3 arsye pse çmimi Bitcoin Standard Hashrate (BTCST) u mblodh me 50%

Fitimet e BTCST për token e aksioneve u rritën pasi Kina goditi minatorët e Bitcoin dhe hasharati i rrjetit ra.

3 arsye pse çmimi Bitcoin Standard Hashrate (BTCST) u mblodh me 50%

Ndërhyrja e vazhdueshme e Kinës ndaj minierave Bitcoin (BTC) rezultoi në një zhvendosje masive të operacioneve minerare jashtë vendit dhe kjo ka çuar në një tërheqje më shumë se pesëdhjetë përqind në rrjetin Bitcoin të hashrate nga një rekord i lartë i të gjitha kohërave prej 197.9 exahash për sekondë (ehash / s) në 15 Prill në normën e tij aktuale në 97 ehash / s. 

Një argument që u godit veçanërisht rëndë nga rënia e hasharit ishte Bitcoin Standard Hashrate Token (BTCST), një projekt që kolateralizoi hasharatin e Bitcoin me secilën shenjë që përfaqësonte 0.1 TH / s të energjisë minerare të Bitcoin.

Të dhënat nga CryptoPumpNews Markets Pro dhe TradingView tregojnë se BTCST kohët e fundit filloi të shfaqë shenja rimëkëmbje pasi çmimi i tij u mblodh 57% nga një e ulët prej 13.57 $ në 18 korrik në një të lartë brenda ditës në 27.38 $ në 19 korrik ndërsa shkalla e hasha Bitcoin fillon të stabilizohet afër 100 ehash / s

Tre arsye për rritjen e fundit në BTCST përfshijnë rritjen e fitimeve për shkak të rënies së rrjetit Bitcoin hashrate, aftësinë për të aksioneve BTCST për të fituar shpërblime dhe një sistem funksionimi të qeverisjes së komunitetit që është në gjendje të kompensojë përdoruesit që humbin fondet ndërsa janë sigurues të likuiditetit për ekosistemit.

Hashati i Bitcoin ndryshon rrjedhën

Ndërsa rënia në shkallën e hashimit të BTC është parë gjerësisht si një negative, ekosistemi BTCST përfitoi në të vërtetë pasi rëniet e vështirësisë minerare u përkthyen në rritje të fitimeve për simbol.

Meqenëse secila shenjë përfaqëson 0.1 TH / s të fuqisë minerare Bitcoin, fuqia fituese e secilës shenjë është rritur me 34% si rezultat i zvogëlimit të fuqisë totale të hashit, e cila nga ana tjetër, siguron shpërblime të rritura për pjesëmarrësit në ekosistem.

Stakerët mund të fitojnë BTC, BTCST dhe DOGE

Një arsye e dytë për rritjen e parë në BTCST është rritja e numrit të mundësive për të fituar një rendiment përmes aksioneve ose sigurimit të likuiditetit.

Lexo artikullin:  Analiza e çmimit 7/19: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOGE, DOT, UNI, BCH, LTC

Siç shihet në imazhin e mësipërm, mbajtësit e BTCST aktualisht kanë mundësinë të fusin argumentet e tyre për të fituar shpërblime të paguara në BTCB, i cili është versioni i mbështjellur i BTC në Zinxhirin e Zgjuar të Binance (BSC), ose shenjën vendase BTCST.

Platforma gjithashtu përfshin opsione për blerjen ose fitimin e Dogecoin (DOGE), të paraqitura më lart si DOGE ose Tau DOGE (τDOGE), por në kohën e shkrimit APY e ofruar ishte e shënuar në 0%.

i lidhur: Malajzia po shtyp fjalë për fjalë mijëra minatorë të paligjshëm të Bitcoin

Votimi për qeverisjen i ndihmon përdoruesit të rikuperojnë humbjet

Një arsye e tretë për forcën e fundit të parë në BTCST është kalimi i fundit i STP 14, i cili është një plan i njëhershëm kompensimi për siguruesit e likuiditetit të cilët pësuan humbje si rezultat i 'Riparimit Riparues' të fundit

Asetet Tau në rrjet përfshijnë τBitcoin dhe τDOGE dhe ato përdoren kryesisht si një shenjë bastore që paguan shpërblime në τDOGE.

Kalimi i një propozimi të ri të qeverisjes sugjeron që projekti po përpiqet t'i përgjigjet zhvillimeve negative dhe humbjes së fondeve të përdoruesve brenda ekosistemit, por ende nuk është parë nëse tubimi aktual do të gjejë vrullin për të vazhduar më lart.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju