Procedura e DeFi e mbështetur nga 3AC, transh, e lëshuar për të ndjekur efikasitetin e Bitcoin

Tranchess është drejtpërdrejt në Binance SmartChain me një shenjë përcjellëse të Bitcoin dhe jep zgjedhje bujqësore për financuesit.

Tranchess i protokollit DeFi i mbështetur nga 3AC filloi të gjurmojë performancën e Bitcoin

CEO i Three Arrows Capital, Su Zhu në të vërtetë ka zbuluar fillimin e procedurës së tranzitit të financimit të decentralizuar (DeFi).

Duke postuar në Twitter të enjten, Zhu shpjegoi Tranchess si një procedurë "Menaxhimi i Aseteve të Tokenizuar dhe Tregtimi i Derivateve".

Ndërsa detyra synon të përfundojë të jetë një procedurë shumë-zinxhir dhe shumë-pasurie DeFi, me stilet që përfundojnë të jenë një kompani e vetëqeverisjes e decentralizuar, modeli i parë i transhit përqendrohet në Bitcoin (BTC).

Tranchess 1.0 merret me aksesin në një gjurmues të efikasitetit të normës BTC mbi një bazë të lidhur. Meqenëse fillimi paraprak i detyrës është në BSC, përdoruesit do të kërkojnë të kenë BTCB– variacionin BEP2 të Bitcoin.

Sipas letrës së bardhë të detyrës, përdoruesit ndërrojnë BTCB në këmbim të QUEEN - shenjën kryesore amtare. Përndryshe, financuesit mund të marrin QUEEN me monedhë USD (USDC) në shkëmbimet e mbështetura.

Pronësia e shenjës QUEEN lejon përdoruesit të shoqërohen me procedurën e nën-fondit oseKontrata duke mbajtur stilin e shahut, nën-fondet quhen BISHOP and ROOK. Investitorët duhet vetëm të ndajnë argumentet e tyre QUEEN në BISHOP dhe ROOK mbi një bazë 50-50.

Cicërima e Z Zhu, bujqësia në Tranchess mundëson pjesëmarrjen e një pasurie të vetme në një kuotë për t'iu kundërvënë humbjes së përhershme. “Nëse po mbani BTC, krijoni shenjën Queen. Nëse jeni duke mbajtur USDC, krijoni shenjën e Peshkopit, ”shefi i 3AC përfshiu fillin e Twitter.

Përveç bujqësisë, ekziston gjithashtu alternativa e gjetjes së një pozicioni të gjatë të huazuar në Bitcoin përmes shenjës ROOK. Sidoqoftë, siç shpjegohet nga Zhu, "Nuk ka asnjë likuidim të detyruar ose rritje të kostos së financimit".

Related: Raporti: Humbja e përhershme e Uniswap dhe AMM-ve të tjera është vazhdimisht afatgjatë

Aty ku ndërrimi i BTCB për QUEEN quhet veprimi "krijues", përdoruesit e transhit gjithashtu mund të futin udhëzimet e tjera duke shkëmbyer argumentet e tyre QUEEN për BEP2 Bitcoin - veprimi "shpengimi". Para se ta bënte këtë, përdoruesi do të kishte kombinuar shenjat BISHOP dhe ROOK përsëri në një "monedhë" të tërë QUEEN.

Lexo artikullin:  Axie Infinity godet 1 milion lojtarë aktivë ditorë, projekti i parë NFT që arriti vëllimin e tregtisë në të gjitha kohërat 1 miliard dollarë

Në korrik, Tranchess mbrojti 1.5 milion dollarë në financimin e farërave nga mbështetës të rëndësishëm si 3AC, Spartan Group, IMO Ventures, Longhash Ventures dhe Binance Labs.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju