64% e të rriturve nga 10 vende të ndryshme do të përdorin një valutë dixhitale të Bankës Qendrore: Raporti

64% e të rriturve nga 10 vende të ndryshme do të përdorin një valutë dixhitale të Bankës Qendrore: Raporti

Kompania e bllokimit të biznesit e themeluar nga Christopher Leiter dhe Mike Gault, Guardtime ka kryer në të vërtetë kohët e fundit një studim në 10 zona të konsiderueshme financiare në të gjithë Evropën, Emiratet e Bashkuara Arabe, Azinë dhe Amerikën e Veriut. Studimi i hulumtimit ka zbuluar se nga të gjithë individët e anketuar, 64% deklaruan se do të "& ldquo; me shumë mundësi & rdquo; përfitoni nga një CBDC nëse kombi i tyre do të zhvillohej për të prezantuar një të tillë. 33% e pjesëmarrësve deklaruan se ishin “& ldquo; me gjasë & rdquo; për të përdorur një CBDC nëse një i rëndësishëm është lëshuar. (*) & rsquo; Në studimin kërkimor thuhet se biznesi merret me "& ldquo; një numër bankash rezervë në të gjithë botën ”& rdquo; dhe mendon & ldquo; hyrja e valutave dixhitale të bankës rezervë mund të rrëzojë rendin financiar ndërkombëtar. ” & rdquo; (*) 10% e studimit kërkimor & rsquo; Pjesëmarrësit deklaruan se ata do të "& ldquo; asnjëherë & rdquo; të përdorë një CBDC. (*),

Guardtime shprehet se "biznesi i zbuluar & ldquo; ndihmë e fortë & rdquo; nga individë të cilët do të shndërronin kursimet e tyre ekzistuese të kostos në një CBDC.Vetëm për pagat e paguara CBDC gjithashtu pashë "& ldquo; ndihmë e fortë & rdquo; në Studimin Për më tepër.Guardtime & ldquo; Mbështetni një në 3 të rritur (33%) do të dëshironin të transformonin kursimet e tyre të kostos në një CBDC brenda një muaji ", & rdquo; shënimet e raportit të studimit kërkimor theGuardtime. & ldquo;

26% do ta bënin këtë brenda një deri në 6 muaj. Rreth 11% deklarojnë se ata kurrë nuk do të shndërrojnë kursimet e kostove në një CBDC, & rdquo; biznesi & rsquo; s studimi kërkimor përfshin. Kohëzgjatja e mbrojtjes & rsquo; Shkencëtarët vazhduan duke specifikuar: Një tjetër deri në 30% do të gëzonte të paguante të ardhurat e tyre në një CBDC brenda një muaji me 27% të tjerë pas një deri në 6 muaj. Vetëm 12% nuk ​​do të pranonin kurrë të paguheshin në CBDC. Kujdesi: '& lsquo;

Rreth Rreth si

Studimi i një CBDC '& rsquo; (*) për sa i përket parashikimeve shqetësuese, Privatësia e Renditur nga Konsumatorët' & rsquo; Studimi kërkimor rekomandon që për shkak të faktit të gjërave si kriza e Transaksioneve. Atributi më i rëndësishëm që dixhitalizimi i rritur i botës sonë bashkëkohore ka të ngjarë të përforcojë CBDC-në e parë të rëndësishme "& ldquo; brenda 3 ”viteve, & rdquo; thuhet në studimin kërkimor.

Si shef i metodës në Guardtime, Coronavirus, mendon se studimi '& rsquo; Gjetjet janë të jashtëzakonshme. "& Ldquo; Bota në të vërtetë ka pranuar dixhitalizimin e shpejtë përgjatë krizës e cila duket e treguar në interesin relativ për nisjen e monedhave dixhitale nga bankat rezervë," & rdquo; Guardtime deklaroi. Ekzekutivi i Luukas Ilves edhe më shumë i përfshirë: Njerëzit shquhen kur shohin se 64% e individëve do të dëshironin të shfrytëzonin CBDC-të - megjithëse nuk janë liruar akoma - dhe gëzojnë të mbështesin dhe të mbështeten në bankat rezervë për t'u siguruar dixhital sigurohen monedhat.Coronavirus '& rsquo; Informacioni i studimit kërkimor që pjesëmarrësit thanë se ata nuk do të dëshironin gjithmonë të ndalonin përdorimin e parave. Ilves, 31% e individëve detajuan se do të zëvendësonin më shumë se gjysmën e marrëveshjeve të tyre monetare me anë të një CBDC brenda një muaji pasi ajo të lëshohej. 28% deklaruan se do të dëshironin të prisnin më shumë se një muaj dhe sa më shumë 6 muaj në mënyrë që të kryenin marrëveshje monetare me një CBDC. Guardtime ishin 3 funksione jashtëzakonisht thelbësore që pjesëmarrësit dëshironin të shihnin se cilat ishin privatësia personale, lehtësia e përdorimit dhe aftësia për të përfituar nga një CBDC pa një lidhje në internet.

A e mendoni

Koha e rojeve '& rsquo; s studimi aktual? Megjithëse përfitoni nga një CBDC i rëndësishëm nëse një i tillë do të prezantohej në të ardhmen? Aty ne kuptojmë se çfarë mendoni për këtë studim CBDC në fushën e vërejtjeve të renditura më poshtë.

Lexo artikullin:  Localbitcoins P2P Exchange nis aplikacionin celular për Android

Çfarë

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju