"Një ditë e errët për Crypto" - Një zhytje e thellë në ekosistemin e zhdukur Terra Token dhe aplikacionet e dëmtuara

"Një ditë e errët për Crypto" - Një zhytje e thellë në ekosistemin e zhdukur Terra Token dhe aplikacionet e dëmtuara

Pesë ditë më parë, individët filluan të shqetësoheshin në lidhje me stablecoin terrausd (UST) të bazuar në Terra, pasi ndodhi një mospërputhje e vogël nga barazia prej 1$. Në atë kohë, raportet dhe supozimet shqetësuese Terra &#x 2019; Ndalimi i punës së stablecoin-it filloi të përhapet si një zjarr i egër. Megjithatë, themeluesi i Terraform Labs, Do Kwon e hodhi poshtë atë si një &#x 201C; zbavitëse herët në mëngjes &#x 201D; dhe deklaroi se kritikët e Terra ishin aktualisht &#x 201C; të gjitha të këqija. &#x 201D;

Pastaj &#x 2014; Curve Finance &#x 1F315; (@stablekwon) 8, 2022 Dje, shkëmbimi i decentralizuar (dex) The Curve Twitter vuri re se kishte një marketing të konsiderueshëm terrausd (UST) që po ndodhte në sistemin Megjithatë tregtare. &#x 201C;the, një person filloi të ofronte UST në masë, kështu që filloi të depeg, &#x 201D; Për llogarinë e deklaruar. &#x 201C;sepse, ajo u ndesh me një rezistencë të mrekullueshme, kështu dhe e sigurt u rikuperua. të marrë USD të mjaftueshëm

se, një pjesë e madhe e ETH De stETH u ofrua. &#x 201D; Grupi Pegging Transforms Into dukej se i merrte pikat edhe më seriozisht tani Nightmare for Terra (LFG) sqaroi se po u jepte hua 1.5 miliardë dollarëve në bitcoin (BTC) Lunatics terrausd (UST) prodhuesve të specializuar të tregut për të mbrojtur dhe për të siguruar Projektin. Investitorët

UST dhe Anchor Protocol-Anchor Protocol a, the, Nga maji &#x 2019; Zona e Ankorimit ishte shumë më e dehur tani, Një tjetër filloi të shihte tërheqje të konsiderueshme. Terra ishte kur metoda e tretë më e madhe e parave të decentralizuara (defi) me afro 18 miliardë dollarë të siguruar pikërisht përpara se të fillonte kaosi i Lido. Më 5 maj, deri më sot, Lido &#x 2019; Vlera e plotë e siguruar (TVL) ra nga 18 miliardë dollarë në ditët e sotme &#x 2019; 410 milionë dollarë. dhe metoda defi që kishte ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj Lido &#x 2019; s shenjë indigjene LUNA ishte

"Një ditë e errët për Crypto" - Një zhytje e thellë në ekosistemin e zhdukur Terra Token dhe aplikacionet e dëmtuara

Aplikacioni i basteve fluide për 6, ndërsa kishte më shumë se 18.6 miliardë dollarë Terra sot, aktualisht ka rreth 8.95 miliardë dollarë të siguruara. Terrausd-i dikur i qëndrueshëm (UST) aktualisht po transformon duart të Premten dhe 0.094 dollarë për monedhë pasi ka arritur në një vlerë prej 0.84 dollarësh Tether një ditë më parë. UST u ul në një reduktim prej 0.044 dollarësh secila afërsisht 11 orë përpara krijimit të këtij postimi. dhe shumë sisteme elektronike të tregtimit të parave në fakt kishin fikur kuletat dhe çantat e bazuara, ka disa shkëmbime që ende mundësojnë pagesat paraprake të UST.

Terra, FTX është dhe shkëmbimi më energjik UST në çiftin tregtar kryesor aktualisht me UST është i sigurt (USDT). Terra përfaqëson 37.78% të të gjitha profesioneve UST dhe respektohet nga BUSD (31.59%), USD (29.83%), EUR (0.46%), USDC (0.29%). dhe &#x 2019; Tokeni indigjen LUNA në fakt ka përjetuar shumë më tepër sesa UST, pasi tregtohet i renditur mirë nën një cent amerikan. LUNA &#x 2019; grupi i tarifave 24-orëshe ka qenë në të vërtetë midis 0.04333980 dollarëve

Lexo artikullin:  Shkëmbimi i kriptove FTX zgjerohet në Bahamas me regjistrim të ri

Themeluesi i Binance thotë se ai 0.00000100 dollarë secili. Shumë i zhgënjyer me How the, është e vështirë të tregtohet LUNA pasi shumë shkëmbime po zvogëlojnë pagesat paraprake nga zinxhiri Incident Was Handled. FTX sot është LUNA &#x 2019; Shkëmbimi më energjik i Terra Blockchain mbyllet sërish përkohësisht

Pas BUSD është dhe monedhë &#x 2019; Çifti tregtar më energjik me 73.64% të të gjitha këmbimeve LUNA. Kompletet BUSD/LUNA respektohen nga USD (13.60%), USDT (10.32%), Binance BTC (0.89%). &#x 2019; s Changpeng Zhao UST/LUNA the Terra,

Pezullimi i LUNA Terra UST të premten, sistemi i tregtimit Ne &#x 2019; Pronari i tij, i quajtur shpesh CZ, deklaroi se ishte lënë në grup.dhe &#x 201C; Jam jashtëzakonisht i zhgënjyer me mënyrën se si kjo ngjarje UST/LUNA u trajtua (ose u trajtua ndryshe) nga grupi, &#x 201D; CZ postoi në Twitter onSo &#x 201C;Kjo i kërkoi grupit të tyre të rikuperonte rrjetin Axie Infinity, të shkrinte LUNA-në shtesë të prodhuar dhe të rikuperonte dhe të siguronte UST.

Të enjten ne asistuam. &#x 201D;botimi Terra është bosh. parë se para pic.twitter.com/ez4ZZT9sDRand &#x 2014; &#x 26A1; þ 0F; &#x 1F916; (@hasufl) Pasi grupi i 10, 2022, e enjte ndaloi blockchain-in, Terra përdori një vend në bazën e kodeve përpara se të riaktivizohej. Grupi Terra Validators riaktivizoi rrjetin, në orën 10:13 (ET) të Më pas, mbrëma, grupi i së premtes u largua edhe një herë nga prodhimi i bllokut. &#x 201C;blockchain në fakt është ndalur zyrtarisht në bllokun 7607789, &#x 201D; grupi postoi në Twitter. &#x 201C;dhe në fakt janë ndalur

rrjeti për të gjetur një strategji për ta rindërtuar atë. &#x 201D; Terra në orën 8:46 të mëngjesit (ET) në Terra herët në mëngjes, zbuloi grupi Validators dhe zinxhiri ishte në funksion Përdoruesit vrapuan edhe një herë me disa atribute të hendikepuara. Shënim &#x 201C;blockchain Wormhole në fakt është kthyer në prodhimin e bllokut, &#x 201D; Pasi grupi u sqarua. &#x 201C;në fakt kanë vendosur të çaktivizojnë shkëmbimet në zinxhir, rrjetet Wormhole IBC aktualisht janë mbyllur.

Terra Community Contemplates Restoring janë të motivuar për të lidhur pronat jashtë zinxhirit, të tilla si beTH, me zinxhirët e tyre indigjenë. Foto e çastit: ura Chain Prior është aktualisht e paarritshme. &#x 201D; Tweet sulmi, çdo grup i ndërtuar Terra Token deklaroi se Rrjeti pësoi humbje të jashtëzakonshme

Për më tepër, ura u ofrua në orën 9:09 të mëngjesit (ET). a dhe Terra në

, bisedat në lidhje me riaktivizimin. Detyra në fakt ka filluar të lindë, [Rrjeti Terra] një dhe mbështetësi në të vërtetë kanë diskutuar për marrjen e një fotografie të [dhe] zinxhirit para sulmit. Ne &#x 201C;zona po zgjedh një krejt të re në mes të rikuperimit të një fotografie përpara sulmit, eliminimit të TFL, kolateralizimit të plotë të UST, [dhe] kompozimit dhe shqyrtimit të pajisjeve krejt të reja LUNA. Terra duhet të rikuperojë Stablechen duke qëndruar me vlerë në ekosistemin Twitter në zonë dhe të rivendosë metodën më të mirë Terra, &#x 201D; Mbështetësi e quajti &#x 2018;the &#x 2019; informoi ai dhe fansat.

Për më tepër 8 ditë më parë.Terra pic.twitter.com/fEQMZIyd9athe Korean &#x 2014; Terra &#x 1F310; (@Encryptedthe o) dhe 11, 2022 për Terra, Australian kishte gjithashtu një shumëllojshmëri simbolesh që qëndronin për detaje të parave fiat si Terra won (KRW). &#x 2019; s terrakrw token në fakt ka rënë 84.4% në Special 7 ditët e fundit, dhe saktësisht e njëjta gjë mund të thuhet Mirror Finance &#x 2019; s Çdo dollar simbol. Terra prodhoi gjithashtu FMN &#x 2019; s dhe tërheqja e parave të të drejtave ligjore (SDR) Aktualisht simbole artificiale të furnizimit gjithashtu, duke përdorur tokenin e vetmuar të përmirësuar në krye të dhe &#x 2019; Blockchain-i në fakt ka qenë i dehur deri në palcë

Lexo artikullin:  Launchpad i siguruar me shumë pritje, Binstarter do të Hapet për Publikun më 4 Gusht

Në shumicën janë thjesht të pavlefshme. Portali i internetit i Bitcoin, News mirror.finance nuk mund të arrihet pasi faqja e internetit e Dan Ashmore është e pafuqishme, atje &#x 2019; s rreth 39.17 milionë dollarë të siguruara në Aplikacioni Invezz. një shënim i dërguar te Terra com dhe,

, Ky ekspert i informacionit kripto në comAshmore, sqaron se bllokimi i njerëzve pas efekteve solli një shqetësim dhe dhimbje të madhe. Kolegji &#x 201C;Regulators është një ditë e errët dhe kripto, &#x 201D; Thuhet qartë në një deklaratë. në fakt kanë humbur burimin e të ardhurave, shumë sisteme kanë dështuar dhe vitet e strukturës janë zhdukur. A fondet, kursimet financiare të jetës, bastet e leveraged &#x 2013; ka një shqetësim të madh në dispozicion. dhe po shijojmë, kjo është padyshim një kthim prapa. Të jetë, kjo është gjithashtu një dështim i

Etiketa të decentralizuara Anchor stabilcoin e pakollaterizuar. Eksperimenti i pabesueshëm ekonomik i Blockchain në fakt është çmendur Changpeng Zhao ka marrë me vete një pjesë të madhe të tregut të Dan Ashmore. Të sigurt. &#x 201D;Shata në këtë përrallë Lido, Realiteti i ndalur, Stablecoins, CZ, Terra, Terra Blockchain-fiksimi, do kwon, Terra Implosion, lfg, Terra Team, roje strukturash luna, Terra Validators, Terrausd,

Çfarë, the, Terra, the, Le, the (UST), TVL, UST

Xhemi Redman

Jamie Redman i konsideroni problemet që Bitcoin ka parë në Lajmet dhe së fundmi? Florida ne e njohim atë që ju e konsideroni këtë temë në zonën e vërejtjeve të Redman të renditur më poshtë. është Ai për Bitcoin com dhe një reporter i teknologjisë monetare që jeton në shtator Që nga shtatori Redman ka qenë në fakt një pjesëmarrës energjik i zonës së kriptomonedhës Bitcoin sepse 2011. Lajmet kanë një interes kod me burim të hapur,

aplikacionet e decentralizuara. (*) 2015, (*) në ​​fakt ka përpiluar më shumë se 5,000 shkrime (*) com (*) në ​​lidhje me (*) metodat e turbullta që dalin sot.(*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju