3air përdor teknologjinë Blockchain për të ofruar lidhje të gjerë me brez të gjerë në Afrikë

financuar

Një nga 3air &#x 2019; Shoqëruesit më të rëndësishëm është K3 Telecom, një kompani lider telekomi në këtë sektor sot. Teknologjia e saj shpërndan sinjalet e radios me mikrovalë nëpërmjet ajrit, duke përdorur një mjet më të shpejtë dhe gjithashtu me kosto shtesë për marrjen e zgjidhjeve.

Teknologjia e miljes së fundit K3 krijon një terminal bazë që shpërndan zgjidhjet neto tek individët brenda një distancë prej 30 miljesh. Ekipet në terren kryejnë studime të gjera kërkimore mbi formatet e qytetit për të vendosur terminalet bazë në vende të llogaritura për të maksimizuar shtrirjen dhe gjithashtu efikasitetin.

Në të ardhmen, 3air &#x 2019; Vizioni i tij drejtohet në drejtim të shtigjeve të ndërveprimit të thjeshta, miqësore me buxhetin dhe gjithashtu të besueshme, ndryshe nga rrjetet 3G. Për më tepër, strategjitë fillestare për të informuar Afrikën mbi teknologjinë blockchain pas përmirësimit të suksesshëm të zonës &#x 2019; s lidhjes neto me brez të gjerë.

Sistemi në fakt ka mbledhur gjithashtu shumë bashkëpunime gjatë krijimit të tij, duke u nënshkruar me presione me bizneset e bazuara në teknologji si curriculum vitae Labs, Iceaddis, dhe gjithashtu shtesë në arsyen e tij.

Administrimi i identitetit në blockchain

3air është përmirësuar blockchain Cardano, duke shfrytëzuar zinxhirin &#x 2019; risitë moderne. Për më tepër, token 3air përdor mjetin IOHK Atala Prism Identification Management.

Sistemi Atala Prism lejon prodhimin e identifikimit elektronik të quajtur DID &#x 2019; s, që mund të përdoret për njohjen dhe gjithashtu monitorimin e detajeve individuale me alternativa të privatësisë personale për t'u siguruar individëve identifikimin e tyre përfundimtar. Kjo gjithashtu lejon ndjekjen e historisë së kredisë për klientin. Me përdorimin normal të zgjidhjeve me brez të gjerë dhe duke përfshirë gjithashtu informacionin e shtuar të shlyerjes, individët mund të ndërtojnë historinë e tyre të kreditit që mund të përdoret për të siguruar kredi brenda dhe madje edhe jashtë sistemit.

3air për të zbuluar Afrikën &#x 2019; s Potenciali i Pashfrytëzuar

Për të përafruar mundësinë e tregut, 3air përshkruan vlerësime të shumta për shpërndarje në vende të ndryshme në letrën e tij të bardhë. Sipas studimit të tyre kërkimor, vetëm Nigeria ka mundësinë të prodhojë 60 dollarë fitime të shumta vjetore në sektorin e telekomit me brez të gjerë. E kombinuar me rritje të tjera të ndryshme brenda kontinentit, zbulon mundësinë e jashtëzakonshme që ekziston më poshtë.

Lexo artikullin:  Senatorja Elizabeth Warren e quan kripton 'bankën e re të hijes'

Krijimi i rrjeteve të sigurta me shpejtësi të lartë është një mënyrë për të përftuar më të efektshmen që lindin nga qytetet e krijuara, duke sjellë vlerë shtesë për banorët. Sandi Bitenc, CEO i 3air, flet për rëndësinë e krijimit të kornizës së brezit të gjerë:

&#x 201C;Imagjinoni jetën tuaj personale ose të kompanisë pa një lidhje të shpejtë dhe gjithashtu të besueshme neto. Fatkeqësisht, ky është fakti i shumë njerëzve në krijimin e kombeve. Tani imagjinoni vështirësitë e një kombi të tillë menjëherë. Zhvillimi i një kombi të globit të tretë kërkon që të përqendrohet në vende të shumta që përbëhen nga rritja financiare, rritja sociale, menaxhimi mjedisor, heqja e vështirësive dhe gjithashtu të tjera. Zgjidhja e tyre është e vështirë dhe gjithashtu ndonjëherë e kundërta, megjithatë trajtimi i tyre pa detaje dhe gjithashtu lidhje është praktikisht i vështirë. &#x 3D;

T'i përkasin lagjes 3air dhe gjithashtu t'i përmbahen firmës &#x 2019; Përparimi, ju mund të regjistroheni për koleksionin e para-shitjes së publikut të gjerë që do të fillojë më 26 nëntor më poshtë.

 0;

Etiketat në këtë përrallë 3air

Ky është një mesazh i financuar. Mësoni vetëm se si të arrini tregun tonë të synuar më poshtë. Ju lutemi lexoni shënimin e renditur më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju