Një platformë opsionesh DEX P2P për të gjithë: delta.theta

pres-relis

NJOFTIMI PËR SHTYP.Delta theta &#x 2013; një platformë opsionesh DEX &#x 2013; në të vërtetë është zgjeruar shumë sepse lançimi i tij në maj: rritja e gati 2 milion dollarëve, mbledhja e bashkëpunimeve vitale, si dhe prezantimi i rrjeteve kryesore ETH dhe BSC janë thjesht disa raste të asaj që grupi arriti në shumë më pak se 2 muaj.

Teknika të avancuara që ofrohen për fermerët dhe investitorët që së fundi mund të merren me likuiditetin direkt në një platformë plotësisht praktike si në zinxhirët Ethereum ashtu edhe në BSC.

Detyra sjell nënprodukte pikërisht në botën e kriptomonedhës dhe gjithashtu lëshon në mënyrë efikase një platformë opsionesh DEX P2P. Opsionet në tregun e kriptove janë nënçmuesit e supozuar dhe gjithashtu nuk janë &#x 2019; t që preferohet me sasi shumë më pak se 1% në kontrast me sasinë e përgjithshme të tregtuar. Rivali praktik qendror është Deribit, i cili mbulon 80% deri 90% të të gjithë sasisë së tregut të opsioneve në kripto.

E kundërta e skenarit është metoda DEX ndaj opsioneve. Konflikti midis AMM/LP dhe gjithashtu opsionet e bën të vështirë përpara me një platformë që plotëson kërkesat e tregut. Delta theta është pikërisht këtu për t'i dhënë çdo individi me akses të drejtpërdrejtë në një botim të porosisë dhe gjithashtu likuiditetin e të gjithë individëve të ndryshëm të tjerë. Kjo metodë u mundëson individëve të prodhojnë tregje opsionesh të reja për zotërime të paqëndrueshme dhe gjithashtu të rrezikshme kundrejt një monedhe të sigurt &#x 2013; një aktivitet i vështirë për opsionet e bazuara në LP.

Planet e ardhshme

Brenda muajit të parë sepse lançimi i parë i rrjetit kryesor, platforma e opsioneve delta.theta DEX është funksionale në BSC dhe gjithashtu rrjetet kryesore Ethereum. Që nga fillimi, grupi u kujdes që të përfshijë 2 lista superiore të pronave në vetëm disa javë: $ DAO dhe gjithashtu $ HAPI.

Të dy listat janë thjesht fillimi i rritjes së tregut. Grupi fton çdo lloj grupi detyrash në rrjetet ETH, BSC, dhe gjithashtu Polygon për një listë krejtësisht falas në opsionet delta.thetaDEX

Po, e keni dëgjuar siç duhet! delta.theta po prezanton Poligonin e pashërueshme në ditët në vijim &#x 2013; më 23 gusht Kjo sigurisht do të lejojë shumë më tepër individë të përdorin avantazhet e padiskutueshme të opsioneve të kundërta për të identifikuar tregtimin. &#x 201C; Ne &#x 2019; të vendosur për t'u zgjeruar në Poligon për shkak të faktit se rrjeti duket se po krijohet me një shkallë përshkallëzuese. Objektivi i delta.theta është, dhe gjithashtu vazhdimisht do të jetë, të japë akses të drejtpërdrejtë dhe gjithashtu të padiskutueshëm për likuiditetin e tregut për çdo individ &#x 2026; Gjithashtu, ne &#x 2019; jeni në kontakt të ngushtë me grupin Polygon, të gjithë të vendosur për të siguruar shumë më tepër shanse dhe gjithashtu avantazhe për rrjetin Polygon në tërësi! &#x 201D; &#x 2013; deklaroi Danil Zatologin, CEO i delta.theta.

Lexo artikullin:  Projektligji i infrastrukturës prej 1.2 trilion dollarësh kalon në Senat me shqetësime për kërkesat e kriptos

Së fundi, platforma delta.theta v2, e cila pritet në shtator 2021, sigurisht që do të sigurojë qasje në opsionet e posedimit të mbuluar për çdo lloj prone. E drejta nga buxhetet dhe gjithashtu pa kujdestari, individët me siguri do të kenë aftësinë për të tregtuar opsionet në një nga furnizimet më të preferuara, burimet e pa rinovueshme të karburantit, indekset, dhe gjithashtu lloje të ndryshme të pronës.

Inovative përfshin të vishni &#x 2019; nuk dua të humbas

Dy terminale delta.theta:

  • Terminali LITE: Krijuar posaçërisht për fermerët. Lehtë për t'u njohur dhe gjithashtu ndërfaqe e drejtpërdrejtë e përdoruesit për individët joformalë;
  • Terminali PRO: Platformë e thjeshtë dhe gjithashtu e përjetshme për investitorët, me ndërfaqen e njohur të përdoruesit dhe gjithashtu të gjitha funksionet e platformës DEX.

Detyrat e suksesshme kanë zbuluar në fakt se truku për të zhvilluar një platformë të lulëzuar është të përfshijë një shenjë indigjene me një artikull të fortë. Delta theta &#x 2019; s token, DLTA, ka një energji të nevojshme në platformë pasi u jep individëve një sërë përparësish përveç veçorive të zgjatura të platformës. Detyra në vetvete është një mjedis, i cili zgjidh 2 nga tregu &#x 2019; problemet më të rëndësishme, integron avantazhet më të mira të një shkëmbimi qendror brenda një platforme të decentralizuar që mbështetet nga shenja DLTA. Ky simbol është bërë i vetmi shenjë indigjene në platformë, e cila në të vërtetë është zhvilluar për individë pa pjesëmarrjen e fondeve të Venture Capital në mbledhjen paraprake të fondeve.

LIP -i novator (Programi i Nxitjes së Likuiditetit) u siguron individëve shumë më tepër shanse për të trajtuar me sukses pasuritë e tyre. LIP është një ilaç ndër-protokoll për të ri-synuar fondet e mbrojtjes në Venus ose Compound dhe gjithashtu për të marrë të ardhura të shtuara nga huamarrja, duke siguruar shumë më tepër hapësirë ​​për zbatimin e teknikave inovative.

Listimi i pronave është jashtëzakonisht i shpejtë &#x 2013; dizajni i platformës mundëson shënimin e seteve të reja në një numër prej 1 ore.

 0;

Ky është një njoftim për lajme. Lexuesit duhet të bëjnë këmbënguljen e tyre të duhur para se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti të lidhur me firmën e reklamuar ose me ndonjë nga bashkëpunëtorët ose zgjidhjet e saj. Bitcoin com përjashtohet, drejtpërdrejt ose tërthorazi, për çdo lloj dëmtimi ose humbje të krijuar ose deklaruar të jetë sjellë nga ose për përdorimin ose varësinë nga çdo lloj materiali, artikujsh ose zgjidhjesh të deklaruara në lansimin e gazetarisë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju