjet e ngjarjes 41 të listës së nekrologjive të bitcoin këtë vit? Çfarë mendoni për Bill (*41 *) &#x 2019; Përmbajtja aktuale e këndvështrimit? Le të kuptojmë se çfarë mendoni për këtë temë në zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju