43% e Singaporeasve zotërojnë kripto, sipas studimit të Rezervës së Pavarur

Indeksi inaugurues i Rezervës së Pavarur të Cryptocurrency 2021, ose IRCI, bazohet në një sondazh të 1,000 Singaporeanëve nga një prejardhje përfaqësuese e gjinisë, moshës dhe zonës.

43% e Singaporeasve zotërojnë kripto, sipas sondazhit të Rezervës së Pavarur

Miratimi i kriptovalutave po rritet në Singapor, veçanërisht midis brezave më të rinj që kërkojnë të përfitojnë nga kapaciteti i pasurisë gjeneruese të Bitcoin (BTC) dhe zotërimeve të tjera dixhitale, sipas një studimi krejt të ri të kryer nga shkëmbimi i kriptovalutave Azi-Paqësor Rezervat e Pavarura

Dyzet e 3 përqind e pjesëmarrësve të anketuar deklaruan se ata zotëronin kriptovalutë, me 46% përgatitje për të blerë pasuri dixhitale në 12 muajt e ardhshëm, zbuluan rezultatet e IRCI. Dy të tretat, ose 66%, e pjesëmarrësve në grupin e moshës 26 deri 45 vjeç deklaruan se zotëronin kriptovaluta.

Çuditërisht, 93% e anketuarve deklaruan se ata në fakt janë bërë të vetëdijshëm për Bitcoin Bitcoin Pothuajse 40% e pjesëmarrësve shpjeguan BTC si një "aset investimi" dhe 25% e quajtën atë një "depo me vlerë" ose "ari dixhital".

Midis atyre të moshës 26 deri në 35 vjeç, tre të katërtat deklaruan se ata mendojnë se kriptovalutat do të përfundojnë duke u pranuar zakonisht nga njerëzit dhe shërbimet. Këto mendësi tregojnë pranimin e favorshëm të Singaporit për zotërimet dixhitale në të gjithë sektorët e shumtë të shoqërisë. Si KriptoPumpLajmet e sapo raportuara, autoritetet monetare në Singapor vërtetuan se po merren me ekuivalentët e tyre francezë për të kontrolluar aplikimet ndërkufitare të monedhave dixhitale të bankave rezervë, ose CBDC.

Related: Vendet që përfaqësojnë mbi 90% të PBB-së në të gjithë botën po kontrollojnë CBDC-të

Autoriteti Monetar i Singaporit, banka rezervë e shtetit të qytetit, në të vërtetë u ka siguruar njerëzve çmim parash për të dërguar konceptet e tyre të monedhës dixhitale.

Adrian Przelozny, CEO i Independent Reserve, shpjegoi Singaporin si një "qendër kryesore në Azi për shkak të infrastrukturës së saj të fuqishme dhe të rregulluar mirë të tregjeve financiare dhe hapjes ndaj teknologjive të reja".

Raks Sondhi, drejtor i Rezervës së Pavarur, përshkroi më tej përfitimet e Singaporit në një e-mail drejtuar CryptoPumpLajme:

Shumë shkëmbime kripto-valutash dhe shërbime blockchain po përpiqen të gjejnë siguri rregullatore. Akti i Shërbimeve të Pagesave të Autoritetit Monetar të Singaporit ofron një strukturë të qëndrueshme të licencimit dhe drejtimit rregullator. Me këtë, Singapori është i gatshëm të avancojë rekordin e tij të historisë si një lider në zonë me aplikime licence nga shkëmbimet kryesore të pasurive dixhitale nga bota e dërguar aktualisht.

Një përfaqësues për shkëmbimin e informoi Crypto -nPumpLajmet se Singaporianët duken shumë më përpara kurbës së birësimit kur krahasohen me vendet e tjera. Rasti në fjalë: Shkëmbimi filloi një studim kërkimor të pavarur të Australisë në vitin 2020 që zbuloi një normë të pronësisë së kriptomonedhës prej 18.6%. Në përgjithësi, Singapori shënoi 63 në IRCI në një shkallë nga 1 në 100, krahasuar me 47 për Australinë në 2020.

Lexo artikullin:  Drejtori i Bankës Qendrore të Brazilit Qeveria e Shteteve do të dijë "gjithçka që keni në Bitcoin"

Related: Banka DBS e Singaporit lëshon një shenjë sigurie dixhitale

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju