Një sasi e shenjave Defi tejkalojnë fitimet javore të Bitcoin, rritja e shitjeve Defi TVL dhe NFT

Një sasi e shenjave Defi tejkalojnë fitimet javore të Bitcoin, rritja e shitjeve Defi TVL dhe NFT

Bitcoin (BTC) në fakt ka qenë jashtëzakonisht mirë dhe epërsia e BTC në fakt është rritur në 45.3% gjatë kohëve të fundit. Sidoqoftë, një sasi e mirë e shenjave defi nga detajet e rrjeteve blockchain në të vërtetë kanë tejkaluar BTC kohët e fundit.

Në realitet, nga të gjitha zotërimet e kriptove sot, 9 zotërime të ndryshme elektronike panë fitime shumë më të mira se bitcoin dhe një sasi e madhe e tyre janë të përqendruara në defi. Polkadot (DOT) ishte sot &#x 2019; udhëheqësi s me një rritje prej 19.6% dhe ato fitime u respektuan nga poligoni &#x 2019; s (MATIC) 19.4% fiton pjesa. Fituesit e tjerë të fortë që tejkaluan bitcoin përbëheshin nga monedha binance (BNB), grumbuj (STX) dhe të shkëlqyeshëm (XLM).

Vlera totale e mbyllur në Defi Shih 22 miliardë dollarë të shtuar në 2 javë

Dy javë më parë, më 5 tetor, vlera totale e siguruar (TVL) në defi tejkaloi 200 miliardë dollarë dhe sot statistikat e defillama.com tregojnë se TVL është 222 miliardë dollarë. Kurba e sistemit të decentralizuar të shkëmbimit (dex) mban epërsinë më të madhe me 7.72% të TVL në defi. Curve respektohet nga Aave, Makerdao dhe Wrapped Bitcoin përsa i përket epërsisë defi më 18 tetor.

Një sasi e shenjave Defi tejkalojnë fitimet javore të Bitcoin, rritja e shitjeve Defi TVL dhe NFT22.42 miliardë dollarë janë përfshirë në fakt në defi me vlerë totale të siguruar duke marrë parasysh që 5 tetor 2021.

Ethereum kap 152.27 miliardë dollarë nga shuma totale e TVL në defi dhe Binance Smart Chain (BSC) rregullon 19.22 miliardë dollarë. Blockchains që në të vërtetë kanë parë rritje të konsiderueshme të TVL në defi përbëhen nga rrjete si Solana, Terra dhe Avalanche Ndërsa orteku pa një fitim 31.24% TVL, Harmony &#x 2019; s TVL u rrit me 24% gjatë gjithë kohëve të fundit.

Rritja e shitjeve mujore të shenjave jo-kërpudhëse, Opensea afro 10 miliardë dollarë në shitjet NFT të të gjitha kohërave

Metrikat nga nonfungible.com &#x 2019; Sfondi i tregut 30-ditor tregon se shitjet e NFT kërcejnë një sasi të madhe më 5 tetor dhe në fakt kanë mbetur në rritje. Shitjet NFT të filmuara gjatë muajit të kaluar ishin rreth 1.836 miliardë dollarë në 174,529 çanta energjetike të tregut.

Lexo artikullin:  Analiza e çmimit 7/21: BTC, ETH, BNB, ADA, XRP, DOGE, DOT, UNI, BCH, LTC

Një sasi e shenjave Defi tejkalojnë fitimet javore të Bitcoin, rritja e shitjeve Defi TVL dhe NFT Shitje NFT 30-ditore sipas nonfungible.com &#x 2019; S sfondin e tregut 30-ditor duke pasur parasysh që 5 tetor 2021.

Statistikat nga Dune Analytics zbulojnë se sasia e plotë e blerjes për NFT -të e përcaktuar në ETH, gjatë 5.9 milion marrëveshjeve, është rreth 3,886,298 eter ose 11.1 miliardë dollarë duke shfrytëzuar sot &#x 2019; s kursit të këmbimit të monedhës.

Një sasi e shenjave Defi tejkalojnë fitimet javore të Bitcoin, rritja e shitjeve Defi TVL dhe NFTInformacioni i shitjes mujore për gjurmimin 30 ditë sipas të dhënave nonfungible.com.

Për më tepër, informacioni i dappradar.com zbulon se tregu NFT Opensea është afër 10 miliardë dollarë në shitjet e të gjitha kohërave dhe aktualisht ka 9.19 miliardë dollarë të regjistruar deri tani. Axie Infinity ka 2.61 miliardë dollarë dhe tregu NFT Rarible në të vërtetë ka regjistruar 230.76 milionë dollarë në shitje të të gjitha kohërave.

Poligoni, Adresat e Zinxhirit të Zgjuar Binance Prekni nivelet më të larta të të gjitha kohërave, vëllimi i tregtisë Dex mbetet i sheshtë Ndërsa vëllimi i Sushiswap &#x 2018; u rrit ndjeshëm &#x 2019;

Për më tepër, të dhënat e regjistruara nga regjistrimi defi javor i Coin98 Analytics tregojnë se numri i adresave energjike të BSC arriti një nivel të lartë të të gjitha kohërave. Sidoqoftë, rrjeti Polygon (MATIC) tejkaloi BSC në lidhje me sasinë e çantave të prodhuara në zinxhir.

&#x 201C; Ajo gjithashtu arriti në ATH prej 100 milion çanta, &#x 201D; Coin98 Analytics deklaruar në regjistrin e saj. &#x 201C; Numri i kuletave Ethereum në të vërtetë ka mbetur i njëjtë nga kohët e fundit. &#x 201D;

Një sasi e shenjave Defi tejkalojnë fitimet javore të Bitcoin, rritja e shitjeve Defi TVL dhe NFT &#x 201C; Adresat totale sipas zinxhirit &#x 201D; grafiku duke përdorur regjistrimin javor të Coin98 Analytics të lëshuar më 16 tetor 2021, funksionon adresat Ethereum, Binance Smart Chain dhe Polygon. Rekordi javor gjithashtu tejkalon defi &#x 2019; s likuiditeti sipas metodës, sasia e tregtimit javor të sistemit dex, Analytics klientët e përditshëm energjetikë të dex. Rekordi i Sushiswap thekson se ndërsa sasia e profesionit dex nuk është zgjeruar shumë, ai mbajti 20 deri në 22 miliardë dollarë në muaj. Monedhë 98

Çfarë gjithëpërfshirëse, megjithatë, ajo dhe sasia &#x 201C; u rrit në mënyrë dramatike, duke arritur në 2.7 miliardë dollarë. &#x 201D; TVL mendoni për defi argumentet që tejkalojnë bitcoin Çfarë rritet NFT gjatë 2 javëve të fundit? dhe a mendoni për rritjen e sasive të shitjeve të Polygon dhe Binance Smart Chain Le të rritet adresa

Lexo artikullin:  Gazetari i Wall Street Journal ndëshkohet për editorialin "Demaskimin" e Satoshi Nakamoto

? (*) ne e kuptojmë se çfarë mendoni për këto tema në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë. (*).

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju