3 arsye pse Polkadot mund të jetë altcoin tjetër që do të arrijë një rekord të ri të të gjitha kohërave

Rritja e sasisë së tregtimit, ngazëllimi kapitalist mbi ankandet publike të ardhshme parachain dhe gjithashtu suksesi i KSM, i kanë financierët që kontrollojnë DOT -in në nivelin e ardhshëm të altcoin për të arritur një lartësi të re

(* 3 *)3 arsye pse Polkadot mund të jetë altcoin tjetër që do të arrijë një rekord të ri të të gjitha kohërave

Sistemet e marrëveshjeve të mençura të Shtresës -1 rritën pjesën e tyre të tregut gjatë gushtit pasi piruni i fortë i rrjetit Ethereum në Londër bëri pak për të zgjidhur shqetësimet e rëndësishme të kostove të larta të marrëveshjeve dhe gjithashtu bllokimin e rrjetit.

Një nga 10 metodat kryesore që ka marrë energji, por ende nuk ka përjetuar një shpërthim të konsiderueshëm të niveleve të larta si disa nga rivalët e saj është Polkadot (DOT), një metodë shumë zinxhirësh e përqendruar në ndihmën në prodhimin e urave ndër-zinxhir në mes të rrjeteve të ndryshme blockchain.

Të dhënat nga CryptoPumpNews Markets Pro dhe TradingView zbulojnë se pas 10.36 dollarëve në 20 korrik, norma e DOT u rrit me 205% në një nivel të lartë brenda ditës në 31.70 dollarë më 31 gusht, ndërsa zhurma e një sezoni tjetër afrues fillon të rritet.

Tre arsye për pritshmërinë dukshëm të favorshme për DOT janë ankandet e saj publike të ardhshme parachain, një mjedis me zgjerim të shpejtë të detyrave që mendojnë për lëshimin në rrjet dhe gjithashtu një nxitje të vazhdueshme në sasinë e tregtimit të përditshëm.

Ankandet publike Parachain emocionojnë zonën

Një nga motoristët më domethënës të energjisë për mjedisin Polkadot janë ankandet publike të ardhshme parachain, ku detyrat përpiqen të votojnë në zonë për të hyrë në portet minimale të gatshme për t'u lëshuar në rrjet.

Kusama "i afërmi i egër" i Polkadot në fakt ka mbetur në procedurën e kryerjes së ankandeve të tij publike, me grupin fillestar të zgjedhur në fund të korrikut dhe gjithashtu grupin e dytë të ankandeve publike të rregulluar për të filluar në Shtator 2.

Lexo artikullin:  "As brenda as jashtë"-Pse veprimi i kostos afatshkurtër të Bitcoin varet nga kjo

Si komponent i procedurës së turmës parachain, individët zgjedhin detyrat duke siguruar simbolet DOT për një afat të shënuar si një metodë për të nisur financimin për detyrat që janë zgjedhur për të plotësuar midis porteve minimale.

Kjo ka ndikimin e zvogëlimit të furnizimit të rrjedhshëm të simboleve në dispozicion, përfshirë stresin në normën e DOT. Rrjeti Polkadot sigurisht që do të ndërmarrë ankandet e veta publike parachain kur të gjitha ankandet publike të jenë të plota në rrjetin Kusama. Procedura në fakt është ekzaminuar plotësisht dhe gjithashtu sot, parachainët Kusama-bas po funksionojnë në mënyrë efikase.

Një mjedis i tërë detyrash po pretendojnë për portet parachain

Një faktor tjetër për qëndrueshmërinë aktuale të DOT është shumica e detyrave që mendojnë për blerjen e një porti parachain dhe gjithashtu lëshimin në rrjet.

Siç u konfirmua nga pamjet e mësipërme, mjedisi Polkadot në të vërtetë ka parë një zhvillim gjithëpërfshirës në lidhje me metodat dhe gjithashtu mirëmbajtjen e objekteve gjatë vitit të kaluar dhe gjithashtu kjo është tejkaluar nga vetëm një grusht rrjetesh kundërshtuese në dhomë.

Me pritjen e ankandeve publike të parachain Polkadot, ka shumë të ngjarë që mjedisi me siguri të vazhdojë të rritet dhe gjithashtu të ftojë detyra të reja dhe gjithashtu dëshmia për këtë buron nga e vërteta se procedura e parachain Kusama ka qenë në fakt deri tani mjaft e qetë.

Related: A do të kursejë Polkadot financimin e decentralizuar nga çështjet e shkallëzimit të Ethereum?

Sasia e tregtimit 24-orësh në rritje

Një faktor i tretë për pritjen e favorshme për DOT ka qenë në fakt rritja e sasisë së saj tregtare 3-orëshe, e cila aktualisht është kthyer në shkallë që nuk shihet sepse shitja në mbarë tregun në fund të majit

Sipas informacioneve nga CoinMarketCap, sasia e tregtimit 24-orësh të DOT u rrit më shumë se 300% më 31 gusht në një nivel të lartë prej 5.41 miliardë dollarësh, pasi pritshmëria për ankandet publike të ardhshme parachain Kusama emocionoi financuesit Polkadot që shikojnë suksesin e KSM si një përfaqësues i asaj që mund të shoqërojë DOT normë.

Lexo artikullin:  Babai i pasur, babai i varfër, Robert Kiyosaki sheh të ardhmen "shumë të ndritshme" për Bitcoin, planifikon të blejë më shumë BTC pas tërheqjes së ardhshme

Nëse rrjeti Kusama mund të vazhdojë me hapjen e qetë të procedurës së tij të ankandit publik dhe gjithashtu të sqarojë metodën që procedura të fillojë në rrjetin Polkadot, nevoja për DOT mund të rritet dhe gjithashtu kjo mund të shndërrohet në tarifa më të mëdha për pronën.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju