3 mënyra se si tregtarët përdorin të ardhmen e Bitcoin për të gjeneruar fitim

Shumica e tregtarëve supozojnë se marrëveshjet e së ardhmes përdoren vetëm për të vendosur bastet ultra të rrezikshme të përdorimit të lartë, megjithatë mjetet me të vërtetë kanë një përzgjedhje të përdorimeve.

(* 3 *)3 mënyra se si tregtarët përdorin të ardhmen e Bitcoin për të gjeneruar fitim

Sa herë që ka informacion mbi likuidimin e marrëveshjeve të së ardhmes, shumë kapitalistë fillestarë si dhe ekspertë natyrisht përfundojnë se bastorët e degjeneruar janë duke përdorur mjete të përdorimit të lartë ose mjete të tjera të rrezikshme. Nuk ka dyshim se disa shkëmbime nënproduktesh njihen për nxitjen e tregtisë me pakicë për përdorim ekstrem, megjithatë kjo nuk përbën të gjithë tregun e nënprodukteve.

Kohët e fundit, kapitalistët e shqetësuar si Nithin Kamath, krijuesi dhe CEO në Zerodha, dyshuan saktësisht se si shkëmbimet e nënprodukteve mund të kujdesen për paqëndrueshmëri të rëndë, ndërsa sigurojnë 100x përdorim.

Më 16 qershor, reporteri Colin Wu shkroi në Twitter se Huobi në të vërtetë kishte zbritur shkurtimisht përdorimin tregtar optimal në 5 herë për klientët e rinj. Me përfundimin e muajit, shkëmbimi në të vërtetë i kishte nxjerrë jashtë ligjit klientët me bazë në Kinë nga tregtimi i nënprodukteve në sistem.

Pas një stresi qeverisës, si dhe ankesash të mundshme nga zona, të ardhmen e Binance të konsumatorëve minimalë të rinj përdorin tregtimin në 20 herë më 19 korrik. Një javë më vonë, FTX respektoi zgjedhjen duke përmendur "iniciativat për të motivuar tregtimin e përgjegjshëm".

Krijuesi i FTX Sam Bankman-Fried këmbënguli se cilësimi tipik i përdorimit të hapur ishte afërsisht 2x, si dhe vetëm "një pjesë e vogël e detyrës në sistem" sigurisht që do të ndikohej. Unshtë e paidentifikuar nëse këto zgjedhje janë punuar në të vërtetë dhe madje janë mandatuar nga ndonjë autoritet rregullator.

CryptoPumpNews më parë demonstroi se si paqëndrueshmëria e rregullt e kriptovalutave prej 5% krijon 20x ose më shumë, duke përdorur vende të shitura në mënyrë të vazhdueshme. Kështu, këtu janë 3 teknika të përdorura shpesh nga tregtarët specialistë, shpesh janë shumë më tradicionale dhe pohuese.

Lexo artikullin:  JPMorgan thotë se tregjet e kriptomonedhës po ‘duken të shkumëzuara’

Tregtarët e diferencës mbajnë shumicën e monedhave të tyre në çanta të vështira

Shumica e kapitalistëve e kuptojnë avantazhin e ruajtjes së pjesës më të madhe të mundshme të monedhave në një çantë të ftohtë për shkak të faktit se shmangia e aksesit të uebit në simbole zvogëlon ndjeshëm rrezikun e sulmeve. Disavantazhi, natyrisht, është se ky cilësim mund të mos arrijë në shkëmbim në kohën e duhur, veçanërisht kur rrjetet janë të bllokuara.

Për këtë faktor, marrëveshjet e së ardhmes janë mjetet e preferuara që përdorin tregtarët kur dëshirojnë të ulin mjedisin e tyre në tregjet e paparashikueshme. Për shembull, duke transferuar një diferencë të vogël si 5% të zotërimeve të tyre, një financues mund ta përdorë atë me 10 herë, si dhe të ulë ndjeshëm ekspozimin e tyre të drejtpërdrejtë në internet.

Këta tregtarë mund të tregtojnë vendosjet e tyre në shkëmbimet e zonave më vonë pasi të shfaqet blerja e tyre, si dhe të mbyllin njëkohësisht cilësimin e shkurtër. E kundërta duhet të sigurohet për ata që kërkojnë të rrisin papritur ekspozimin e tyre të drejtpërdrejtë duke përdorur marrëveshjet e së ardhmes. Vendosja e nënprodukteve me siguri do të mbyllet kur paratë e gatshme (ose monedhat e qëndrueshme) të vijnë në shkëmbimin e zonës.

Shtrëngimi i likuidimeve të rëna

Balenat e kuptojnë se në të gjithë tregjet e paparashikueshme, likuiditeti shpesh tenton të ulet. Si rezultat, disa do të hapin me qëllim vendosje jashtëzakonisht të fuqishme, duke parashikuar që ato të përfundojnë fuqishëm për shkak të kufijve të pamjaftueshëm.

Ndërsa ata "padyshim" po hedhin para për profesionin, ata me të vërtetë planifikuan të ushtrojnë presion mbi likuidimet për të theksuar tregun në udhëzimet e tyre të preferuara. Sigurisht që një kurs trajnimi, një investitor kërkon një sasi të madhe financimi si dhe ndoshta llogari të shumta për të zbatuar një arritje të tillë.

Tregtarët e levave përfitojnë nga 'çmimi i financimit'

Marrëveshjet e përhershme, të referuara gjithashtu si shkëmbime të përmbysura, kanë një çmim të rrënjosur normalisht të faturuar çdo 8 orë. Çmimet e financimit sigurohen që të mos ketë mospërputhje me rrezikun e këmbimit. Edhe pse norma e hapur e interesit si e klientëve ashtu edhe e shitësve përputhet në çdo mënyrë, shfrytëzimi real i shfrytëzuar mund të ndryshojë.

Lexo artikullin:  Investitori miliarder John Paulson thotë se kripto nuk ka "vlerë të brendshme"

Kur klientët (afatgjatë) janë ata që kërkojnë edhe më shumë shfrytëzim, çmimi i financimit shkon i favorshëm. Prandaj, ata klientë me siguri do të jenë ata që kompensojnë tarifat.

Prodhuesit e tregut si dhe tavolinat e punës të arbitrazhit shpesh do të mbajnë shënime për këto çmime, si dhe në një moment do të hapin një mjedis shfrytëzimi për të mbledhur tarifa të tilla. Ndërsa duket e thjeshtë për t'u zbatuar, këta tregtarë me siguri do të kërkojnë të mbrojnë vendet e tyre duke blerë (ose marketing) në tregun e zonës.

Përdorimi i nënprodukteve ka nevojë për mirëkuptim, përvojë, si dhe në mënyrë ideale një gji thelbësor beteje për të përballuar kohëzgjatjen e paqëndrueshmërisë. Sidoqoftë, siç u zbulua më sipër, është e realizueshme të përdoret shfrytëzimi pa qenë një investitor neglizhent.

Pamjet, si dhe pikëpamjet e ndara pikërisht këtu janë vetëm ato të shkrimtarit, si dhe jo gjithmonë tregojnë pamjet e Crypto PumpLajme. Çdo investim financiar si dhe veprim tregtar sjell rrezik. Ju duhet të bëni studimin tuaj kur zgjidhni.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju